Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivchi87
    09. Studeni 2016. 10:02

Hahahahha joj jadan al sam se nasmijala... 
    Kriszta vi ste prosli bez temperature?

TinyBabyToes
    09. Studeni 2016. 11:28

I Lovreka nam uhvatilo uhh.
    Nadam se da će i to brzo i bezbolno proć!

Hvala na info, onda jbga, hvatat drugi put rasprodaju :/

Audrey eto sad si mirnija. Bez brige budi, prati još koji dan al to je sve normalno. A šetnje, pa normalno po vani malo, tko je vidio šetnje po shooping centrima ;)

Vratile se iz šetnje, dopizdilo mi kmečanje, vani ni be nije rekla, vratili se doma, spava svoj drugi spavanac. Jedino kremčanje oblačenje jakne. Šta mrzi iz dna duše oblačenje.
    Danas je opet ko prekjučer. Vrtit ćemo se valjda tak jedan dan smo super, drugi dan nađi metak, sve dok ne izviri taj zub.

Popit nes, ostala bez kave, preživit ću danas.

• Audrey2016
    09. Studeni 2016. 11:35

Svako cjepivo do sad sam bila po par dana kući evo danas došla do mame jer sam se prepala sinoć ali baš. I to smo autom došli. Ibto me strah jer je kapica mala izgleda pa nije pokrila cijelo uho i sad se mislim i o tome. 
    Pogledat cu bubamaru, abrakadabra i magic baby i svijet beba. 
    Trakice su tanke ali ima interni naručiti, ja to na fb "svašta by mašta" . A racunnam kad bude vrijeme za termo trakice radije kapice...

nasdva
    09. Studeni 2016. 11:46

Ugasila ja svoju motorku. Stavila mu luk pod nos.
    Opet spava, izgleda da ćemo prespavat dan. Što i nije loše, budući da je cendrav kad je budan.

ivchi87
    09. Studeni 2016. 13:06

A ak vam kava ne pomogne dodjite obje kod mene na travaricu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.