Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • maminosunce29
    06. Svibanj 2016. 08:15

uf mi na ciki i sve se bojim kak ce kad stane proizvodnja, probala i na rukama al vristi za poludit cim ga spustim u lezeci gotovo plac, bilo par navrata da je uspjelo ponekad vecinom prijepodne u kolicima uz pjesmicu dudu ne zeli vise neznam sve probala al neide neznam vise sad i zubici pa je jos vise nervozan i sve mu smeta jucer ak me nije vidio na pol min plac do neba samo da vise probiju

Ninachh12
    06. Svibanj 2016. 09:39

Kristza-i ja sam imala svakakve planove "necu ju nauciti na nosenje" "na cici ce iskljucivo jesti-nema mazenja" itd itd..sve palo u vodu 😃😃 i cak mi je sad glupo razmisljanje koje sam imala prije :P

Moja vec uspostavlja neki red (necu se sada valjda ureci). A isto sam mislila da cemo tek s 3 mjeseca poceti s nekim redom :)
    A posto moja cura ne zeza puno s cicama mislim da cemo 5 i pol mjeseci iskljucivo dojiti (tad krece faks :P)

Maminosunce-ako nisi probala vec kupi gel-mojoj sestri je on bio spas. I ima neka ko zvecka koja ide u frizder pa je hladna i onda ae da bebi da stavlja nju u usta i isto kao pomaze :)

Ma stalno nesto s tom djecom :D grcevi pa nespavanje pa kasice pa zubi, puzanje, hodanje, pricanje..nikad nam vise nece biti dosadno! :D 😍

TinyBabyToes
    06. Svibanj 2016. 10:23

Jutro!

Hehehe stvarno nam nikad više neće biti dosadno :D

Kriszta drago mi je da je malena bolje, mogu si mislit samo kako je plakala nakon vađenja krvi :/
    Probaj ju na trbuščić okrenut svaki dan po malo, možda će s vremenom htjeti duže ostat? Moja isto baš ne voli na trbuhu dugo biti, od frendice mali spava na trbuhu ja si to ne mogu ni zamislit. Jedino kad je sva umirena se može prebacit na trbuh pa si ona nešto blebeće i podiže glavicu. Muž ju zna poleći sebi na trbuh i to obožava s njim tako, zna spavat cijeli sat tako. :D probaj i s tim pa se možda privikne na taj položaj.
    Joj ja slabo radim ikakve vježbe, mene strah nekako ne znam ni dal išta dobro radim pa ni ne pokušavam puno, trebala bi i ja nabavit tu knjigu

Uh zubići...taman kad prođe period grčeva eto nam njih :D divota

Za uspavljivanje se radi sve i svašta, nekad pali jedno pa drugi dan nema šanse da to prođe. Sad zadnjih par dana baš u ruke hoće uspravno da ju nosim i tako zaspi brzo. Napa je spas preko dana.
    Duda pomaže i odmaže ;)
    Ljuljanje u kolicima super, a njihaljka nula bodova, plač čim ju se u nju stavi, žali B para...
    Ne znam jesam si umislila ili ne, al nekako kao da mene traži stalno. Muž ju nosi u istom položaju kak i ja, ona vrištiiiii i plače, ja mu je uzmem i odmah se umiri i tišina? :/ Možda ju njegova brada smeta

Nisam joj nametala nikakav ritam ( ne znam ni kako da joj nametnem) al nametnla je ona svoj. Baš svaki dan ima otprilike točno vrijeme kad spava kad papa.

A da, marama, nisam s njom vani bila, nisam se tog ni sjetila kak su nam kolica ok za šetnju. Muž nije izrazio neku želju za nošenje marame, al ok ljubičasta je pa možda zato hehe
    Imam i klokanicu šta su nam proslijedili al možda mi pametnije da ju počnem u nju stavljat nakon uzv kukova? Ne znam dal se smije sad već stavljat da su joj noge tako kao u žabe?

Prvo dijete nisam pametna oko ničega

Mala spava pa se opet ja raspišem

TinyBabyToes
    06. Svibanj 2016. 10:24

Kriszta di ima bon od dm-a? jel to šta smo dobivale knjižice s bonovima?

• Kriszta
    06. Svibanj 2016. 10:28

Ooooda Ninach..i ja tako mislim..glupo razmišljanje sam imala,ali tek sad učimo :)
    Meni seka zna govoriti (ima dvoje djece) ; Eto vidiš,ne ide sve samo tako lako,kako si ti uvijek govorila..heheheheh Mogu misliti kako sam joj išla na živce sa pametovanjem ,ali ja sam samo htjela joj dati dobre savjete..uzas..vec sam se njoj ispričala zbog toga.. 

Lola29
    06. Svibanj 2016. 11:08

Jucer prosao dan bez grčeva, ali ne veselim se jos ničemu mozda se samo potrefilo.

Ja nisam mjerodavna da pričam o uspavljivanju jer moj ugl zaspi na sisi. Malo mu samo stisam TV i ugasim svjetlo, čak mu pase kad čuje naše glasove ono da nije valjda potpuna tišina. To sto kaže maminosunce sto ce biti kad ne bude sise, ne znam. 

Htjela sam vas pitati gdje prematate bebe, na onom visokom postolju za prematanje ili na kaucu, krevetu? Ja nisam kupila to postolje za prematanje jer sam se uvijek bojala da mi ne padne s toga, znam da se to nekima dogodilo, a sad kad vidim kako me ledja bole kad ga prematam tako pogobljena sve se predomišljam da ipak kupim taj ladičar sa onim za prematanje. Nisam pametna, strah me, a opet htjela bi si malo olakšati 😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.