Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TinyBabyToes
    08. Studeni 2016. 18:17

E da, danas kašica prošla dobro.
    Cvjetača, brokula i mrkva, nisam ovaj put smiksala do kraja, bili fini komadići i to je s oduševljenjem pojela.
    Izgleda da se opet vraćamo na veće komade. Ne voli ona rijetke kašice ama baš nikak.

Još sam malo brokule i cvjetače ostavila cijele da se igra s njima. Lijepo si ih je izgnječila sama i pojela i to.ok, nešto pod, nešto ona.
    Al ja zadovoljna.

mamasita4
    08. Studeni 2016. 18:40

Tiny imas malu gurmanicu haha. Neka ona papa sama lijepo kad joj je draze.

Moja evo spava na meni danas trece spavanje. Inace smo na dva. Al danas skratila popodnevno,i oko 6 se trljala po okicama,ja ju primila,ona zaspala. Al sad cu je budit.

Danas isto grintava,meni se cini  da ce i drugi zub skoro. Ma bolje da to rijesimo odma. Danas papali avokado! S malo mlijeka. Kremasto lijepo ispalo,al meni bezukusan taj avokaado ajme. Ona sve papila. Cijelog. Ne znam,meniuzasan. Jel ko probaok?

Ja imam klokanicu. Maloga smo iznosali u njoj samo tako. Obozavao je. Mislim da ce i ova jer se strasno voli nosit prema naprijed. Imam onu koja se nosi prema naprijed. Al jos mi mora malo narast,jos joj brada ne ide preko nje. Hahaha.

nasdva
    08. Studeni 2016. 19:09

Cure s područja Zg u Solidumu ovaj tedan orbico ima rasprodaju igračaka. Moj muž kupio božićne poklone za nećeke, djecu kumova i sl

nasdva
    08. Studeni 2016. 19:13

Tiny super za kašice

Mamasita ja volim avokada ali ne solo, u salati s piletinom mi je super.

Kriszta šta pedica kaže za kašalj?

TinyBabyToes
    08. Studeni 2016. 20:31

Mamasita do nedavno smo i mi imali dva spavanja, pa evo sad zadnjih dana ima 3. Dva kratka i jedno duže. Tak nas se pomaknulo i vrijeme zadnjeg spavanja.
    Prošli skok sa 6mj i mjenjaju cijeli raspored, štaš moraš ih pratit ;)

Avokado, ne sjećam se kad sam ga zadnje jela, ima godina, niš posebno. Valjda zato i njima tak super, kad nema okus

Nasdva a to oni imaju dućan u Solidumu ili? Mislim.. nisam u taj Solidum ušla valjda 10g, zadnje se sjećam sve sami namještaj?

Ih ovaj tjedan... izgleda da neću moći ni do lidla u četvrtak, svekrići zauzeti, a nekak mi je glupo s njom solo po trgovini hodat, em hrpetina ljudi da neš ne pokupi, em znam da će biti navala, nas dve pikule ne bi taj stampedo preživile.

• Audrey2016
    08. Studeni 2016. 20:53

Dan prošao dobro, bez temperature. Spavali, igrali se...čim smo došli kući dala joj malo sirupa pa je to usput i za zubice pomoglo. Sad je zaspala a tik prije nego će zaspati, par puta se scimala....ono kao kad ti se misici opuste prije spavanja.... trebam li se brinuti jeli zbog cjepiva?
    Avokado probala i bacila, ništa to meni
     Meni i tikva tj bundeva ništa. 
    Mamasita, znas da se ne preporučuje prema naprijed duže od pola sata nositi bebu.

• Audrey2016
    08. Studeni 2016. 21:11

Čitala po netu i naravno ima svega..... jesu li se vaše bebe znale scimati pred spavanje na dan cijepljenja? Baš me strah sada

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.