Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivchi87
    03. Studeni 2016. 15:23

Ja znam da ima Tiny pravo... Zato me i je jučer izludio, bio u pokretu 4 dana, i onda zamisli, spala mu knjiga samo na ludu mater. 

Tako i kod mene, sve savršene obitelji. Došlo dijete, sreća do neba, nema problema nikakvih, spava danju, spava noću, na svadbi je do 3, spava tamo u kolicima, ide u Italiju. A brate mili, ja uzimam putovnicu kad se u Kozmo uputim, dodje mi ko putovanje oko svijeta. Plus sve već ponovo trudne, rodile prekjučer. Znači, nije da lažu. Očito im ide. A brate, ko zna, možda je forum kriv. Tu smo sve neke polujadnice očito. 

I ja stavljam lan u jogurt. Lan, sezam, i konoplju, ali lan obavezno usitni, jer ne možeš probavit ako ostanu u sjemenki, nema efekta. Il ima za kupit mljeveni.

Spava tupson već dva sata. Neka njega, može još dva, neću se bunit.

ivchi87
    03. Studeni 2016. 15:25

Nasdva, genijalno!

mamasita4
    03. Studeni 2016. 15:30

Nasdva - predivno! Ja bi to volila dobit 

mamasita4
    03. Studeni 2016. 15:31

Da...lan obavezno samliti...inace se ne probavi

• Audrey2016
    03. Studeni 2016. 17:13

Hvala! Došli smo kod bake, moje mame  koja je napravila danas svečani ručak!
    Laneno brašno, sezam i lan u jogurt...netko u blender a ja ovako, ne smeta mi što nije sve usitnjeno. 
    Ali sad nekako sibam jabuke, zobene i jogurt....to mi odgovara navečer a ujutro cokolino 😊
    Teretna mi nije vidila.od tak sam saznala.da sam trudna a u setnje još uvijek kratke relacije, tijelo zakrzljalo...ufff kako bi s gustom odradila jedan trening ili djir kako sam znala.prije...jedino što više raspala živa
    ...
    Lidl opet, znači bakrot....ali sad ću uzeti veličinu koja ide nakon 74/80

mamasita4
    03. Studeni 2016. 18:13

Mi se danas digli na sve 4....i ljulja se carica nekih 15 sekundi tako...inače se kotrlja u svim smjerovima, okreće se u krug i ide prema nazad...al sad joj je fora dignut se na koljena i dlanove...digne se i onda me traži pogledom kao: vidi mama, vidi mama! Ahahahahaha. Umrla od smija

mamasita4
    03. Studeni 2016. 18:13

Ja ne idem više u Lidl. Jednostavno mi plaća više nije dovoljna za sve to.
    Eto.

Halila
    03. Studeni 2016. 20:48

Kriszta, da, mljevene lanene sjemenke i jogurt. Iako sam malo posustala, morat ću se vratit tom doručku. 
    Navodno je crveno zelje dobro za skidanje trbuha. Ne znam. Otišla ja odmah danas po glavicu. 😂

Nego... mučimo se s pelenskim osipom. Nismo ništa mijenjali pa možda zbog kašica se pojavio? Mažem sudocremom, ostavljam malo na zraku, brišem samo s vodom i ne prolazi. Savjet neki? Kamilica možda? Baš ju muči to sad 😦

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.