Ne brini i ja sam jucer cugnula isto nam krsni kumovi dosli glava mi je i dalje ko balon...nije zivot stao...
Moja spava sam u pidamici i poplon imam grijanje jos ne nije nam tu tak zima
Hehe Crna, kazes nekad se i to desi 😜 ma dobro, do podneva nakon kave,tusiranja i rucka prestala bolit glava 😁
Mi uzivamo u prirodi kod svekrica, mala dremucka, pojela je cijelu kasicu kruska-jabuka.
Dakle kruska ima prolaznu ocijenu 😂😋
Nadan se samo da me ne zaj.. pa da mi daje laznu nadu da ide na bolje hahhaa
Iako nada umire zadnja, al radi ono sto prije nije. Krade mi hranu iz usta. Namjerno jedem pred njom da vidi sta radim i da ju zainteresiram za jelo. I pizdekica mi iscupa iz ruke fasiranac i direkt sebi u usta. Koja je to brzina covjece 😂😂😂
Dok sam ja to njoj iscupala uspjela si otkinut komadic i fino si ga je prozvakala. Ludaca hahaha
Valjda je to znak da ide na bolje 😱
Tiny baš si bezobrazna ti jedeš faširance a njoj daješ kašice
Možda je problem u tome što su joj kašice bljutave, mala susjeda od prve žličice nije htjela bljutavu kašicu
Novi operativni sustav na mobu i tabletu ima bug, ne mogu vise nista tipkati po klokanici, morala sam upogoniti laptop!
Nasdva, inhalirali smo ujutro i navecer, ali rekla je doktorica da mozemo i vise puta. Ujutro su isla 2ml sinomarina, navecer 2,5 ml fizioloske s lijekom.
Tiny, jesi proucila malo BLW metodu? Znam da su mame pisale da u pocetku izgube par godina zivota pazeci da se dijete ne ugusi, ali ono, mozda ce maloj manekenki to vise pasati :)
Bili smo jucer na kontroli, mjerili saturaciju i sve ok, sad jos samo malo kasalj i nosic! Danas smo 2 puta isli u setnju po sat vremena i 2 puta je odspavao po sat i pol, bar nesto kad vec po noci testira granice izdrzljivosti :/
Inace bas sam citala kak to nase sve gore spavanje ima i naziv. Sleep regression. Kao bebe sve vise upijaju pa sve lose spavaju jer procesuiraju to sve od dana. Premda licno sve te nazive smatram bulšitom za nas roditelje da nam je lakse podnjet da su nam bebe takve i da ne spavaju.
Kamikazee još uvijek vas muči nosek? Bitno da ide na bolje :*
Nama još uvijek nosić curi, ali temp i dalje nije imala. Ne znam koliko da još čekam prije nego zovem pedicu i na pregled?
Zvala sam ono u ponedjeljak pa mi samo rekla taj Sinomarin. Nema kašlja, tu i tamo se zakašljuca, ali mislim da je to više zbog sline nego prehlade...
p.s. nisam proučavala, sad si mi posla zadala
Samo već na ovo "izgubile par godine života" me jeza hvata hahahha
Sortiraj odgovore
Najstariji