Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • maminosunce29
    06. Svibanj 2016. 11:52

od kud da krenem na srecu nismo imali problem s grcevima bas nest previse na srecu s prva dva zubica bez problema jos pitala ped kad da krenem mazat jos netreba i za dva tj evo ih vani ja sretna kak lako to prosli a sad hoce se podrapat kak coska i da jucer me gricne za ciku da sam viknula a njemu smjesno mazemo mi al nije mi bas od koristi

• maminosunce29
    06. Svibanj 2016. 11:58

lola mi imamo komodu s kadicom i super u pocetku kupali a sad samo prematamo kod kupanja ga oblacila na kreveti kicma mi otpadala svakako preporucujem nije mala cjena al vrijedi 

• maminosunce29
    06. Svibanj 2016. 12:05

vidim da se i na pike spremate i mi na trecu zadnju meni ped rekla nist preventivno dat za temp jer se umanjuje djelovanje cjepiva sam ak dobi mi s prvim imali jednom a s drugim dva puta po 38.8 kupila odloge za hladenje i super su bolje od hladne gaze oblog zaljepis i drzi do 8h hladno i nije bilo plavo ko prvi put svakako preporucam nisu ni skupi oko 30 kn mislim a 4 su ja rezala na pola jer su veliki za njih

• maminosunce29
    06. Svibanj 2016. 12:19

ima u ljekarni al na zalost ne sve malo potrazit zove se freskopad meni odlicno mozda i netko zna vec za to i cepice eferalgan jer su tanji od lupocet pa ih lakse umetnut

Halila
    06. Svibanj 2016. 12:20

Hahaha baš mi smješno.. i ja sam imala planova u trudnoći tipa "nema šanse da joj dudu dajem" i još sto drugih pa sve palo u vodu. Uspavljivanje je nažalost na sisi skoro uvijek. Jako rijetko se uspava sama kad ju ostavim u kinderbetu. I u kolicima mi uvijek zaspi nakon 2 minute vožnje. 
    Jučer sam eksperimentirala malo.. pisala sam o svom ludilu zbog konstantnog dojenja (Kamikazee, baš dobro da sam te zabavila hahaha). Jučer sam se izdojila i kao, baš da vidim koliko ona popije. Pokušaj 1: popila 10 ml i više neće. 
    Pokušaj 2: dajem dudu, neće, dajem bočicu s mlijekom, neće, stavim ju na sisu, jede 2 minute i zaspi. Eto. Očito joj je to lijek za sve... Iz navedenih razloga  ja ću uvodit kašice čim navrši 4 mjeseca jer ću inače skočit kroz prozor. 
    Jedino sam sretna što po noći stvarno lijepo spava već dulje  
    vrijeme, nadam se da će tako ostat.
    Lola, ja prematam na kauču, sjednem isto i ok mi je tako. Ako stojim isto me kralježnica ubije.
    Pupa, čini mi se super ta knjiga, još u trudnoći sam ju proučavala malo, mislim da ću ju i ja kupiti.

• maminosunce29
    06. Svibanj 2016. 12:20

i da prije cjepljenja doma mjerit temp jer mi propustili cjep zbog tog tamo se razgalamio i temp skocila i morali doc opet

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.