Hvala na dobrodošlici!
Joj Stelica mi je bas nesto bolezljiva u zadnje vrijeme..svaka 2 tjedna ima temperaturu na par dana svaki put vele viroza, proci ce samo od sebe.
Sa 6. mj je bila 69cm i 7050g, mrvica moja. Poslje se nismo vagale. Zubic za sada jedan imamo, prosli tjedan izbio.
Spavanje je na faze, al vise manje ok po noci, jede 2-3 puta u snu i spava mi od pol 8 do pol 8. Po danu je do sada bilo 3 puta po pola sata ali zadnji tjedan je pocela malo bolje...jednom pola sata dopodne, a onda odguli 2 i pol sata popodne..cisti preporod
Dize se uz sve sto stigne, lovimo se po kuci, istrazuje, ladice mi otvara i prazni, ne mogu je na tren ostavit samu..osim u vrticu hehe..to je jedina sigurna zona
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Poison jako mi je drago što si se javila. Znale smo komentirati"pa di su naše cure??"
Onda su naše cure tu negdje . Mia je sa 6 i pol mjeseci imala 7 kg i 67 cm..isto mrvica.
Otkad smo na dohrani bolje dobiva na težini. Tvoja malena sigurno već sve papa.
Nadam se da sad nećeš otići. Dobro na došla još jednom!
Eto..koliko sam skužila bebe koje imaju vrtić,hoće se podići na noge. Tako da sam sad poslala muža po vrtić u magic baby. Malo mi se čini da smo prekasno se sjetili. Malena će ovih dana 8 mj napuniti.
Halila obožavam i ja takve dane,kad je malena vesela i mirna. Odmah bi opet ostala trudna. :D Rijetki trenuci..
Mi jos budni! Inace u 7 spavamo dubokim snom. Ne sjecam se kad nije zaspala u 7 😱
Danas mi je dan za naci onaj metak sta je muz trazio! 💥🔫
Sve super, papali, zaspala svoj popodnevni drijem, dode moj stari kako mu inace pisem nes jer je on spor na kompu i naravno probudi se nakon pola sata i dernek!
Stari pobjegao doma, muz se vratio gleda u cudu. Ova vristi od umora a ne da se uspavat. Napokon zaspala na pol sata oko 5. Kakva me noc to ceka?!
Nasdva pa sta mu bi? Da nisu zubi 😁😂
Ivchi nisam ziher kam je vas vrag oso, mozda je kod nas!
Ma znala sam da je nisam trebala jucer pohvalit.
Kriszta ma ne kasnis s vrticem, kad god se uzme dobro dode. Nemoj to govorit jer si sad bum ja mislila da i ja kasnim 😅🤑🤑
Odem ja na stranicu onih recepata za bebe, al uvijek tu pitam za savjet tak da znam kaj je najbolje proslo kod vas od kombinacija
Nisam danas ipak bucu radila. Skuhala i smiksala piletinu,krumpur i mrkvu. Al sutra ide buca!
I mislim da necu vise miksat. Nekak je sve kremasto a ona vise voli kad ima komadicaka.
Kolilo oni mogu pojest kasica pojma nemam. Mislim mi mlijeko jedva nategnemo onu dozu od 130ml, a kasice kad smiksam mi ispadnu od 200-300ml i ona to sve pojede?! 😱 ne znam gdje joj stane to!
E da, uzela meni jabuku iz ruku, glode ona nju, puatim, mislim si nek masira meso. Otkinula komadic i naravno refleks na povracanje. Izbaci jabuku i onda se jos malo i zbljuvala. Bedaca. Cudo, ja se nisam prepala, normalno sam reagirala. Valjda jer mi dan za spat. Ona se nakon tog smije. Njoj smijesno... bulimicarka.
I jako joj je postalo smijesno bacat stvari na pod. Uzme, pogleda me i glasno se krene smijat i baci. Koji uzitak.
Mi se samo valjamo po trbuhu na podu, iz boka na bok, puzanje u krug i rikverc.
Nema kod nas puzanja, sjedenja, podizanja... ko trutovi.
P.s. poison dobro dosla nazad 😜
Tiny nemam pojma ako mu nije smetalo to kaj je jučer soavao 3 sata u komadu tata uspavljivao. A opet cendra cjeli dan. Zubi sigurno hahahahahaha
Moj muž stvarno nije normalan. Kupili smo pišulincu plazma kekse. Ja napokon sjela jest i vrišti uzeo bi mi iz ruke pohani kruh. Da njemu tata keks i grize on njega ništa ne mrvi pojeo trećinu keksa i od ostatka otkine pola i sve nagura u usta i ovaj mu vadi mali vrišti, poslje opet otkino komad davi se. Muž poludi uzme jengu i da mu kvadratić nega grize s tim se nemože udavit. Luđak!
eto mallena zaspala. U pol 8 obavili kupanje, zaspala je do 8.
Sad si mislim.... pa pametno moje malo! To se ona već priprema za pomicanje sata!
Sortiraj odgovore
Najstariji