Nadam se da cete ozdravit svi brzo. Nemam nikakve savjete za to jos nismo bili buhani. I ja dolazim pit pit :) i ja bi joj dala koricu al tak sam nekak napeta onda sam gledam da ne otrgne.
Ja ti mislim da je sve to isto od omeksivaca ja odavno sve skupa perem i sa obicnim omeksivacom. To sam i ja primjetila da nije miriso i onda sam kad zavrsi masina stavljala na ispiranje s omeksivacem tam odstoji u tom 5min i centrifuga i ves je wauu bez obzira koj kupim
http://online-letak.buba-mara.eu/katalog-bubamara-studeni-2016-sijecanj-2017/#39/z
za audrey malo kapca i šalova ;)
Vratili se mi od pedice. Viroza vadili krv, leukociti ok, neutrofilni granulociti (valjda ne vidi se druga riječ do kraja) povišeni, limfociti malo niski.
E sad nekužim jedna od vas je pisala da nesmijemo mješat paracetamol i ibuprofen, a naša pedica kaža da smijemo. Imao je 39,1 i dala sam mu lupocet čepić i pala je na 37,1. I ona kaže ako za manje od 4 sata temp opet naraste da mu dam neofen koji drži 6-8 sati. Pa ako bi on držao kraće opet lupocet. Svakako prije spavanja Neofen.
Dala mu je ventolin za inhalaciju i efedrin kapi za nos.
Kobtrola u pet. popodne
Ja sam pisala da ne davat neofen i lupocet odjednom, cisto zbog prevelike doze... bilo i tog po forumima, ne padne temperatura za pol sata, pa daju opet nes drugo pa ode temperatura na 35.
Sortiraj odgovore
Najstariji