Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TinyBabyToes
    09. Studeni 2016. 13:47

Odspavala si je sat i pol. Ošamutio ju svjež zrak valjda. Nasmijana od uha do uha.

Popapali kašicu uz natezanja. Dosadno njoj usta otvarat za žlicu. Dala joj koru kruha pa se s tim zabavlja i onda može. Sam da je neš u rukama. Na zadnje sam kašicu opet rukama davala. Na to bi usta otvorila do poda da može.
    Pojeli sve u svakom slučaju.

TinyBabyToes
    09. Studeni 2016. 13:59

A bokte opet čitam tam na trudnoći. Izgleda ona psihijatrija na ljetne bebe došla.
    Ivchi, šta sam ti ja rekla - nebi ti dosadno bilo da mi nestanemo ahhahahah

ivchi87
    09. Studeni 2016. 14:27

Saga se nastavlja... 
    Al nes mi je malo blentavo, mislim cura nije prema nikom bila bezobrazna, ocigledno zna jako puno o trudnocama i svaki put tupi istu stvar, da je imala spontani, i stalno je kao ponovo trudna. Nisam psiholog al zakljucila bi da je imala neku traumu, spontani i da ne moze zatrudnit a silom se zeli dopisivat s trudnicama... pa ono, kaj onda? Nek pise sta hoce, nek kaze da su ju vanzemaljci oteli, da joj je muz Mulder il kajgod... Ne mora ju niko prihvatit ko prijatelja pa da vidi prave profile (ja sam cak i makla ime i prezime jer sam skontala da mi nije pametno mozda). Nabaci ignor ako neces komunicirat i bok. I prestat ce. Il ce u nekim jesenskim bebama 2018 uspjet nekog prevarit da je stvarno trudnica. A nadam se i da ce ostat trudna...

Nego, kad se krece za OS? 

Prigovara mi stalno moj Mulder da nam ne mirisi roba, ja danas kupila obican omeksivac, kaj mislite jesu ti sensitive (to sam do sad koristila zbog malog) puno sensitivniji il je to sve isto sranje?

• Kriszta
    09. Studeni 2016. 15:01

Ninach dugo nam se nisi javila. To znači da si u gužvi i sigurno malena spava preko noći ,pa i ti spavaš:)

Moja malena je odspavala 2,5 sata u komadu. Napokon!!!!

Ivchi čekam vas,taman ću imati mirnu bebu,nadam se!

TinyBabyToes
    09. Studeni 2016. 15:24

Ivchi - da Mulder hahahahahahah
    Ma lako za nju, meni dođe lagano žao novih cura šta se budu javljale, ni krive ni dužne budu dobile paljbu!
    U neku ruku si u pravu, al šta je je, opet nije nije moralno.

Omekšivač i dalje imam poseban za njeno rublje od Froscha (i dalje ga perem odvojeno, tak i tak ga se brzo nakupi), u zadnje vrijeme mi ne miriši ni njen ni naš, sumnjam u mašinu. Više mi smrdi nego miriši.

Kriszta opa lijep spavanac!
    Mi odrađujemo treći spavanac danas. I to je to za danas :P

TinyBabyToes
    09. Studeni 2016. 15:26

Za OS kad se popije cijela travarica. U OS su sigurno ćevapi

mamasita4
    09. Studeni 2016. 15:36

Jel vi to mislite pit bez mene???? E neće ić!!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.