A i ja pišem na peci-bokune (tako se kod nas kaže) kako se šta sjetim....
Kapulu sam ja očistila i isjekla na četvrtine i tako na tanjurić kraj kreveta. Pročisti ti nos nema šta.
Za ovaj ručni trebaš pak stisak imat :D
Crna e tako je i nama s hlačicama iz Lidla (pogotovo još nakon kojeg pranja). Kasnije sam skužila da nisu sve takve, pa sad znam točno koje trebam izbjegavat. Uglavnom one šta imaju gumu gore su nam dobre, a one šta imaju dio koji se kao "potfrkne" te preskačem.
Danas niš ne kuham, moji dolaze, opet tati piskaram, mama će ju kao zabavljat. Jedino njoj budem kašicu radila. Tikvice. Zaj.. nas kruška jučer, neće i neće. A htjela malo nešto šta otvara jer joj dosta kakica tvrđa. Al ovan- ne da se.
Kriszta, oprosti, kasnim, zaboravim i tak... Mlijeko sa zitaricama prije kupanja i onda ako bude duze budan ide jos porcija mlijeka prije spavanja. Tako da nekad zitarice budu zadnji, a nekad predzadnji obrok.
I ne posjedaj malu, bas te briga. To je tvoje malo cudo (ili cudoviste) i mala osoba sa svojim karakterom. Od kume mala nije sjedala dok nije mogla sama savrseno sjediti, valjda se nikad nije prevrnula! Jednostavno je od rodjenja perfekcionistica.
A ovaj moj pak ide na glavu! Ustane pa pusti obje ruke, mislim, musko!! Da mu dam uze skocio bi bungee s balkona!
Zeljne djece na wcu? Bokte, na kakvim su one tabletama?! Nek uzme mog, to je kao voznja u zabavnom parku!
Strample uzela u HM i super su nam.
Mislim da smo samo mi s haharima bile dovoljno lude dati puno novca za onako malo janje
Sudocrem isto pomogao.
A noc... Dosla s treninga u pola 12, otusirala se, mali me nanjusio, nasisavao se sat vremena i u 2 se digao na noge, ne bi ga vise toljagom spustila! Do 4 smo se druzili! Sad mi to vec obavezno radi kad dodjem s treninga Ali kakav trening, prvi put sam se osjecala kao stara ja!!!
Nama je isto sudocrem super, al ovaj put ne pali. Mažem bepanthenom danas pa ćemo vidjet.
Kamikazee hahaha očito mu fališ pa hoće nadoknadit druženje. Baš lijepo od njega 😂
Opet imam pitanja za vas...
prvo autosjedalice... imamo jaje Cam još uvijek (do 13 kg ide) i pričvršćuje se s pojasom. Sve smo mi to ok napravili, po uputama, al to nije nepomično pa ne znam jel to ok ili? Znači, ja to jaje mogu pomicat malo, ne stoji čvrsto, ak me kužite. Kako je kod vas? Nekak imam predodžbu da bi AS trebala bit fiksirana, nepomična.. ili sam u krivu?
A drugo pitanje... menstruacija.. jel su vam redovite ili? Ja čekam drugu tek, po prijašnjim ciklusima je trebala doći prije 2 dana i već lagano paničarim.. znam da možda treba vremena da se to sve posloži nakon poroda, al već razmišljam o testu lagano i nije mi baš svejedno. 😦
Evo nas..nakon luka mirno spavala,tražila dudu jednom i u 5 se budila opet,kontala ja da zbog dude,,jer ona jede inače u pola 1 i slijedeći put tek ujutro oko 8. Probala ja je uspavati ujutro u 5h ne ide nikako,mučila se ko budala,kad oko 6h sam ugledala bočicu punu sa strane. Tata je hranio nju u pola1,jer je još bio budan i nije mi rekao da nije htjela zbog nosića ništa jesti,pojela 20 ml.Naravno da do 6h se razbudila,jer je ona tražila bocu ,a ja nudila dudu.. Popila 260 ml jadnica,mazili se do 7h i nastvaila spavati do 10h !!!!!
Sad je jedva zaspala,ružno kašlje,nos stalno curi,ne može jadnica disati. Idemo kod pedijatrice popodne. Stvarno,koliko često se smije sa usisavačem izvlačiti nos?
Mamasita Paula je zakon!!!! Sad kad sve skuži,pa te više neće ni trebati
Kamikazee hvala,tako sam i mislila,jer nisam sigurna da bi ona svaki put htjela mlijeka još popiti.
Trening imaš u 22h?
Tako sam i ja prije,dok sam išla na jogu.U 22h i trajala do pola 12h.
Soba još uvijek smrdi,ali sam držala prozor skroz otvoren 2,5 sata.
Došla gore,a ono nekakav smrad na znoj,mislila da sam ja,a ono još uvijek luk smrdi :))
Danas ću stvarno ispeći ćevape i pommes. Kupila sve. Lepinjice. Ajvar.Vrhnje.Luk.
Neka onda svi smrdimo.
Tiny isto tako za Lidl hlaće,one gore za prevrnuti su užas. Gore široke. Te više neću kupiti,a i sad su već tanke. Morat ću rano otići. Kad je za bebe u pon ili četvrtak?
Za guzu smo koristili sudocrem mada iskreno mi se ne sviđa ta gustoća. Malo joj je bila crvenija guzica,nije baš bio pelenski osip,ali budem kupila bepanthen. Sudocrem smo dobili.
Skuhala danas rižine pahiuljice sa jabukom i kruškom,super su. Netko je napisao da je amaranth katastrofa,onda nema šanse da kupim. Zobene,rižine pahuljice,griz,palenta zasad dovoljno.
Popodne ćemo papati hokaido ili špinat.
:DDDD pocinju muke po testovima za trudnocu... doci ce, sto posto treba vremena sad da se ustabili...
Sjedalica ne treba bit cvrsta kad ju ti pomices potpuno, i ja svoju mogu malo pomaknuti. Remeni se ucvrste prilikom naglih pokreta, isto kao i kad sebe vezes.
Kamikaze i vama jucer bila osmomjesecnica :) znaci skuzi malisa da te nema? A ti ga uspavas pa odes ili?
Bas me zanima kako ce bit sad skoro kad cu otic navecer na koncert bez da ga uspavam...
Jel mazete obraze ili planirate mazati s necim sad kad zahladi?
I ko je ono proucavao kreme za suncanje? Sta je najbolje uzet a da su samo mehanicki filteri? Mustelu ste ove godine uzimali, isto vrijedi i nadalje ili moze nesto drugo sa godinom i kusur? Bit ce kroz zimu sad ziher na snizenju, najcesce tako kupujem one skupe kremice...
Sortiraj odgovore
Najstariji