Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamasita4
    10. Studeni 2016. 12:14

Danas na meniju buca,riza i luk. Javim kako proslo.

• Audrey2016
    10. Studeni 2016. 12:33

Tiny, gledala onu rozu s konkunom na vrhu i da ima duže preko ušiju....
    Mama joj jutros kupila jednu ali je na knap...posluzit će kaže dok ne kupimo veću tj dok ne nadjemo vecu. 

Ivchi dobro kaže mamasita, bolja si od humoristične serije. Čitala sam i provjereno je kod mene, mekane grude ne znače da nema mlijeka dapače, sve se stabiliziralo i mlijeka ima! Meni su sad stalno mekanije a dojim je cca svakih dba sata i dodajem u papice. 

Mamasita  uu čekam te sirom  otvorenih ruku! Samo dodji! 
    Nema temp, nema ni otoka, mrvicu se crvenilo kod uboda, ne znam kako je sad, spava. Čini minae da je spalo i to.

Lidl pogodjen, kupljen kombinezon najveća veličina, a sta dok ribica ispod dodje...uglavnom, cca 350 kn ovaj put ali divne stvari cure. Sve deblje i toplo!

Danas jabuka i mrvicu batata, čisto da vidim kombinaciju.... sutra bi mogla tikvu i rizine žitarice, ne rižu.b

Kako ste vozile bebe u kolicima nakon 6 mjeseci.  Mi smo sad u prvom od tri cetri položaja, uglavnom podignuti za 30stupnjeva čini mibse, kate Dr da možemo na 90, a to mi nešto puno. Ina se diže. Ona bi sjedila.

• Kriszta
    10. Studeni 2016. 12:35

Nasdva joj vidim užasna noć,a još i menga. Drži se
    Kako je sad maleni? Nadam se ako ne već danas,ali od sutra da će mu ići nabolje

Mamasita fenomenalna noć kod vas,to te ona častila,jer si cijeli dan bila vrijedna. Kako ne znaš to prepoznati...budna od 4h...ccccccc!!!!

Tiny bubana i malena,nadam se da joj je sad već bolje. Ako je samo temperatura,možda su stvarno zubi!!!!

Inače moj muž je možda i gori od mene,što se malene tiče.
    Uvijek bi još jedan sloj odjeće obukao njoj,malena je uvijek žedna . Ako malena neće da inhalira ili aspirira nos,pa zašto forsiram.hehehehe
    Uvijek je govorio da ću ja biti ta koja će biti "mekana",a vidi sad...mekaniji ne može biti

Ivchi ahahahahahahahahahahah
    Kad je svekrva u pitanju sve smo lude. ALi ti imaš sreće,ne živiš s njom :)
    Jbš 170 m2 kad je ona svugdje hhahahahahahahahah

Bila sam u lidlu i naravno da sam puno potrošila.
    U toj frci sam i jedne hlačice krivo uzela,popodne mogu opet tamo ,zamjeniti ih . 
    Body,štramplice sam uzela 74/80,a sve ostalo 62/68 kao da su sad opet nekako veći brojevi.
    Svaki put moram otvoriti da vidim,jer su stvarno čudni brojevi.
    Bila sam oko pola 10 imali su još svega,sad popodne sigurno neće imati broj koji trebam.

Malena bila kod bake i uživala je. Igrala se,pričala...puže u rikverc ČETVERONOŠKE!!!!!!!
    I pleše četveronoške,što obožavam! Nije ni spavala. Prvi put tek sad spava od jutros! Vidjet ćemo koliko dugo!

Audrey kako je malena ?

• Kriszta
    10. Studeni 2016. 12:40

Audrey stvarno su dobre stvari u lidlu. Štramplice super debele,mekane.
    Drago mi je da malena bolje. A što se kolica tiče,ja sam malu pratila,ona se stalno dizala glavu i rame,kao da ne vidi sve. Onda sam joj podigla još i amen. AKo vidiš da se gubi i ne zna sjediti normalno,onda spustiš jedan položaj.

TinyBabyToes
    10. Studeni 2016. 13:39

Pohod na Lidl ha? Eto uspjela i ja sad, navratio svekar kad se vraćao iz bolnice pa skoknula.
    Nasdva uspjela sam ulovit zadnji rozi 62/68 kombinezon

Štramplice su zakon, baš lijepo debele. Nisam se puno istrošila, uzela samo to, dva čuda odjednom!

Temp je rasla do 38,7 otuširala je mlakom vodom, dala čepić,nosala je dva sata na rukama, kičma otpala, odspavala si je pol sata i sad je dobro. Vesela nasmijana i na dodir mi se ne čini topla. Kasnije ću je gnjavit toplomjerom.

Izgleda da zubi. Sad joj je meso na jedinicama skroz prozirno. Imam osjećaj da će obje jedinice izvirit zajedno :D

• Kriszta
    10. Studeni 2016. 13:54

Ja sam uzela bež kombinezon 62/68 i sad ih mogu vratit,male su. A štramplice crvene??? Fenomenalne :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.