Nasdva tvoja će se prijateljica oduševiti,sigurna sam. Originalan poklon,napokon netko ne kupuje poklon bonove :D
Halila moram nešto probati,pa sam naletila na neki recept za doručak. Tamo baš piše da treba sjeme samljet,ali ne piše zašto. To cure nisam znala,thanks!
Kupila sam sljezov korijen,pa špricu,pa je pedijatrica dala na recept neki sirup od jgl "paracetamol",ali sam za svaki slučaj kupila čepiće. Još davno sam kupila neko ulje,što treba malo na vaticu staviti i ostaviti u prostoriji gdje se spava. A luk inače treba očistit ili samo prepoloviti.
Malena jedva zaspala od nosa. ALi sva sreća zasad nema temperaturu. Čim sam očistila nosić sa aspiratorom,u roku 10 min opet pun,bit će vesela noć.
Inače mi iz Lidla trebaju hlače,malo deblje i štramplice. Kombinezon mi se isto čini ok. Bodija imamo puno. Trebam malo debljih stvari za zimu. Hlačice,majice,štrample. Netko je spomenio da su uske njihove štrample,onda treba broj veći uzeti? Potkošulje trebam kupiti,ali ih nigdje ne nađem. Gdje ih vi kupujete ?
Joj da,eto Nasdva ili bilo kog ako zanima. Kupila rižine pahuljice,koje se skuhaju. Kuma mi je preporučila,koja to skuha svom djetetu od 2 godine. "Bio pahuljice" neke u Konzumu.Opet brže gotove nego riža.
Stavila luk u sobu...sve miriše...sutra definitivno pečem ćevape :D
Malena se budila plačući...a ja je ne želim skroz razbuditi sa usisavačem,pa je tata podigla i malo je nosao,opet zaspala. Kako da nos riješim/izvlačim preko noći? Nikako kontam!
Podigla sam malo madrac,mada nisam sigurna da pomaže.
Sad sam gladna,a pojela sam palačinke! Miriše luk...jbm ti luk:D
Za crvenilo pavloviceva! Mi ju od prvog dana i nikad se nije zacrvenilo. Ako je baš previše onda neka antibiotska, bepanten.
Kriszta thanks za pahuljice, trenutno imama hipp instant one 4+
Umjesto da budemo 3 dana sami, tata se vratio sinoć bez auta. Na pola puta mu se auto pokvario. I odoše pokloni za Božić
Jutreko!
Budila se svaka dva sata, zašto ne znam, al znam da sam ko zombi.
Nadam se da ste vi bolje od nas spavali ;)
Kriszta kakva je noć bila? Ah tako je i nama s nosom bilo, izvučeš sve s usisavačem i za 10min opet sve puno :/ Preko noći nismo upalili usisavač, nekako smo to pregrmili.
Za osip je nama pomogao Sudocrem iako svi hvale taj bepanthen. Moguće da je zbog kašica, drugačija im stolica sad pa dok se guza ne navikne ;)
Lidl...da štramplice su baš uske (čudo za njihove brojeve) nama su dobri po dužini ali baš su uski. Ostanu joj onak otisci od strample po nogama, sve si mislim dal da uzmem veći broj..samo ne znam koliko će u dužinu biti veći.
Bodija isto imam na bacanje, toliko da svaku večer mjenjam tako da se svi izvrte hahahaha
Za sad mi treba nešto zimskog, hlačica i štramplica i taj kombinezon mi ovako izgleda dobro, vidit ću u živo, pa ću to probat ugrabit.
Majce ne koristim još, nekak mi je to za sad dok ne krene sjedit bezveze, samo ju ižuljaju dok gmiže po podu.
Nasdva ideja tj. poklon je za svaku pohvalu! Baš je od srca :)
Uh, auto, šta se pokvarilo? Nadam se da će ipak ostat za božične poklone
Mamasita bravooooooo! Velika curka! Koji poklon od nje za pola godine hehehe
Mogla bi ja koji kombinezon... Tiny ak su stramplice uske nemoj ni kupovat vise tamo, nece broj veci pomoc... znam po sebi, ja sam inace veliki ljubitelj strampli :D ne mogu zimu bez njih. Najlonke mrzim, malo je rec.
Kriszta a jel se moze ustima povuc ovaj aspirator na usisavac? Citala sam da neko to tako po noci. Ja imam onaj bas za usta al nije ni to neka sreca, razbudi se svakako jer mrzi to ciscenje...
Mamasita bravo! Uf di ste vi od nas... moj jedino sta moze je dic se u 4 (ujutro) a na sve 4 ni blizu...
Super orginalni poklon!
Meni pak iz lidla npr. Hlacice broj veci su duzina noga ok a gore pliva a manji broj gore ok a dole kratko ima duge noge. Meni je jedino sudocrem pomogo al nakon 7 dana koristenja i stalno pranje s vodom osusilo je sve. Sad vidim da opet nes ima ko pristice pa opet mazem. Ja bas nemam volje pec kuhat pa sve nes na brzinu jucer mi je bio vrh zapecene palacinke s sirom dost od mene :)
Sortiraj odgovore
Najstariji