Dobro jutro dzezeri...
Gdje su oni dobri dani budjenja u 8... eh. Ostali u Rusiji, eto di, jedino tamo ne mijenjaju sat.
Mamasita bravoooo zubic! Eto vidis da ste ovaj put docekali prije... ma to ti je a curama, di su cure naspram decki! Girl power!
Tiny i ko daje caj bas sam citala neki dan tu na klokanici da je to u biti najgore kaj se moze napravit po noci, da se bebe puno teze odvikavaju od caja po noci jer im to ne treba nego samo radi naviku, a mlijeko kad tad izbace sami. Eh sad jel to tako ko ce znat.
Ja ne znam sta bi rekla za ta budjenja vise. Kad je imao mjesec i pol prvi put se probudio u 3. Sad se do 22 probudi pet puta, dignem, spava, spustim. Sinoc se probudio u 00:00, dignem, zajebava s dizanjem spustanjem do 01:00, jer bi htio na cicu a ja ne dozvoljavam prije 3h. Znam da gladan nije. Onda u 1 sam ga ostavila da se isplace minutu, digla i spavao do 5 bez gladi. Znaci on naprosto lose spava. Ne znam na koga. Caca mu zaspe dok kuha a ja nisam jednom u tramvaju zaspala.
Inace ne znam kak vasi al on mene pojede ako popodne ne odemo van. Bas je naviknut na to, pocne cendrat, mila majko... prekjucer mi je doslo da mu onu kisnu ceradu stavim i da idemo al nisam znala narihtat odnosno uz zvucnu kulisu cendranja nisam imala vremena vidit kako da narihtam...
Molim te kiso ne padaj barem od 6-7...
Tiny bravo za puzanje! Ajde valjda ce i moj onda jednom, jednako su lijeni valjda :))) ja se tijesim kak je tezak pa je malo tromiji al ima ih tu jos teske kategorije pa su agilni. A dobro, mozda ce imat 5 iz likovnog i muzickog. Fuckas atlete, ja sam uvijek padala na ove sta na sitno vezu po gitari. Dok me nogometas nije oteo pred oltar. :/
Ivchi hahahah i onda nakraju ipak atleta :D
Bude i on polako, ne zna ni ova moja još odpuzat prema naprijed osim ak se s nogama ne odgurne uz nešto ili s rukama primi za podlogu pa se povuče naprijed. Za sad vidim samo pokušaje i da kreće polako radit dobre pokrete, sam kaj joj još ne ide baš.
Da vidjela sam taj članak na klokanici, nek se oni sami odluče više, prije tog sam čitala u knjigama savjete da se da čaj umjesto mlijeko. Pa sad ga ti znaj. Meni se više čini da si je ona stvarala naviku kad sam nudila bocu s mlijekom, mogao si vuru po njoj narihtat.
Uglavnom vodim se po njoj, mislim si da je gladna budila bi se nanovo a ne zaspala nakon čaja još 4-5 sati. A prije nego sam nudila čaj budila se od 7 navečer svako 2h! Sad se budi samo jednom oko 2,3 i do jutra.
Sad jel to zbog čaja ili je neš deseto, nemam pojma. Kad se opet bude krenula cendrat cjelu noć okrenut ću ploču na staro :P
Jel imaš onu navlaku protiv kiše za kolica? Kad već toliko želi van prekri ga i brzinski krug okolo (jbga osim ak baš ne budu poplave) :D
Vježbaj postavljanje dok spava,pol sata ti je čist dovoljno!
Nama ti je izbio sad drugi nakon ajmo rec 2tj mozda malo vise bas brzo al ja ne vidim promjenu na njoj ista ko i inace. Svi nesto bubani ja se nadam da mi necemo tak skoro i da vi sto prije ozdravite!
Kisa pada da jucer smo uspjeli ujutro izac i sve bilo super dok doma nismo dosli plac suze koda ju kolje neko..ja sam jedino primjetila da joj cica vise nije dovoljna tak da imamo 3 obroka dnevno
Nasdva danas zovem pedicu baš zbog iskašljavanja,pa ti javim.
Kod nas situacija alarmantno!!! Znači doslovno se guši od šlajma. Ja se gušim dok je slušam kako diše. Ma horor.
Sinoć zaspala u 20h,preko dana spavala jako loše baš zbog razloga,što ne može disati.
Znači probudila se iza 21 h i do 3 ujutro URLANJE,VRIŠTANJE!!!! Živi užas. Nije mogla nikako disati,vuče šlajm kroz nos,pa se guši,ma stvarno grozno. Jedino je bila zaspala par puta na minutu dok sam je nosala,naslonjenu je na moja prsa..čim se spustim na vodoravan položaj...makar i na ruke,VRISAK! Ludi smo već bili muž i ja,ne da nos aspirirati,ne da da ušpricam u nos. Muž i ja držimo je i ne možemo,ona vrišti i guši se.Muža sam poslala u pola 2 spavati,ipak on radi danas. Sve živo smo probali,podigli madrac,namjestila sam joj bananu tako da glava bude na povišenom,da spava na mene,već sam i na to pristala,samo da jadnica spava,ma ništa!!!!!
Na kraju sam prihvatila da će jedino spavati na meni,dok ju nosam gore dolje. Nakon 20 min hodanja ( ona koliko toliko spavala) skoro sam se srušila od iscrpljenosti,nisam mogla više hodati. U krevet sam stavila mekani jastuk,nekako namjestila da leži na povišenom i s jedne i s druge strane jastuci da bude sve to čvrsto.Ona vrišti,ali kao da manje hroptala,uključila ovčicu na harfu (nikad to ne slušamo) i ona zaspala u 3:07!!!!
Od ujutro plače,ne može disati ,ista situacija.Tako da zovem pedicu,jer znam da bisolex od 8 mjeseci se može piti. Farmaceutkinja mi nudila kapi za inhaliranje. Pedica radi popodne,jedva čekam da počne raditi. Nije jela skoro pa ništa. Večeru odbila,to znači 0 ml prije spavanja. Ujutro popila 70 ml i u 10h pojela par žlica voća :(((( Jadnica moja!
Mamasita kak je prošla operacija?
Kad pada kiša mi u šetnju idemo u marami. Marama kišobran i šetnja. Ako ga ne izvedem lud.
Kod nas ujutro prvo susnježica pa snijeg, evo trenutno kiša.
E da Tiny uskoro ćeš i ti Miu lovit po stanu. Skužit će ona to prije nego misliš.
Kriszta siroče malo, njoj je stvarno jako loše.
Lovro je od ponoći spavao kod mene u krevetu meni na ruci mu je bio vrat i ramena na mom jastuku glava. Utnula sam do jutra, ali on se naspavao.
Nadam se da će vam uskoro bit bolje. On kad je bio prvi put prehlađen dobili smo antibiotske kapi za oči da stavlhavamo u inhalator. Sad ga čistom fiziološkom inhaliram, samo se spustilo na pluća. Naša pedica je ujutro, auto na popravku, a sjedalica je na izofix. Jedino mi u dvorištu imamo to u autu. U marami mi se baš ne nosi 40 min u jednom smjeru, i mislim,si dok nema temp. nije strašno jer iskašljava.
Kriszta baš mi žao, stvarno je grozno....Al sve nam to spada u rok službe reklo bi se. Drži se, bitno da nema temperaturu. Čaj ti isto ide u hladnu vodu, kontam da ga možeš stavit u mlaku malo, ili poslije ugrijat malo na vrucu vodu pa da radije popije.
Sortiraj odgovore
Najstariji