Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Audrey2016
    09. Studeni 2016. 08:14

Ma nisam pobornik cackanja po internetu ali uspanicilla se... uff nije to radila do sad a jučer cijepljenje bilo pa zato.
    Evo nje, pajki kraj mene . 
    Ja sad gledam kapice s uhanama i salice, rukavice...evo zime a smo jednu zimsku imamo.... jučer stiglo deset trakcia , one mogu pa kapuljača preko kad nije puno hladno....tanka ona traka...

TinyBabyToes
    09. Studeni 2016. 08:15

Samo nemoj guglat, po njemu svi umiremo.
    Ne znam kako je to izgledalo, možda si krivu sliku zamišljam, ali stavrno mislim da je to ovo šta Mamasita kaže. Velim ti, muž svaku večer trza ko riba na suhom kad upada u san. Pogotovo kad je premoren.

Da se predijatri ne mogu dogovorit niti oko ovak banalnih stvari kao izlazaka van nakon cijepljenja. Točno se sjećam da sam je u čudu gledala kad sam je pitala šta da s malom radim nakon cjepljenja ako joj bude nešto pa mi je rekla da samo puno i puno šetanja. Nikakve čepiće i ako bude imala temp da nazovem.
    Pošto je to bilo prvo cijepljenje negdje na ljeto, onda ću zaključit da mi je to rekla jer tad nije bila sezona gripa i prehlada :P

Ivchi hahahahaha a dobro kažeš! Nemoj ovo, nemoj ono, a kad ih nosiš u rukama i kad se sfrkaju ko kifle na sve strane, to im je jako dobro za kičmu.

Ih sad me palite da se zaletim u taj Solidum... sve mi treba! :D
    Jel traje akcija i u nedjelju? Jedino se tad mogu zaletit solo..

TinyBabyToes
    09. Studeni 2016. 08:26

Audrey, ako si i dalje u strahu, najbolje da nazoveš pedicu i da njoj opišeš i objasniš, možda će ti ona najbolje znati reći da li može biti takva reakcija od cijepiva ili je nešto deseto.
    Tek informativno prek telefona nek ti kaže...možda ti bude bar malo lakše.

Znam da bi i ja brinula da sam na tvom mjestu, poziv bi me smirio vjerojatno.

• Audrey2016
    09. Studeni 2016. 09:19

Zvala sam je, ona kaže ako je bojaa lica dobra i aajo je bio težak, odnosno ako se nije ukočila na par sekundi nego samo tznula da to povezuje sa tonjenjem u san. Da ne brinem i pratim hoće li se to dogoditi opet i u kojoj fazi dana. 
    Pitala nju, kaže da izadjem vanka.
    Kriszta samo da ide nabolje, HB!

• Audrey2016
    09. Studeni 2016. 09:20

A gledam ti di mogu on line ...h&m i zara

nasdva
    09. Studeni 2016. 09:37

Pozdrav,
    Tiny ovo ti traje do 11.11. petak. Muž kupio hrpu igračaka za 400 kn, ali veliki JCB kamioni, frozen lutka i tako...
    Audrey nama pedijatrica rekla da 72 h nakon cijepiva pratimo situaciju i da neidemo među ljude, jer je skoniji pokupit nešto. Prvi dan ne van poslje može šetnja po svježem zraku.

Moj mališa danas ima temp. 38.1 , nosić i dalhe curi i kašlje.
    Noć je super prošla spavao je sa mnom samo sam ga na jastučić narihtala na povišeno da mi ruka ne utrne. Budio se klasiko oko ponoći i oko 3 tražio dudu. U 6:15 budan hoće mljeko.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.