Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamasita4
    03. Studeni 2016. 14:35

Ivchi, nisi samo ti i tvoj hahar takvi. Ni moja ni danas ne moze u kolicima dugo...nema sanse stajat u mjestu. Popit kavu? Jok. Nisi sama...
    Odlican recept za kolac, al ja zamijenim secer agavinim sirupom, cokoladu stavim minimalno 75% kakaa, maslo umjesto margarina i umjesto bijelog brašna neko drugo (bezglutensko, bademovo, kokosovo...). I onda imas i zdravi kolac. Voila!

ivchi87
    03. Studeni 2016. 14:46

Gore u kremu ne moraš ni stavljat šećera, meni tako više paše čak... Ma ja sve kolače radim s pola šećera šta je u receptima općenito, a margarin nikad ne koristim, odvratan mi okus. Za brašno mi nije palo na pamet, kakvo je bademovo brašno, di kupiš to? 

Da nisu to ova djeca šta posjeduju ovcu takva? Prodat ću ju u dijelove ako to utvrdimo :D

• Kriszta
    03. Studeni 2016. 14:57

Hvala cure 

Ivchi a ja mislila da ja gubim samo strpljenje,jer ovdje oko mene su jebeno sve savšene. I mame (ove friške) i bebe. Više mi se ni ne da  družiti s njima,jer samo nabrajaju šta sve njihove bebe rade i kako je majčinstvo nešto najljepše u životu i nikad nisu ljute,kad odu na wc ,jedva mogu izdržati bez bebe itd..ne možeš ni doći od njih do riječi.
    Družim se sa "starijim"mamama,kojima nije glavna tema kako imaju superman-a ili supergirl-a od bebe,nego pričamo o normalnim stvarima i tu i tamo ubacujemo bebe. 

Recept je super,ja taj recept imam pod "hola kocke" i pravim ih često,ali umjesto brašna nekad  stavim orase . Obožavam. A  u zadnje vrijeme stalno pečem muffine,najbrže su mi za ispeći. Imam super recept,lagan i brz za napraviti,a mekane i soćne.

Kuhat obožavam,a peći sam počela TEK prije dvije godine.Samo sad ne stignem više kao prije. Jedino ako je muž s nama. A još me čeka,da prvi put ispečem rožatu i sacher tortu,koje jaaaaaako volim,a nikad ih nisam pekla.

mamasita4
    03. Studeni 2016. 14:57

Samelješ bademe u sitno sitno u sjeckalici....nek se melju i 5-6 minuta....a skup sport jbg.

Aaaaaaa nemoj ovcu dirat, eno je zaspala u roku 30 sek čim ju je vidjela. Haha. Mali mi nije imao ovcu, on je bio još gori. Ajme. Dakle, znanost kaže da ovca pomaže. Točka.

mamasita4
    03. Studeni 2016. 14:58

Kriszta i ja volim kuhat, ali OBOŽAVAM radit kolače. A sad to ne stignem baš...jer nemam savršenu bebicu kao te neke spomenute. A šta'š. Nismo svi savršeni. Tako ti njima reci haha

TinyBabyToes
    03. Studeni 2016. 15:06

Halila eh mora tvoja dobrica i jedan dan cendrav imat ;)

Kriszta da ni nama nije bilo temp kad je samo nosić bio zaštopan. Al opremili smo kućnu ljekarnu tada :D

Ivchi recepti za kolače? Znači dobar dan, smijem prozore otvorit? :P
    Sve si više mislim da je tvoj cendrav jer je njemu dosadnoooo! Plače ak auto ne prođe
    Njega sigurno sve zanima a frustrira se jer nije toliko pokretan pa ne može sam to istražit. Ti si njegov voz! hahahaha
    Taako moja krene vrištat iz ljutnje kad ne može nešto dohvatit...samo šta brzo odustane pa se zabavi s nečim desetim.

Ma, neću je forsirati, vidim da voli biti na trbuhu jer to zna. Prije će propuzati nego sjesti. Kad se sve zbroji dosta je u sjedećem položaju, kad je u hranilici i kad ju nosam u rukama i to lijepo odradi bez ljuljanja ko pijanac.
    Ne brinem se, već me izbaci iz takta savjeti tipa "da poradim na njoj", zabrinuto me pita "kako ti još ne sjedi?"

Danas nam je dan baš naopak. Spavala već drugu turu po sat i pol, nije htjela kašicu palenta+kruška (prezire voće izgleda) znači jučer kašica s palentom je bila fina zbog tikvice a ne palente :P
    Al dok je zaigrana i bez plača neću se zamarat.

• Kriszta
    03. Studeni 2016. 15:12

Ivchi možda Tiny ima pravo i moja cendra kad joj je dosadno,a kad smo u gostima šuti i uživa 

nasdva
    03. Studeni 2016. 15:16

Cure sretnih pola godine!
    Tiny nemoj je forsirat tako nećeš ništa postić samo možeš usporit proces. Kad bude spremna sjedit će. 

Imam pitanje nevezano za bebe i majčinstvo.
    Naime mojoj duuuugoooo godišnjoj prijateljici i kumi je imendan. Žena se zove Martina. Budući smo si u ovih 20 i kusur godina ispoklanje svašta. Pao mi napamet po meni zanimljiv poklon. Pa me zanima da li to samo meni zvuči zaniljivo ili stvarno je?
    Kupila sam u Lidlu onaj planeni adventski kalendar u obliku zvjezde. I u džepiće bi stavila citat ili aforizam o prijateljstvi ili životu, i čokoladicu (ferrero roche, coffe pocket, mon chery, i neke iz lidla čokoladne bombone). Citate - aforizme bi pritala na papiru u boji izarolala i zavezala mašnicom.
    Kak vam to zvuči?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.