Evo muz doso doma. Sve ok, na stakama je. Doktor ocistio to sto je u koljenu smetalo, sad treba pomalo radit vjezbice jacanja misica da moze kroz mjesec dana na drugu operaciju. Al na stakama je, ne moze mi nista pomoc, jos ja njemu moram dodavat stvari i tako. Ma dobro....svak ima svoje probleme, rekla bi ja. Prezivit cu vec.
Ivchi i mi moramo svaki dan ići na vani,inače podivlja. A dosadno im je cijeli dan biti u kući.
Nama pedijatrica ptvrdila,da smijemo biti vani i takvi bolesni,ali najduže sat vremena.
Jučer smo bili vani dva puta,hladno je,ali barem nema kiše.
Audrey već sam i ja na to pomislila. Bilo bi super,da temu možemo zaključati,kao zatvorena grupa na FB. Ne volim baš da svi mogu čitati. A vidiš bolesnika na sve strane. Ma da mi je ta luđakinja smiješna. Bolesno!
Tiny imaš sreće,tvoja malena brzo uhvati ritam. Ona te već sad sluša.
A što se zubi tiče,nemam pojma koliko ih može zub mučiti prije nego što izviri van. Ako se dobro sjećam nas je mučilo nekih 2 tj otprilike, Čitala sam da drugi zub jako brzo izađe nakon prvog.
Nekako mi se čini,da malenu u isto vrijeme muče više stvari. Prehlada,kašalj,zub.. Ne da mi da namažem zubno meso. Inače smo kupili dentinox,a kad potrošimo probat ću sa onim što Nasdva koristi/ iliti je kupila.
Puno grešaka,žurim,dok malena spava.
Sad već spava 40 min,možda zbog paracetamola. Jučer je spavala 3x po 15 min.
Idem malo napraviti reda. Danima nisam ništa radila,samo s njom bila.
Mamasita sad imaš troje djece doma ;)
Kriszta dok nema kiše i temperature samo vi šetajte, svijež zrak će joj dobro doći.
Koliko vidim dosta tema pobjeglo na fb, baš zbog takvih valjda. Uvijek se iznenadim da takvih ljudi ima.
I probaj joj dati sljezov čaj, napravi malo pa vidiš kako će prihvatit. Ak neće baciš, jbga ni prvi put ni zadnji da ćeš nešto bacit ;)
Ne znam šta, ali ova moja jučer i danas nebo i zemlja. Jučer plakanje ama baš non stop, ništa nije pomagalo, a danas ni be. Lijepo se igramo, papamo, spavamo. Stigla speglat, skuhat ručak, pospremila. Ma milina.
Moralo je jučer biti zbog zuba, nema šta drugo, bubina nije, nije jela niš novoga pa da je od toga. A dolje vidim da joj je meso skroz izbačeno, valjda je samo tren da probije. Al ne da mi čačkat po ustima da mogu vidit bolje :P
Sortiraj odgovore
Najstariji