Imamo doma inhalator i probali smo se inhalirat. Rezultat toga je hrpa moje počupane kose, zgrebano lice naravno moje, i plač da ga je čulo cijelo susjedstvo. Ok probamo poslje opet
Nasdva jesi bila u Lidlu?
Baš mi se sviđaju te neutralne boje. Kupila sam jaknicu sa kapuljačom ,bež i jednu majičicu isto bež sa srčekima i bijelu vesticu. Ništa drugo. Dok sam došla ( oko 12h) sve su skoro prodali. Sve je bilo razbacano. Baš sam htjela kupiti pidžamice,jer ih slabo imamo za jesen/zimu i nisu imali nijedne 62/68.
Čula sam da su se ujutro žene potukle zbog robice. Hahahaha
Ma uzas i ja sam cula da vec u 9 nije bilo nicega pa nisam ni isla a ista mi je situacija s pidamama raste ko gljiva
Lidla u St ima 3, i jedan u Solinu. Redovi budu po 100m u 8 sati. Do 8.15 vec niceg nema....toliko.
I mi imamo inhalator doma, kupila ga kad je sin imao problema sa prehladama, ali tad je imao oko 11mj....i bilo je ajme za ga natjerat da drzi na nosu....al poslije se naviknuo i sad sam drzi...Mislim da bi i mala poludila kad bi joj ga stavila na nos....
Jutreko!
Crna čuvaj pudlicu heheh :D
Gledala ga je i ona još prije, ali više nekako samo sa zanimanjem: Šta je sad ovo? A sad baš puzi za njim hehehe
U lidlu ovaj put nisam bila, suzdržala sam se bili svekrići predvečer, zovu šta da uzmu, ali ništa od brojeva. Samo 80 na dalje....
Meni su čudni brojevi tih pidžamica, uzimala sam ih u prijašnjim kolekcijama, pa su veliki, ok čekam, čekam, probam opet pak kratki. Nikako da ju pogodim?! Pa ih više nisam ni uzimala.
U čemu sad vaši spavaju kad je noć zahladila? Mi i dalje bodi dugi rukav i u vreću za spavanje, ali je sad prekrijem i poplunom, kojeg čudo neko ne zbaci sa sebe.
Imam i zimsku vreću, vidim da joj je sad taman, a u ćemu da bude u toj vreći? Isto bodi dugi ili pidžama? Da joj ne bude pak prevruće, ni sama nisam pametna?
Kriszta slikica
A zaboravila sam pohvalit i od Mamasite - medeni su, ali fali mi onaj friz hehe ;)
Zadnji put kad sam u Lidlu bila su mi krali iz kolica
U lidl nema smisla ići iza 9. A ni 9 više nema ništa. Mora se odmah u 8:00 biti tamo hahhahah
Inhalator nemam, kasnije ću sigurno i to uzeti. Za sad je usisavač zakon, jadničak mali čim me vidi kako ga vadi zna šta ju čeka, odmah se uzbudi sva :P
Išla jučer malo posisat odmah krenula u plač. Onda kad je skužila da neću nju dirat, muk. Pravi se da je nema hahahah
Pozdrav,
Bila sam u Lidlu oko 16 i bilo je svega čak nisu ni sve kutije bile otvorene i nije bilo razbacano. Možda zato što je u našem Kauflandu u ponedjeljak bilo dječijih stvari na akciji, a i West gate ima late night shoping jer je Rujan fest. Ja sam išla samo po cipelice naravno nisam našla broj htjela sam mu uzet 19 jer tene koje sad ima su 18, ali kad sam mu ih probala to je toliko veliko bilo. Broj 18 više nisu imali. Tako mi trebaju za jedne žute hlače. Ovo što sad nosi su mu 3 tene brzo on to prerasta, a kako je krenuo mislim da ću mu uskoro morat kupit cipelice za hodače.
Pidžame mi kupujemo u H&M jer oni imaju bez stopala, budući mom djetetu dok ne zaspe nogice moraju bit otkrivene (tatino dijete). Njihove su dosta velike sad smo mu kupili 74 malo mu je velik, a 68 smo upravo prerasli. Nekih svaka 2 mj mu kupujem nove.
On spava u bodiju dugih rukava i pidžami pokriven debljom dekicom. Imamo zimsku vreću, ali mu je ogromna. Nigdje nisam uspjela nać zimsku vreću broj 80 imaju samo velike. Ovaj vikend idem opet u potragu.
Zvala sam doktoricu da pitam za slanu sobu, a ona meni poslala recept za kapljice za nos i antibiotik za inhalaciju. Inače smije se u slanu sobu.
Moram pohvalit svoje dijete sinoć inhalacija počela s suzama, ali pustili mi njemu Crvenu jabuku dijete se stišalo i mirno sjedio na tati dok je trajala inhalacija bez plača, bez suza. Odličan je bio.
Sortiraj odgovore
Najstariji