Ja znam da ima Tiny pravo... Zato me i je jučer izludio, bio u pokretu 4 dana, i onda zamisli, spala mu knjiga samo na ludu mater.
Tako i kod mene, sve savršene obitelji. Došlo dijete, sreća do neba, nema problema nikakvih, spava danju, spava noću, na svadbi je do 3, spava tamo u kolicima, ide u Italiju. A brate mili, ja uzimam putovnicu kad se u Kozmo uputim, dodje mi ko putovanje oko svijeta. Plus sve već ponovo trudne, rodile prekjučer. Znači, nije da lažu. Očito im ide. A brate, ko zna, možda je forum kriv. Tu smo sve neke polujadnice očito.
I ja stavljam lan u jogurt. Lan, sezam, i konoplju, ali lan obavezno usitni, jer ne možeš probavit ako ostanu u sjemenki, nema efekta. Il ima za kupit mljeveni.
Spava tupson već dva sata. Neka njega, može još dva, neću se bunit.
Hvala! Došli smo kod bake, moje mame koja je napravila danas svečani ručak!
Laneno brašno, sezam i lan u jogurt...netko u blender a ja ovako, ne smeta mi što nije sve usitnjeno.
Ali sad nekako sibam jabuke, zobene i jogurt....to mi odgovara navečer a ujutro cokolino 😊
Teretna mi nije vidila.od tak sam saznala.da sam trudna a u setnje još uvijek kratke relacije, tijelo zakrzljalo...ufff kako bi s gustom odradila jedan trening ili djir kako sam znala.prije...jedino što više raspala živa
...
Lidl opet, znači bakrot....ali sad ću uzeti veličinu koja ide nakon 74/80
Mi se danas digli na sve 4....i ljulja se carica nekih 15 sekundi tako...inače se kotrlja u svim smjerovima, okreće se u krug i ide prema nazad...al sad joj je fora dignut se na koljena i dlanove...digne se i onda me traži pogledom kao: vidi mama, vidi mama! Ahahahahaha. Umrla od smija
Ja ne idem više u Lidl. Jednostavno mi plaća više nije dovoljna za sve to.
Eto.
Kriszta, da, mljevene lanene sjemenke i jogurt. Iako sam malo posustala, morat ću se vratit tom doručku.
Navodno je crveno zelje dobro za skidanje trbuha. Ne znam. Otišla ja odmah danas po glavicu. 😂
Nego... mučimo se s pelenskim osipom. Nismo ništa mijenjali pa možda zbog kašica se pojavio? Mažem sudocremom, ostavljam malo na zraku, brišem samo s vodom i ne prolazi. Savjet neki? Kamilica možda? Baš ju muči to sad 😦
Sortiraj odgovore
Najstariji