Ma nije mrvica sa 7 kila, to je neki prosjek kako kazes, ja to od milja velim...imamo malog bratica 2 tj starijeg od stele i tezeg kilu i pol..ili cak malo vise al ipak je on deckic..
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Ivchi ako ćete ići do Ikee, povedi i njega pa isprobate :D
Neka se javi svima tamo u Ikei hahahah
Mi žemske smo sve fit ovdje, ali i meni je normalno da smo oko 7kg. Bar se tješim kako svugdje čitam da bi sa 6mj trebali poduplati porođajnu težinu. Ak smo sa 3100g rođeni, onda je taman :D
Vi muški ste baš mrcine, neka, mora mi neki snagator čuvat žemsku kasnije
Od frendice mali, ista gramaža rođen pa sad ima 9kg. Mrcina kad ga stavimo kraj ove moje hahha
Ivy (ja ću tak pisat, što kraće to bolje ;)) i moja je sad bila bubina kojih 2,3tj. Stalno nešto. Proći će i to. A nismo ni bili s drugim klincima, to dovuku ove naše posjete garant. Mami koja radi u vrtiću ću trebat zabraanit posjete izgleda :P
Rekla mi pedica da im sa 6mj pada imunitet i da je sad posve normalno da češće i lakše pokupe neke viroze, em je sad i sezona svega
Moja je znala samo pred spavanje i preko noći popiti veću dozu, onu od 150ml, al sad nema šanse, izmučim se i sa 130ml. Valjda zbog kašica, tko će je znat.
Noć prošla standardno. Kak smo kasnije legli tak je pomaknula prvo u 00:20, pa zavrištala u 2:45, mlijeko neće, valjda nešto sanjala. Pa opet u pol 6 i čudo zaspala do 7. Znači taman, kad se sat izmjenja bit će buđenje u 6 kao i inače
Kad pomislim koliko smo se mučili na početku sa sisanjem i mlijekom općenito. Malo je jela. Sad sam zadovoljna. Evo npr.danas spavala je do 8h (čudo) popila je mlijeko 140 ml za sat i pol pojede voće+mlijeko+žitarice pojela skoro 200 ml. Nakon 3,5 sata popila 210-220 ml mlijeka nakon 3,5h pojela špinat+mlijeko+palenta( nemam pojma koliko,ali sam palentu skuhala gusto od 150 ml vode,dodala 30 ml mlijeka i špinat) znam ne zvuči baš fino,brzinski ručak,jer nismo bili doma. I eto sad nakon 3 sata popila 170 ml ( inače popije preko 200ml). Stavila sam je spavati u 21h umjesto 20:15/20:30 pa bumo vidjeli ,kad će ujutro biti buđenje. Nadam se
Kad pomislim koliko smo se mučili na početku sa sisanjem i mlijekom općenito. Malo je jela. Sad sam zadovoljna. Evo npr.danas spavala je do 8h (čudo) popila je mlijeko 140 ml za sat i pol pojede voće+mlijeko+žitarice pojela skoro 200 ml. Nakon 3,5 sata popila 210-220 ml mlijeka nakon 3,5h pojela špinat+mlijeko+palenta( nemam pojma koliko,ali sam palentu skuhala gusto od 150 ml vode,dodala 30 ml mlijeka i špinat) znam ne zvuči baš fino,brzinski ručak,jer nismo bili doma. I eto sad nakon 3 sata popila 170 ml ( inače popije preko 200ml). Stavila sam je spavati u 21h umjesto 20:15/20:30 pa bumo vidjeli ,kad će ujutro biti buđenje. Nadam se cure ,da će nam bebice lijepo i dugo spavati.
Mia obožava taj vrtić,a bome i ja..predvečer,kad je već bila umorna,igrala sama u tome nekih 35 min. Jako sam zadovoljna
Poison kako je Stela danas?
Joj da..meni svi govore kako je Mia lijepo popunjena,onako bucika,ali nije previše. A imala je 7 kg sa 6,5 mjeseci. Isto mislim da je to dobra težina. Sitna je,ali nije mršava,osušena
I tako ja srela poznanicu sa bebicom od 5,5 mjeseci i 11 kg!!!!! I to još curica. Dalje vam ne moram ništa reći...
Jutro! Otkad ste budni,ajde da vas vidimo!? Hahahaha. Mi evo sad...dobro je.
Jutreko!
Sat pomaknut, mi budni od 6 :D
Jela u 2, pa po novom u 4 hahahahaha ali u njenoj glavi,papala si je svaka 3sata.
Preko dana lijepo jede, ja sad ne znam je li njoj ušlo u neku naviku da se budi noću za jesti ili stvarno treba jesti? Ili jede za utjehu? Nisam pametna da li da joj dam čaj umjesto mlijeka pa da se nekako noćna buđenja smanje ili šta?
Cijeli dan bili kod svekrića, ona se nije dala uspavat od 6 ujutro sve do 1. Tad zaspala na kojih 40min, i tek od 2-5 odspavala. Vidit ćemo danas kako će to izgledat hahah
Super za vrtić! Još malo i stvarno ću morat izmislit mjesto u kući gdje ga ugurat ;)
Jutro budni od 5:30 jeeee.
Gledali crtiće na tabletu u krevetu u 6:30 popio mljeko opet i sad spava s tatom.
Da bili i budni od pola 3-pola 4 pa je popio mljeko i zaspao. Bitno da je 90% noći prespavao u svom krevetu. juhuuu
Tiny probaj sa cajem,nemas sta izgubit...ona bi sad vec morala moci izdrzat noc bez mlijeka,eventualno jednom. Probaj pa ako ide....
Sortiraj odgovore
Najstariji