Tiny, ne forsiraj. Sama ce ona sve to. Moj mali se prije digo na noge, onda je tek sjeo. Sve ce ona sama....ti nista ne moras...
Tiny ma ni slučajno da forsiraš. Neka sjedi beba od tvoje poznanice. Pa zato smo mi svi različiti,da ne radimo iste stvari. Tako i kod njih. Moja Mia dugo nije sjedila. Znala sam sjesti na puzzle ispred mene posjesti nju da se nasloni na mene i igrali se. Dugo je tako,nikako nije htjela sama,aktivno sjediti, A sad već sjedi ko prava,a kad je umorna,onda ko pijana,al nema veze.
Kako bi Ivchi rekla. Pa ne postoji čovjek koji ne sjedi.. Kad.tad..
Ja isto nekad pomislim da moja "kasni" al ustvari ne kasni,samo neke bebe su u tome naprednije. U nećemu su naše. I to tako ide. Pa tvoja Mia već davnih dana puse baca
Moju malenu je ulovila prehlada. Ajde cure nadopunite me :)
Sljezov korijen za nos,koliko god puta želim,a piti? Koji čaj? Inače Mia pije samo vode.
Što češće isisavati nos. Za temperaturu lupocet čepič i koji sirup? Luk u sobi. Još nešto?
Strpljenja...o da..to će sad meni trebati
Baš ste u pravo vrijeme pravu temu pokrenule, izludila me danas. U 8:20 se digle, tek sam u pola 12 uspjela kavu popit i to zato jer su moji došli i zabavljali ju. Ništa joj ne paše i stalno cendra. Malo mi falilo da ju ostavim da plače, a nisam to još nikad probala, nemam srca. Slično nam je kao i kod Ivchi. Samo na rukama hoće biti.
Netko je pitao za karfiol. Baš sam joj sad skuhala mrkvu, brokulu i karfiol. Malo maslinovog ulja i s vilicom usitnila, sve je pojela, jako joj je to fino i ne smeta joj ništa. Već sam joj i prošli tjedan to slagala pa znam.
Tiny ni Iris ne sjedi sama. Tj. sjedi neko vrijeme, al brzo se prebaci na trbuh, tako joj je najljepše. Sama se nije posjela još. Doći će i to s vremenom.
Evo je opet, plače, vrišti, neće bit u hranilici. 10 minuta rekord. 😨
Da, nama je danas šest mjeseci, pola godine!
Mamasita sretno nam!!
Hvala Tiny 😘
Mamasita meni ti to dodje kao obrok jer mi ona papa svakih dva sata pa ti ja njoj dam i ako ne popapa puno, sad me kruška opekla pa neke namirnice dam po manje onda joj ponudim još sa doji. Inače, kuham na pari sad, sve ću voće kuhati naredna dva mjeseca. Kuhalo je avnet na paru pa se sačuva koliko toliko vitamina, kuha se po 5 min voće.
Ivchi i zamjena beba.... drži se carice, tu smo si svi podrška. Ja sam još u nekom grču, lagano popuštanja....doći će i vrijeme svakodnevnog tuširanja brzo.....
Tiny ne forsiraj ti ništa, neka djeca krenu stajati a da ne sjede....
Kritsza možeš joj dati i sljeza da pije a čak sam čitala da ne valja puno s usisivacem nos usisavati, općenito ni s čim drugim....pa progooglaj to. Kašalj može biti od zubica, skupi se slinice pa se čuje i kao hroptanje...
Kriszta, mrvicu više od pola Lupocet čepića ako je iznad 38,5. Do tad ne daj ništa, i nemoj kombinirat lijekove. Može i paracetamol il ibuprofen. Drugo ja ne bi... Možda ni neće imat temp., moj imao dvaput zaštopan nos i kašljao, bez temperature prošlo. Jednom sumnjam da je imao neku malu al me tolko zasrao dok sam mu pokušala mjerit da sam odustala. Slijez mi je bolji od fiziološke, i niš drugo ne treba pit, samo vode...
Tiny, pa nije da će mala prosjedit zato što bi ti njoj stavila jastuke, koja glupost. Od toga će prije jastuk naučit sjedit nego ona. Nisam za to da ih se ne stavlja u poluležeći položaj do imendana ali nema potrebe forsirat nešto što ona ne radi. Po meni kad će moć se održavat da sjedi, ali padat nakon nekog vremena tada treba počet ju vježbat jer će tad očito moć. Svašta. Ma reci joj da sjedi sam da sad ne želi pokazat.
Sretne polugodišnjice cure, jeste spekle tortu? Ja čak jesam neki dan, evo vam recept za stvarno čudo od kolača. Jednostavno a ne može finije... https://www.coolinarika.com/recept/cudo-od-cokolade/
Da ne dijelimo tu samo recepte za kašice.
Svakakvih pametnih savjeta ima tu od vas. Al najdraže mi je pročitat da svi gubite živce. Jer mi se nekad čini da jedino ja. Pogotovo kad sretnem nekog vani čije dijete je predobro, a moj počne tulit jer dve minute nije prošo auto pa nema šta gledat. Il se auto vozi ugašenih svjetala, gluho bilo.
Sortiraj odgovore
Najstariji