Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kriszta
    28. Listopad 2016. 21:27

Kamikazee znam da ti daješ navečer žitarice malcu. Kad mu to daješ prije ili poslije kupanja? Poslije toga ne daješ mu mlijeko? Moram nešto promijeniti u hranjenju,jer mi izgleda da ova moja ne jede dovoljno,budi se ranije u noći ,umjesto 5h sad već u pola 2 već neko vrijeme,a navečer popije 260 ml,ne kontam. Imamo 5 obroka,nikako da uguram još jedan obrok,ali opet nešto moram mijenjati,jer ko da ostane gladna.

Vrtić kupljen,isproban..ima puno mjesta,malena valjala,puzala,vrtila se unutra.Baš je uživala 

ivchi87
    28. Listopad 2016. 22:06

Ja sam ti sad par dana pocela kasicu, pa kupanje, pa malo glupiranja, pa mlijeko iliti po naski cica. I danas sam bas nasla neki clanak di je pisalo da bi kasica trebala sat i pol prije spavanja, da nije pretezak zeludac. 

Nasdva, jenga? :DDDDDDDD dobar tek, umoci mu ju malo u mlijeko, mozda bude mu finija :D 

Nemoj zezat Tiny za sjedalicu? Onda ovaj moj ne bu stao garant, ima noge ko balvane. 
    Vis kak si je tvoja pametnica pomaknula sat, sutra bude to taman 7 sati... bas lijepo papate, a kak si panicarila...

Cure pa nisu vam male bas mrvice sa 7 kila na 6 mjeseci... to je cisti prosjek za curice. To smo mi tu s deckima da ih debljamo da mogu cuvat cure :) dok ne pocnemo svi davat jenga plocice :D

Idem spavat dok je vrijeme, dok se moze...

crna123
    28. Listopad 2016. 23:06

Pa dobro ti papa. Moja pojede 200ml kasice ponekad i vise i iza toga caj sok kaj vec. A bocu navecer 240ml i iza tog nakon tipa pol sata, sat jos cicu tak da stane stane.. moja non stop nes jede od banana keksa stalno zvace a vidi zgoljo...i ja se spremam kupit hranilicu neku neda mi se vise u kolicima ju posjedat i tak hranit. Ja dajem iza kupanja al ja to zato kaj je ona meni jako bljucala od pocetka i sad zna pa da ju s kupanjem opet ne razmuckam.
     Dobro nam dosla natrag!
    Ja sve na preskokce pisem nemrem se niceg ni sjetit.koj senilac... mene jos uvjek strah joj bas dat tipa jabuku u ruku da ju tak ne otkine i ne zagrcne se. Ja polako to zasad smo tek na zdrobljenom ss vilicom tak imam pregled ;) 
    Laku noc napokon nadam se da ce bar do pol 10 😍

Kamikazee
    29. Listopad 2016. 05:51

Filip je tek od nedavno na 150ml mlijeka, cak ni to nekad ne moze. Kasice moze vise popapati, u pravilu mu je dosta ona od 190.
    Buduci da taj rijetko kaze kad mu je dosta, ja moram dozirati prema tome koliko me iskustvo naucilo da bljucka jer on bljucne i najradije bi i to pojeo!

Mene ne uzasava to pomicanje satajer nije da imam kamo stici na vrijeme. Uzasava me sto sam budna vec sat vremena, a ovo nam je dobra vecer.

A vezano za kontrole voca, povrca, ma zivo me zanima kad je todoriceva jabuka pala na kontroli mali igraci bar nemaju za kojekakve hormone dozrijevanja sto veliki imaju 

Idem, moj mali cunj gmize po meni...

poisonivy2604
    29. Listopad 2016. 08:54

Jutro. 
    Ni moja Stela nije bas neka papalica. Pojede 100-130 ml mlijeka za obrok. Kasicu zna onu od 190g ili svoju malu zdjelicu kada joj skuham. Ali sve sto vidi da mi jedemo odma bi i ona. 
    A navecer dal pojede kasicu/mlijeko/zitarice uredno se javlja na 3-4 sata i trazi bocicu. Mislim, vidim da joj nije viska, nek papa...ali kada cu se opet ja naspavat????
    Jutros ima manju temperaturu, 38. I bolje je volje. Jucer smo vadile krv i dale urin na kontrolu..sve uredno, sterilno..crp joj je bio 17.5..znaci je virozica neka. Imam osjecaj da joj jos ne prođe prva, a vec dođe druga 

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

nasdva
    29. Listopad 2016. 08:55

Pozdrav, ova noć je bila bolja išla sam linijom manjeg otpora. Pa umjesto da tjeram da spava u kindaču ostavila kod sebe nakon što je dogmizao. I opet bili budni od 3 do 4 , s tim da je u međuvremunu jeo. Buđenje u 7:00, i evo opet spava već skoro pola sata.
    Lovro jede svakih 3 sata cca., ali ne više od 160 ml.
    I nije baš mršav.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.