Lidl 500 kn 😂😂
Eto, ide na bolje vama s prehladama..... recite mi sta cu ja sa svojim žitaricama, kupiti pa kuhati? To ne može u avent? Ne bi Lino ako ne može u avent?
Mislim da neću kuhati voće, nakon silnih proučavanja a opet imam još dva tjedna fore
Nasdva koje si cipelice tražila?
Uh vi ste već prerasli neke, mi sve što smo dobili na poklon nismo ni nosili. Baš danas probala jedne crvene cipelice, onak još koji cm i taman će biti
Al nisam joj još ni jednom stavljala cipele, po kući mi bezveze, a za izlazak do bake i dede isto. Sad kad je zahladilo bi se mogle neke za u šetnji, ali još nismo narasli :P
Isto tako mi je i s haljinicama koje je dobila, nikad joj ih nisam obukla. Više mi izgleda da će ju to smetat samo, a i nemam je za koju prigodu tako oblačit.
Zimske vreće... pogledaj u Kiku. A mislim da sam i u C&A vidjela puno njih.
Mi smo dobili neku zimsku vreću broj 74. Čudom nekim izgleda da je manji broj, pa joj taman. Baš je fino deblja kao poplun i ima duge rukave. Sad sam je oprala, mislila sam je u to sad po noći stavit. U šta da je odjenem kad će biti u toj vreći? Samo bodi dugi rukav ili?
Nasdva ti stavljaš bodi, pa pidžamu dugi rukav još preko toga? Ili imaš one pidžame bez rukava? Mene strah da joj prevruće ne bude...
Nama nos i dalje curi. Ne vidim promjenu. Ne ide na bolje, al HB ne ide ni na gore. Još ću pričekat do ponedjeljka pa opet zvat pedicu.
Ja ovom svom na prepad malo banane, malo mrkve, bez nekog reda... samo da vidim jel oce vrlo malu kolicinu. Uglavnom mislim da nece bit problem, al mi je presmijesan jer on zlicu cica :DDD jel to normalno, tak i vasi?
Mi spavamo u pidjamama dugih rukava i pokrijem ga dekicom. Meni su isto H&M super, al htjela bi za zimu kupit onako deblje malo, kao frotirne, vidio ko di? Imam takvu jednu al izlizana je etiketa, ne znam odakle je...
U lidlu nisam bila al prosli put je tu kod mene u vrapcu svega ostalo.
Tiny za etericna ulja onaj difuzer ocu, to ti je ono stavis vodu unutra i ulje pa izbacuje paru mirisnu i vlazi prostoriju...
Ja sam danas slijez kapala. Mozda bude bolje. Ja se njemu to tak bojim radit kad sam sama pa ga nema ko drzat, to je cudo kolko se on rice i brani, strah me da ga ne ozlijedim. Kakav imate princip rada?
Pidjamicu i bodi ispod, pokrijemo jograncicem. Rukice su uvijek otkrivene. Vreću ću uzeti a svi savjetuju bez rukava jer je s rukavima prevruće.
Tiny tebe baš izmuci ta nadohrana.....
I ja se mislim vlaziti zrak, ide zima i grijanja....
U lidla sve uzela 74-80 , bolje da je veće malo...samo jedne hlače uzela tj svoje 62-68, za sad.
Moram nekako naučit ovo svoje malo čudo da sam zaspi bili smo u Zg s njim u kolicima nije htio zaspat, zaspo u auto 500 m prije kuće i naravno probudio se čim smo otvorili vrata od auta. Preskočio je dva spavanja danas tj. spavao po 10-15 min. U autu cvili i vuče me za majcu da uzmem jer mu se spava od pon učimo da sam zaspi. Nemogu ja bit dekica za uspavljivanje. Neka se malo nosić smiri i u akciju. Navečer u krevetiću još i hoće sam zaspat ali po danu nikako. Samo uspavljivanje ako samo doma ne traje dugo. Danas u Botaničkom uzela ga na ruke kao zaspat će ali sve je bilo zanimljivo. Zaspao iznad importanea na onim kockama oko fontane i kad smo došli do auta treba ga prebacit u sjedalicu probudio se. I sad umoran da su mu oči crvene ali ne igra se na podu.
Kad smo kod toga Kriszta kako ovca?
Nasdva ja ga zadnje vrijeme u autu uspijem onesvijestit šumovima na youtubu... ovo po doma i dalje nina nana po rukama.
evo da vam javim da ja imam troje djece od jucer. Muz bio na nogometu i lijepo sj..o koljeno. Trebam li jos nesto rec? Mala grintava po cijeli dan, maloga dida odvede u vrtic, al mi zato cijelo popodne sjedi na glavi:mama ajmo se igjat! A muz se ne moze dignut s kauca: molim te donesi mi ovo, molim te donesi mi ono. Ma mi zene smo cudo sta sve uspijemo, kazem vam.
Ja inace stavim malu navecer lec i odem s njom spavat kroz pola sata, kad veceram. A muz stavi maloga lec, jer spava u vrticu pa ide malo poslije...a sad moram cekat maloga da mu se prispava jer muz ne moze mrdnut. Ja sam luuuuuda. Al da moze bit i gore - moze. Ne smijem se bunit. Uh.
Sortiraj odgovore
Najstariji