Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TinyBabyToes
    28. Listopad 2016. 06:37

Zbudila me u pol 6. Dala joj jesti, upalila projektor u nadi da ću bar još moći odradit 10min vrpoljenja u krevetu. Čudo jedno, zaspala je. Bitno da je mene zbudila i sad u mraku pijem kavu :D

Donjela mi svekrva jučer buću, mislila sam to danas probat, malo za promjenu. Jel buća otvara ili zatvara? S čim je najbolje buću kombinirat?
    Mamasita ti si davala buću nedavno jel da?

TinyBabyToes
    28. Listopad 2016. 08:09

http://ohrani.blogspot.hr/2014/03/just-facts-hrana-koja-otvara-probavu.html

korisno za znat... bar sad znam na tikvu :D

• Audrey2016
    28. Listopad 2016. 09:41

Mene isto brine to za okane, nama se vidi na slikama...prijateljica mi radi u svjetlosti, kaže da je normalno cca do šest mjeseci, može i duže, ovisi kako kome i samo pratiti. 
    Jaketica ova roza lidlovska je pun pogodak, jako je topla i mi je nosimo i sad po buri. Jučer ona, majica i bodi, dolje hulahopke i tanke hlače i termo carapice, dekica i na buru..    danas ću vreću i bez jaketica, mislim da će to biti ok ili s jaketicom pa ne zakopcati vreću... 
    Komentari " jok pa gdje ćete s bebicom po ovoj buri.... jeli joj hladno dijete drago..." a vrh "ubit ćeš dijete na ovoj buri".... luda sam bila...A mama moja im samo odbrusi da je bura zdrava. Uglavnom, nosić je bolje. Temperaturu nismo imali HB, ne bi izlazila inače. 
    Ja sumnjam i u bio bio...  mislim da treba sve umjereno, slažem se mamasita jer dijete će kad tad pojesti kupovnu jabuku. Naravno uvijek domaće kad se ima a tu i tamo i kupovnu kašicu i iz vocarne... 
    Kad ate počeli griz i puru? Kažu ne valja rano jer je zrnato ....
    Jučer mi kapnilo sljeza malo u oko...nije ništa reagirala a u šetnji joj u drugo upalo nešto pa je samo treptala, sunce moje...inače u šetnji nakon pola ure zaspala, imala je trakicu oko ušiju i ovu kapuljaču lidlovsku, s kapicom je vruce jer stvarni grije ova jaketica. Kupili smo sad i onaj dzemperak jaketu .... još mi trebaju gegeice termo iz zare i kapica s produžecima za uhane.... i spavala u šetnji dok god nismo došle doma, zaslusklala je i uživala...inače i sama obožavam setati. Trudnoću do zadnjeg sam šetala tj gegala se... 
    Kad smo kod struka, moja je da sumnjam u sve, ne spricani dok se ne dokaže suprotno ne vrijedi kad je u slučaju moja beba. Moj ujak voće pere deterdžentom za sudje, uvijek mi to bilo smiješno, više nije....
    Kako sam lijepo sve nabacala u post 😂
    P.s. ivci skoro sam bebu probudila kako sam se nasmijala na tvoje " i papirnate ubruse mi pojeo da mu usitnim"

TinyBabyToes
    28. Listopad 2016. 10:27

Audrey jučerašnji dan mi zvuči baš milina i pusti babe šta pričaju, dobro im je rekla tvoja mama, eto već vam je nosić bolje.

Jaknica ta iz Lidla je odlična, i pretopla! Mi isto samo traku na glavu da prekrije uši, jer ak stavim kapu preznoji se sva.

Jesam u zg-u ali sam osjetila šta je to bura hahahaha
    Prošle godine kad sam išla poslom prek zime, bura puhala ko luda u Sinju, jedino o čem sam razmišljala je da kupim jaknu... najdeblju šta postoji :D

Ja sam probala griz, bar na onoj mojoj tablici po kojoj se ravnam piše da smije. Al nije joj se baš svidjelo, pa nisam opet radila. A baš sam razmišljala o palenti sad ovih dana.. A zašto ne zrnato, u čemu je fora sa zrnatim?

A za okice, da to sam čitala da im se ispravlja oko 6mj... Od one frendice kaj ima dan starijeg od moje, oba oka bježe, prema nosu. Na svakoj slici je tako, baš se jako vidi. Glupo mi je bilo pitat da ne bi bilo da nešto pametujem jer ništa nije komentirala, svaki put od pedijatra kaže da je super. Tak da valjda i nije to nešto tako strašno?

nasdva
    28. Listopad 2016. 10:48

Pozdrav,
    Bili budni od pola 1 do 4 jedva sam ga uspavala. Puza po krevetu, pjeva, pio čaj.
    Tražio jest tek u 6:30 konačno opet zaspao do 7:45 i svi spavali do 9:30 nesjećam se kad am zadnji put u krevetu bila tako dugo. 
    Baš me zanima kako će izgledat današnji dan

• Kriszta
    28. Listopad 2016. 11:07

Evo ja prehlađena,nos curi,glava boli...temperatura neka niža..nadam se da će malena biti ok.

Tiny ja sam dosad buću miješala sa krumpirom,tikvicom,mrkvom...svaki put pogledam na netu,da li ima koji zanimljiv recept/kombinacija.
    Jučer sam malenoj dala prvi puta špinat (ubran prije 6 dana :D Ali stvarno) Spremila sam u tupperware ,tako da je svjež bio kao da sam prije dva sata ubrala. Nije joj se baš svidio. Previše špinata sam skuhala sa krumpirom i samo sam s vilicom zdrobila,tako da je dosta bio suh i mislim da joj se to nije sviđao,jer je stalno kašljucala i isplazila jezik,proizvodila čudne zvukove.
    Danas ću pomiješati sa mlijekom i rižinim pahuljicama,moram i to potrošiti,a ovako ću malo ublažiti okus špinata.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.