I ja bila do lidla,al po pelene. Imam tolko robe da mala to nece u dva zivota obuc sve. I ne dam sebi trosit vise. Tocka. Mada crvene stramplice su famozne. Al nisam. I necu. Ne smijem. Kombinezoni se cine bas bas topli! Al isla sam ca. Ne smijem nigdje ic da nesto ne potrosim haa. Zatvorim se u kucu i dobro je. Samo sa postoje i vraziji web shopovi. Damn.
Pa ja kad nama radim juhu od buce prvo zazutim luk,pa ubacim bucu...vode i neka kuha. Poslije sa stapnim....njoj je isla ista kombinacija al kuhati sve u vodi....dok ne kupim avent 2u1 pa cemo na pari. To mi jesad investicija. Jedva cekam.
Tiny,zub je,mora bit zub! Izvirit ce svaki cas!
Ajme svi bubani, drzite se
Ivchi, koja si ti ludara, obozavam te
Pravila sam ono cokoladno cudo (neki recept je bio tu, mamasita cini mi se) i ide sad na trening
I izbio nam 3. zub u 10 dana, ukupno 5.!! ide jos jedan, donja lijeva dvojka. Nije ni cudo sto ne spavamo nikako, zapravo kad razmislim, super i spavamo
A ono proputovanje kroz hrvatsku, molit cu lijepo kartu na tom vlaku. Moja sljivovica i ja idemo!!
Puseki
Meni se čini baš fino topli kombinezon, taman za sad još ovo neko vrijeme polu sunčano, ili polu oblačno kako tko gleda.
Nisam ga probala na njoj, al kak smo mi sitne do kraja zime bi mogao bit :P
Temp nam se povečala opet na 38,9, dali čepić oko pol 5 odspavala si je do 6, mjerili sad pala lijepo na 36,7.
Sad jedino čekat noć i vidit ako će ju primit pa da dam Neofen sirup? Baš mi je mrsko davat joj čepiće.
Nadam se da je zub, jer i dalje ne vidim neke druge simptome. Plašim se da nije neka upala pa da postane ozbiljnije. Al dok pada temp sa čepićima, valjda je dobro to...
Vidi ti Filipa, zubi na sve strane :D
Želim svima što ljepše prospavane noći. Ne bi se žalila na Mamasitinu noć :P
Dobro smo, HB! Nema fibru, otoka di su je bocnuli ni crvenila. Stresla se dva puta danas, a kao da je ugrizla usnicu i kao da je nešto zaboli pa se mislim da su zubi. Zna se glasati kao da reži, biće joj vibracije odgovaraju i sve završi u ustima. A svejedno smo se i igrale i spavale jutros i oko jedan, od tri i po nije uspjela zaspati, ali zato sad u sedam papajuci zaspala.
Inače, Lidl skafander je za minus! Ona jaketica od flisa je pretopla, obucem nju i stavim je u vreću to je tako toplo tako da racunam kad bude bilo ispod 5 , skafander i vreću i picimo. Uzela sam vel 92 da je mogu lijepo ispod obuci kad bude hladno. Majicu na peseka, bodije, carapice i crvene i bijele, samtane hlače, one od plisa x2,ma prugice, haljinica na prugice i mislim da je to to.... skafander će biti zgodan i za klokanica, samo sad treba viditi sta kako ispod, vječna dilema kod mene - jeli joj hladno.
Laku noć.
Nadam se da će vam bebice dobro spavati, pogotovo ove koje su bubane.
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Probudila se, papala i scimala se nekoliko puta. Sad se vrti malo u snu. Daj Bože da su zubici.
Isla ja u Lidl, kupila sam samo one slapice i jedne strample. Nekak mi se nije svidio skafander, meni to toplo djeluje na van al unutra mi se cini taj materijal nedovoljan... vidla ja u Kiku bolje pa cu tamo.
Znaci ovaj recept od Mamasite, soufflei.... boze dragi. Ubili smo se danas kad sam ih kak spada napravila. Bozanstveno.
Cure laka noc, ima da ste sve sutra zdrave i da se ne trzate nista!
Cure pomoć,jel netko zna uz antibiotik (klavocin) smijem nastaviti maxflu piti?
Zaboravila sam pitati dok,a mama je nedostupna. A meni glava ko medvjed.
Sortiraj odgovore
Najstariji