Popodne kad sam išla kod dok,navratila sam u lidl,skoro sve sam morala vratit,sve malo.
Na kraju kombinezon nisam uzela,jer brojevi su čudni,a bež veći nisu ni imali. Uzela isto pulover peseka :) štrampli 4 kom,one šlapice,2 haljine ,bodija i hlače obične.
Keramičke posude nisu više imali nijedne :(
Pozdrav,
Cijeli dan temp 37-37,5 cendrav. Nakon što se zakašlje plač. Nije htio ni pit, ni jest. Toliko sam njegove hrane danas bacila... Ja dobila mengu rastura za poludit. Čak mi je i pasalo što mi je spavao na rukama, bar mi grijao jajnike. Lidl smo ovaj put preskočili ima dovoljno robe. Sutra idemo na kontrolu pa ćemo vidjet što će nam reć.
Nadamo da će mu sutra bit bolje.
Laku i prospavanu noć nam svima želim
Ne znam za klavocin i Max flu... sorry... probaj naći br dezurne ljekarne pa nazvati pitati. Mmi budni, mislim da su zubi. Liga Aku noc da brzo zaspeno i svi se na spavamo.
Jutrek!
Kak ste spavali? Audrey vidim vi malo duže stajali budni ha?
Kriszta jesi saznala smije li se uz antibiotik i max fu? Korisna informacija za znat :)
Mi smo koma koma noć imali. Zaspala je bez temp, odspavala možda sat i nakon toga svaki valjda 10-15min čuješ vrisak iz sobe.
U ponoć mi već dopizdilo stalno ustajanje i nosanje da se smiri, dala Neofen, koliko je ona popila koliko je pod ne znam, al spavala je bar do pol 2. Neće otvorit usta bem joj njenu prefriganu guzicu i onda ono šta sam joj utrpala u usta pljune mi u facu.
Oh well... i buđenja svako pol sata valjda, ne znam ni sama više gdje se nalazim.
Muž ko za vraga leži doma s crijevnom, još mi on treba. Dva bolesnika danas doma.
Mislim da ću ipak popodne pedici, strah me da se ne zakomplicira prek vikenda pa mogu ići na izlete samo u bolnicu. Radije danas odem, pošalje nas izvadit krv i urin i odemo doma. I gotova priča. Temp traje od utorka.
Zub ne vidim, čitala za onu trodnevnu groznicu, tamo i simptom osip. Al ona nema ni to. Muž veli da se njemu čini da teško guta. Kak nebi od silnog plača po noći...
Jutro,
joj Tiny grozna noć,sigurno si pregažena!
Moje mišljenje je isto,odi lijepo s njom kod pedijatrice danas. Neka pregleda grlo,uho,nek posluša pluća.
Taj zub je trebao već izviriti,da je od toga,zar ne??
Ja sam isto imala groznu noć,ali ne zbog malene nego zbog sebe.
Malena je zaspala u pola 9,jela u 3h i evo sad se polako budi,čujem je. Tako da je savršeno.
ALi ja nisam mogla spavati,upaljeno grlo,ne mogu gutati,afte,nos začepljen,temperatura,glavobolja. Budila se valjda svakih 15 min.A malena spava ko medek.
Počela sa antibiotikom sinoć,tako da se nadam da će do navečer već početi djelovat.
Nazvala sam ljekarnu,antibiotik i paracetamol smiju se piti zajedno.
Eto da i vi znate.:)))
Idem po medeka,čujemo se kasnije.
Nadam se samo da su vaši mališani dobro.
Javi Tiny šta kaže pedica.
Jutro cure! bas ste se nesto raspidale zadnjih dana, dok sam sve zaostatke procitala...
Vidim da je dosta vasih bebica prehladjeno, bas mi je zao, zelim vam brzo ozdravljenje i da se odmorite i naspavate!
Ivchi, mislim da si ti pitala za carski. i meni je oziljak malo ispupcen i crven, cak i nekad svrbi, a kad imam naporan dan i da sam puno na nogama, zna me i zatezat kao. to bi valjda sve trebalo biti normalno, ipak je to kad gledas velika operacija. moj je carski bio neplaniran, ali ocekivan, jer sam imala nisku posteljicu, pa do samog kraja nisu znali sto bi sa mnom, cekali su da pocne porod pa da vide sto ce se dogodit. Nije moglo vaginalnim putem, pa smo morali ovako. a sto ces.
Inace hrvoje je bas mrak ime!
Moram malo prostudirat kako se stavi profilna slicica, da maknem ovog blesavog spuzva boba.
Lidl.. poslala muza po majice, on je vazno kupio dva paketa, ali muskih, sive i tamno plave 😩 srecom sam nakupovala rozih tajica i hlacica pa cemo kombinirat.
Princeza jos uvijek zaj..ava s jelom, kanim poludit od njenog nejela. zato po noci sve nadoknadi, nekad trazi jest i po 4 puta. ako budem imala jos djece, ta ce bome bit na bocici 😁
Propustila sam recept za sufle, moze mi ga tko poslati?
Pozdrav,
Lovro danas nema povišenu temp. U 2 je malo mljeka popio u 5 skače po krevetu, penje se kao da nije bio bolestan, popio 20 ml mljeka i zaspao do 6:30
Zato je u 8 lijepo je jeo i popio je čaj.
Tiny odi ti za svaki slučaj kod pedice, petak je...
Eeee jesi li joj probala dirat uši, da nije upala uha?
Kriszta brzo ozdravi, nadam se da Mia neće pokupit.
Moj muž prošli tjedan imao afte, mazao s Lovrinim Anaftin baby, nije htio sebi kupit anaftin za afte, a ja mu u trudnoći potrošila gengigel sprej.
Sortiraj odgovore
Najstariji