Nadam se da cete ozdravit svi brzo. Nemam nikakve savjete za to jos nismo bili buhani. I ja dolazim pit pit :) i ja bi joj dala koricu al tak sam nekak napeta onda sam gledam da ne otrgne.
Ja ti mislim da je sve to isto od omeksivaca ja odavno sve skupa perem i sa obicnim omeksivacom. To sam i ja primjetila da nije miriso i onda sam kad zavrsi masina stavljala na ispiranje s omeksivacem tam odstoji u tom 5min i centrifuga i ves je wauu bez obzira koj kupim
Nadam se da cete ozdravit svi brzo. Nemam nikakve savjete za to jos nismo bili buhani. I ja dolazim pit pit :) i ja bi joj dala koricu al tak sam nekak napeta onda sam gledam da ne otrgne.
Ja ti mislim da je sve to isto od omeksivaca ja odavno sve skupa perem i sa obicnim omeksivacom. To sam i ja primjetila da nije miriso i onda sam kad zavrsi masina stavljala na ispiranje s omeksivacem tam odstoji u tom 5min i centrifuga i ves je wauu bez obzira koj kupim
Vidiš, to nisam probala. Probala sam i stavit mašinu da na prazno radi, pa sam stavljala i s octom da radi i niš.
Počela i zadržavat vodu, curi iz bojlera u mašinu, zato valjda i smrdi.
Sad je to muž popravio, jel, pa voda iz bojlera curi na pod.

http://online-letak.buba-mara.eu/katalog-bubamara-studeni-2016-sijecanj-2017/#39/z
za audrey malo kapca i šalova ;)

Vratili se mi od pedice. Viroza vadili krv, leukociti ok, neutrofilni granulociti (valjda ne vidi se druga riječ do kraja) povišeni, limfociti malo niski.
E sad nekužim jedna od vas je pisala da nesmijemo mješat paracetamol i ibuprofen, a naša pedica kaža da smijemo. Imao je 39,1 i dala sam mu lupocet čepić i pala je na 37,1. I ona kaže ako za manje od 4 sata temp opet naraste da mu dam neofen koji drži 6-8 sati. Pa ako bi on držao kraće opet lupocet. Svakako prije spavanja Neofen.
Dala mu je ventolin za inhalaciju i efedrin kapi za nos.
Kobtrola u pet. popodne
Vratili se mi od pedice. Viroza vadili krv, leukociti ok, neutrofilni granulociti (valjda ne vidi se druga riječ do kraja) povišeni, limfociti malo niski.
E sad nekužim jedna od vas je pisala da nesmijemo mješat paracetamol i ibuprofen, a naša pedica kaža da smijemo. Imao je 39,1 i dala sam mu lupocet čepić i pala je na 37,1. I ona kaže ako za manje od 4 sata temp opet naraste da mu dam neofen koji drži 6-8 sati. Pa ako bi on držao kraće opet lupocet. Svakako prije spavanja Neofen.
Dala mu je ventolin za inhalaciju i efedrin kapi za nos.
Kobtrola u pet. popodne
Vadili krv? Jel to šalju da vadite krv kad je temperatura u pitanju ili?
Jadničak...mogu misliti kako je miran i kako se muči.
Iskreno se nadam da neće dugo.
Kako diše? NOs?
Taj ventolin je za kašalj,ne?

Ja sam pisala da ne davat neofen i lupocet odjednom, cisto zbog prevelike doze... bilo i tog po forumima, ne padne temperatura za pol sata, pa daju opet nes drugo pa ode temperatura na 35.
Ja sam pisala da ne davat neofen i lupocet odjednom, cisto zbog prevelike doze… bilo i tog po forumima, ne padne temperatura za pol sata, pa daju opet nes drugo pa ode temperatura na 35.
Onda ova kombinacija može?

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji