Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Audrey2016
    04. Studeni 2016. 14:22

Ja namazem.lice becutanom.....Kuma.mi radi u nekoj farmacitekoj tvrtki koja se testira razne proizvode i kaze jedino becutan ulje nema taj neki sastojak koji nije dobar i koji čak i Mustela ima pa ja prešla na becutan, njega inace i ja koristim. 
    Auto sjedalica smo dobili recaro, do 12 god...cca
    ... ne znam ide li u obrnutom.smjeru...... za sad je jaje, ali ne znam.koliko još....isto pleše a ionako ga ja uvijek pridrzavam. 
    Gustam sad u šetnjama samo kisa sljedećih par dana.... a imamo i vreću i sve...lidlovske hlace, isto, samo meni paše jer ja ne volim da je išta stišće oko stomacic, meni to smeta, lrvo trudnoća pa rez pa onda pazim na to i uhane uvijek pokrivanje i kad puše i kad ne puše....sta cu, jače od mene

• Audrey2016

Ja namazem.lice becutanom.....Kuma.mi radi u nekoj farmacitekoj tvrtki koja se testira razne proizvode i kaze jedino becutan ulje nema taj neki sastojak koji nije dobar i koji čak i Mustela ima pa ja prešla na becutan, njega inace i ja koristim. 
    ... ne znam ide li u obrnutom.smjeru...... za sad je jaje, ali ne znam.koliko još....isto pleše a ionako ga ja uvijek pridrzavam. 
    Gustam sad u šetnjama samo kisa sljedećih par dana.... a imamo i vreću i sve...lidlovske hlace, isto, samo meni paše jer ja ne volim da je išta stišće oko stomacic, meni to smeta, lrvo trudnoća pa rez pa onda pazim na to i uhane uvijek pokrivanje i kad puše i kad ne puše....sta cu, jače od mene

• Audrey2016

• Audrey2016

• Kriszta
    04. Studeni 2016. 15:01

Želim kupiti ovlaživač zraka..da li netko ima od vas,kakav,koliko ste zadovoljni itd?

mamasita4
    04. Studeni 2016. 15:02

Nemam....al bi mozda i trebao sad zimi...

crna123
    04. Studeni 2016. 17:02

Kod nas se ocito nes mjenja evo vec par dana popodnevno spavanje je nes malo duze od 2 sata uz ona sva kratka spavanja do popodne. Al da napomenem da i ja lezim vec dva sata s njom jer jedino tak spava  i neznam kaj bi sama sa sobom. Ja svaku vecsr kad ode spat u sobu prozracim sve pa mi i nije tak suh zrak bar mislim :)

Kamikazee
    04. Studeni 2016. 18:47

Ja mengu jos nisam dobila, valjda ce doci jer bih ja jos djece. Ne jos, ali ono, opcenito :) Frendica dobila prije pola godine, jos nisu redoviti ciklusi, no sikiriki, Halila

Trening mi je od pola 9 do pola 11, ali malo se oduljilo jucer pa presvlacenje pa dok se zapali jedna poslije, samo do auta mi treba pola sata.
    Mozda i falim malcu, ali mislim da je do 4. zuba koji sam danas napipala - pritom me je mali prascic bas jako ugrizao!!

Muz uspava malog i sve odradi, sve sam ga naucila. Jucer sam fino otisla u arenu u shopping prije treninga, a on mi je samo javljao kako napreduju. BTW, u gloriji su kuponi za popust u areni, 30% ili 40% ako placate amexom, stvarno se isplati.

Jaje se moze malo pomaknuti, ali poanta je da kad sve zategnete i povucete pojas na onom dijelu koji ide preko nogica da se treba i auto tresti. Jednom sam to napravila, majko mila, ako me tko gledao mislio je da pokusavam strgati pojas ili amortizere!

Ovlazivac sam kupila proslu zimu, meni se sukrvica u nosu stvara od suhog zraka, trudnoca je to potencirala. Imam gorenje h50dw i zadovoljni smo jako.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.