Ivchy Hvala za info.
Tata mu ima afte, on je svoje sad zadnje mazao njegovim gelon za zubiće, pa sam i ja njemu danas s tim mazala
A jbg,tek sad dosla do vas. Bili mi gosti na rucku pa se produzilo. Tek sad vidila i da mi dolazite na more! Ajde cekam vas.
naSdva,viroza klasicna,drzte se i puno pijte. Bit ce to dobro sve.
Ne znam vise ko je sta pisaooooo. Zaboravih. Haha. Danas jeli bataat s jabukom,satrala sve. Otvara usta,zijeva,super. Mada opet cijeli dan grintava,penje se na mene,oce samo meni...place kad me ne vidi....ma....dobro je. Doc ce vec ta dadilja haha.
Ivchi jesu ispali souffleici? I ja ih danas radila gostima. Posluzila sa sladoledom i preljev od cokolade....ugusili se skoro od bozanstvenosti haha. Stavrno su dobri. Imamjos polaa smjese za sutra njami. Mogla bi i Paula malo da prestane plakat.
Ja vam zemske iden lec. Gotova sam. Radim 250 njoka cijelo jutro. Plus souffle i rucak maloj. Plus ocistila kucu. Plus zabavljala dijete. Ne mogu gledat na oci. Cujemo se sutra,zakazujem kavu ujutro. Lijepa noc svima!
Kriszta mozes i papirnate. I da,bolje je frisko ispec,jer se stvrdnu poslije. Ja ispecem kolko treba a ostatak smjese u frizider pa za sutra.
Ja ne dajem nista za imunitet...mislim da nista ni ne smiju jos....dobro,osim probiotika....
Kriszta, ja sam joj davala biogaiu kad je bila prehlađena i brzo je ozdravila. Jel pomoglo ne znam, al odmoglo nije. Kod nas je prehlada npr trajala jedva tjedan dana, a ne 15 dana kao što je uobičajeno. Ne može štetit, sigurno.
Što se cuganja tiče, navratite i k meni, do Koprivnice, dobijete vegetu na poklon 😜
Bila sam danas s kumom na kavi, tata čuvao Iris. Sve je prošlo super, osim što me dočekala s kvrgom na čelu, bubnula s glavom u stolić. Pitam što je bilo, "ma samo na minutu sam ju ostavil samu u sobi" 😂 Penjala se na stolić po običaju. Jadno moje malo. ❤
Odoh sad na ljetnice vidjet što se događa.
Sortiraj odgovore
Najstariji