Ima željezo, hematokrit, samo je vrijednost u granicama pa nisam obraćala pažnju. Skoro na donjoj granici ali nema L
Provjereno i u ljekarni, ako jedan ne radi čekat 4 h poslje lupoceta pa neofen, odnosno 6 h nakon neofena pa lupocet
Neofen je jači i teško da ne radi.
Moji dečki se inhaliraju. Dala sam mu čepić u 18:00 imao 38.9
Loše jede cijeli dan. Ni mljeko neće, uspijemo 10 žlica voćne kašice i to je to. Ali ni ne čudi me, vjerovatno mu ništa nije fino.
Rekla je dr da ima afte ustima.
Kak se to prenosi?
Mamasita ovo jedan maslac u souffleu je od 125 il 250g?
Valjda budes procitala:)) idem ih radit navecer.
Piti, eto i mene!
Svašta by mašta je super, dva puta sam naručivala. Imaš album odmah dostupno i odaberes masne koje ćeš i biras.hoces te trake i druge ako hoćeš termo samon napises.
Ozdravite svi što prije!
Hm uz tu rakiju dalo bi se malo složiti papice neke.... inače, moj stomak još prisutan u poooovecem opsegu
Nasdva, bas se maloprije cujem s frendicom, njena mala u vrticu prosli tjedan pokupila viroznu upalu grla, isto takva temperatura i isto afte u ustima. Nije joj htjela nista jest tri dana, onda joj je doktorica dala nesto za afte.
Ja mislim da ti afte nisu prenosne... one nastaju tako od bolesti, oslabljenog imuniteta, ja sam ih znala imat u trudnoci. Bole, pa nije ni cudo da nece misko papat...
Sortiraj odgovore
Najstariji