Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Audrey2016
    08. Studeni 2016. 21:27

Inače kad će zaspati okrene se na bok i zaspe a sad se okrenula i trznula par puta rukicama, ne znam je li i nogicama jer je pokrivena. Onako kao da ih ide ispružiti i malo gavicom. Baš sam sad u panici. Zaspala je i evo sad kao da je opet,u snu ...možda sam umislila sad.  Kako da ti još objasnim? 
    Zaboravila sam sve kad se isprepadam ovako, sorry... super da ti je struka, onda ćeš znati sad sta mi reci

• Audrey2016
    08. Studeni 2016. 21:37

Mamasita čekam te kao ozebao sunce

• Kriszta
    08. Studeni 2016. 21:50

Nasdva  cijelo popodne sam zivkala pedicu,ali mi se nije javila. Sad se iskreno nadam,da zbog nečeg nisu radili,jer ne mogu biti tako bezobrazno nemarni. Jednom se dogodilo da sam ih zvala preko 50 puta u roku sat vremena i nisu mi se javili. Čim me izbacio,zvala opet,jer mi je sestra rekla da za konzultaciju zovem doktoricu između 13-14h..Drugi dan sam ih tek dobila,rekla je da su bili u gužvi. Sramota.
    Mislim može se dogoditi ne daj Bože nekom nešto grozno,a da trebaš hitno pedicu,a oni se ne javljaju.
    Na kraju nisam ništa kupila,vidjet ću kakva će biti noć,pa onda sutra opet ispočetka.

Tiny MIA je prava slatkica 

Halila
    08. Studeni 2016. 22:32

Tiny slikica je super! 
    I kad smo kod slikica, stalno zaboravljam skomentirati... Crna, također krasna profilna! Obje ste mi prelijepe! 
    Kriszta, to mi je super kod doktora, čovjek bi trebao cijeli dan zvat da se neko javi. Grozni su! Nadam se da će ova noć bit bolja i da će Mia brzo ozdravit! 
    Audrey, tvoja curka je stvarno velika! Za cimanje ne znam ništa, al vjerujem Mamasiti. Baš dobro da imamo jednu takvu ovdje. Nisi trebala reć da ti je to struka, mogle bi te sve skupa svako malo gnjavit sad. 

• Audrey2016
    08. Studeni 2016. 22:35

Još u stomaku se beba zbucala pa smo samo nastavili s tim, rodila se s 3950 i onda samo picimo.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.