Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TinyBabyToes
    02. Listopad 2016. 17:05

Mamasita, ma nema šta, dobro si nam rekla
    Samo razbijamo glave od prevelikog razmišljanja hahhaha

Audrey - tek sad si bila na prvom pregledu ili drugi? Tako dugo je zarastalo?

Sad si me i sjetila, moram zvat da se naručim na papa test, nije mi radila nakon poroda, rekla na jesen da ćemo radit. I kad ću ići pitat ću da me opet pregleda jel sve na svojem mjestu, inače me nikad nije baš bolilo tijekom hm-hm, jel, al sad me skoro svaki put boli. Kao da mi nije sve na svom mjestu, nemam pojma :/

Crna mi smo u kindaču. Al nema dude po noći, to mi se bome nebi dalo svako malo naginjat se preko i dodavat joj nazad. Duda nam je preko dana kad je nunam na 5min, kako zaspi tak joj izvadim iz usta a ona si tutne prste u usta i to cmakče. I kad se budi nudim jest, neće, nudim čaj, neće i tako nešto malo ljuljanja, malo klope nastavi spavat i tako u krug. Nemam volje ni razmišljat zašto, preživit ću

Halila i vas nosek :( dok dobro spava super!

I sad si me sjetila kakav sljez? Imam doma pak neki sirup od sljeza al ne znam jel to ona smije....

A izvlačenje šmrklji s usisavačem je borba ko u UFC-u. Šamara me, otima mi nastavak iz ruke, čupa, okreće se na sve strane, plače, vrišti... Al kad smo gotovi krene se smijat. Dobro je dok je muž doma, pa onda ja držim dok on usisava, ali sama ajme meni!
    Zadnji put sama sam toliko izludila od borbe da sam nakraju sa ustima usisala iz nosa sve! Užas na šta sam spala hahahahah
    A ona mi se smije na to!!! Njoj to super!!! Hhahahahahha

Pogledala sam na netu o toj BLW metodi, moram priznat mene to strah :/ pričekala bi ipak još koji mjesec da joj tako ponudim hranu. Ali da, valjda je njoj zanimljivije kad ona sama može primit u ruku i proučavat hranu i žvakat ju nego ovako na žlicu sve rijetko...
    Pojela je danas pola staklenke, tako da valjda ide na bolje...

TinyBabyToes
    02. Listopad 2016. 17:38

https://lidl-baby.com/hr/pocetna.html

tek danas vidjela da Lidl ima svoju stranicu za bebe

Halila
    02. Listopad 2016. 18:46

Tiny, neznam za sirup. Meni je rekla samo čaj. Kupila sam neki, ima unutra list bijelog sljeza, korijen bijelog sljeza i cvijet crnog slijeza. To joj slažem i jedva sam ju uspjela "nagovorit" da ga počne piti. Nije joj baš nešto. 
    Što se seksa tiče... meni baš suprotno, skužila sam da je meni bolje sad nakon poroda. Prije me znalo tu i tamo boljeti ili "žuljati", sad više ništa. Jel još koja primjetila takvu promjenu? Iako su to jaaako rijetke prilike da uopće prakticiramo, imam viška kila još pa se mužu ne sviđam valjda. Naime, on uopće nema volje. Koliko god vježbam, manje jedem, ali kile nikud. Jadna sam već stvarno. 😕

• Kriszta
    02. Listopad 2016. 20:56

Dobro, znači Mamasita ne mijenjati sad ništa,jer će svakako biti kako ona hoće i dokle ona hoće! 
    Ne znam šta bih rekla,plače mi se...!!!!!

Audrey jesi joj probala  dati rižu? Kako je reagirala? Na kraju kad si joj dala,koji obrok po redu?
    Kalendar je odmah prvi post na njihovoj stranici,kao istaknuta objava! Objava od 2013g.

Crna da i ja nekad mislim,svaka mi čast,što sam si još veći posao napravila. Ali vjerujem da će mi se KAD TAD isplatit. ja sam je stavljala u kinderbet otpočetka i nikad joj to nije bio problem. Par puta spavala sa mnom u krevetu. Krevet je 200x200 cm,ali ja se nikako nisam naspavala,bolje se naspavam ovako,kad se budim više puta i moram do krevetića.

Halila iskreno,kod mene je sve suprotno. Nije mi bolji S,niti imam volje. Pusti me da spavam!
    A što se kilaže tiče,ja sam se vratila na početnu kilažu čim sam rodila,ali sam u zadnje vrijeme prakticirala večeranje u 22h,tako da sam DOOBILA 2 kg. Nije to puno,ali se nadam da neću tako nastavljati. Od sutra ne večeram kasno . Da! hahahahahahahah

• Kriszta
    02. Listopad 2016. 21:02

Mamasita hahahahahahahah nemoguća misija! 
    Zato  ne pijem više kavu i ne pušim. Samo bih popi...a što ne stignem zapaliti. Hvala,ne! I bez toga sam nadrk...!

TinyBabyToes
    03. Listopad 2016. 07:53

Jutreko!

Kao da imam novorođenče doma, a ne bebu od 6mj, pa jedemo u ponoć, pa u 4

Jel bi možda trebala zamjenit Nan 1 na dvojku?? Možda joj ovo nije dosta, ja stavrno ne znam. Zvat ću patronažnu, mislim da će mi ta bolje znat reći nego pedica...

Halila koliko je tebi ostalo još nakon poroda? Meni je sve otišlo, na staroj sam kilaži, ali mi je trbuh i dalje mlohavi puding i isto se ne osjećam fit, ali ne vjerujem da muževi tak gledaju. Prije zbog bebača nemaju volje.
    Ah, naša zaspi u 7 navečer, tak rano ne mogu ići spavat pa se nađe vremena za hopa cupa

Čaj... da čisto sumnjam da bi ju mogla natjerat da to popije. Sad je smanjila i onaj čaj od komorača koji je inače htjela piti. Sad ni to neće :/ Al prehlada ide na bolje, jučer ni nismo čistili nos s usisavačem i dobro je.

Kriszta ista stvar! Krevet 200x200 ali ne mogu tako spavat s njom hehehe

ivchi87
    03. Listopad 2016. 09:01

Tiny, sta nije dvojka manje hranjiva? Ja sam si tak to gruntala jer se na nju prelazi kad beba vec pocne kruto jest... al ne znam nis o tom, samo sam tak mislila... ja imam doma jednu jedinicu koja mi stoji za svaki slucaj i plabiram ju iskoristit pa makar sa 18 godina ako nece prije pit. Ma sad kad vi prihvatite kasice ce se stabilizirat, mozda joj je malo samo mlijeko...

Imamo velike novosti. Jucer nemoguc cijeli dan, dere se al bas dere (ne grinta) bez razloga, nis ne spava, jedva navecer zaspao (cak se i u kadi plakao a inace obozava kupanje). Po noci se ja probudila u 4, on nista, gledam jel dise bokte kad nije cmrgnuo, dise, spava dalje, zvoni muzu sat u 6:45, ovaj spava i probudi se u 7 i 15!!!! Stavim ga k sebi u krevet, ko hijena navalio na cicu, pojede. I igramo se mi, stavlja moju ruku u usta a kad ono dolje zub!!! Nisam ga jos vidla jer uvijek isplazi jezik al se osjeti pod prstom. 

Kriszta nadam se da cete i vi tako jer je kod nas bilo opsadno stanje zadnjih noci isto... al nije tak strasno ak je to bilo zbog zuba, odma potpisujem za sve mlijecne.

Halila suosjecam samo sa druge strane vage... ja cijeli zivot pokusavam koju kilu gore, a cim se ne trudim puno jest odma kila dolje. Kak je to nepravedno, neko se ne moze udebljat a neko ne moze smrsavit :) prekjucer sam obukla traperice prvi put nakon poroda,ko da sam ih na vjesalicu stavila, prije sam bar guzicu imala,sad ni to. Moram dojit jos bar 20 godina inace ce me tete u ducanu pocet osobnu trazit za pivu sa 30 godina.

ivchi87
    03. Listopad 2016. 09:06

A da ne kazem da jedino mene valjda u konzumu ne pitaju za star wars slicice. Valjda im izgledam prestaro da bi se igrala a dijete nema sanse da imam. Moram ja svaki put pitat.

TinyBabyToes
    03. Listopad 2016. 09:12

Zvala patronažnu. Šta me ta žena umiri

Možemo preći na Nan 2.

Pa usput pitam i za te kašice. Rekla je da se ne zamaram do godine dana je mlijeko i dalje najbitniji obrok, a kašice su samo zbog uvođenja novih okusa. Da slobodo može imati 5-6 mliječnih obroka i dalje.
    Kako neće žlicu, isto mi savjetovala BLW metodu i da se ne brinem jer se beba zbog Gag refleksa neće ugušiti. Može napraviti da se zakašlje ili zagrcne ali zbog tog refleksa će izbaciti van.
    Da stavim pred nju bilo šta i neka sama jede.
    Nije baš za kašice.... Savjetuje da narežem jabuku ili krušku na trakice i tako joj ponudim. Ili brokulu, cvjetaču. Ili pileći batak stavit pred nju pa neka ga glođe??

Čak kaže da mogu dati slane štapiće i kruh???? Kao bolje to nego smokiće, oni su masni... No dobro, to joj tak i tak nisam mislila nudit uopće zbog soli. To će bake i dede sigurno kasnije trpat stalno haha

I od njene kćeri mala isto stara pa tako jede, kašice isto neće, da pojede oko pet žličica.

A za noćno buđenje, kaže da joj nudim jesti. Da je skroz normalno šta se sad opet bude i jedu više po noći jer su preko dana zaokupljeni otkrivanjem svijeta oko sebe i "nemaju vremena jesti" pa nadoknađuju po noći. Šta moja i radi, po noći pojede valjda 500ml... Sada je i taj skok pa se sve poremeti, njena unuka je kao vekerica po noći, svaka dva sata na sisu...

Uglavnom... neću se zamarat s kašicama, koliko hoće nek toliko pojede, probat ću kasnije dat nešto pred nju konkretno pa ću vidit kako će to prihvatit. Iako me i dalje malo strah toga al nema mi druge

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.