Pola noći spavala mirno, drugu polovicu se vrtila u snu. Trznula se još dva puta onako u snu.
Išla ne net a svašta se piše o cjepivima pa sam onda bez zraka skoro ostala.
Slikice su van divne!
Inače sestra kod Pedijatrica mi je rekla,da dan, dva nakon cijepljenja ne izlazim jer je beba tad jako osjetljiva a nije dobro da nešto pokupi.
Audrey meni to zvuci ko onaj Morov refleks, vjerojatno to samo nisi do sad primjetila.
Tiny genijalna slika :))) maja beba velika ruka :)
Svakakvih pravila ima. Nemojte nosit u ovom, nemojte duze od onog, a kad ga nosim u ruci pa on zvjerka preko ramena jer oce letit to mu je bas super za kicmu. Tak da se ne zivciram.
Kriszta kako je prosla noc?
Ja cu u solidum sigurno, bila prosli put kad je bilo, nakupovala igracaka za male pare stvarno... i ne samo igracaka nego bude omeksivaca, zileta, pjena za brijanje i tako...
Ajme audrey samo nemoj cackat internet samo ces gore sebi napravit. A Moorov refleks nije vjerojatno,on nestaje s trecim ili cetvrtim mjesecom. To je klasicno trzanje misica pred san sigurno. Vidit ces kako ce ti danas bit dobrica!
Jutro.:)
Noć je bila dobraaaa! Istina da je navečer jedva zaspala ,tek oko pola 10. ALi se budila za klopu u pola 2 i nastavila do 6h. Onda se skroz brobudila. Nikad se nije tako "rano" budila,ali ipak jučerašnji dan je bio koma,a i noć prije,tako da se sve poremetilo. Danas lakše diše,dala mi je uz baby tv inhalirati i izvući nos sa aspiratorom. Cijevčić je bio pun :D
Sad sam ja opet bolesna! Bila sam prije nje i sad opet. A i tata nešto šmrca i kuka da ga grlo boli. Samo da sad Mia ozdravi,a ne da je povućemo nazad!
Audrey i meni zvuči na morov refleks. Ali ako to prije nisi primjetila,onda je normalno da se brineš.
U Lidl ja jedino mogu sa Mijom ići. Nemam kome ostavljati. Svi rade ujutro,jedino mi mama radi dan-dan,ali taman u četvrtak je ujutro.
Zadnji put sam isto išla s njom,nju sam stavila u kolica i sa kolicima sam gurala ljude i pravila si mjesto
Sortiraj odgovore
Najstariji