Ma taj Richter nije normalan, zgrazam se nad svakim njegovim odgovorom. Ne kuzim kako on moze biti cijenjeni pedijatar, a k tome jos na nekom takvom pitanja i odogovori forumu 😳 Da dodjem k takvom liku dok se brinem za dijete brijem da bih ga nasamarala!
Kasljao je sve vise, ali kad se zaigrao jako cula sam mu dah pri izdisaju, kao da nije dobro iskasljao, pistanje.. 3. dan je krenulo na bolje, jucer 4. dan kao da je bilo gore, ali ped bila ujutro. Pa smo danas isli jer nisam imala osjecaj da prolazi.
Cure,stalno vas hoću pitati,jeste već krenule sa žitaricama sa glutenom?
Jutro!
Kamikazee - uh, dobro da ste onda otišli! I hvala na prijenosu informacija ;)
Taman smo jučer prije spavanja upalili usisavač, bila je nervozna i plakala pa kaže muž: radije ću je sad još 5min izmaltretirat s usisavačem nego ona mene cijelu noć
Povisili smo malo i madrac. Budila se je 3 puta, ali mirnije je spavala. Nos se nije zaštopao. Ali su je valjda zubi mučili pa sam je još i sa tim kapima namazala...
Sad ujutro mi se već čini bolje. Još jedom usisala.
Mislim da sam sad ja pobrala, nos mi curi hahahha
Ivchi hahahahhaha lik nije normalan
Moja isto tu i tamo zakašljuca, ali mislim više jer joj šlajm ode i sl. Ne čujem zviždanje i takvo šta.
Kriszta nemam ti kaj odgovorit
Jutroo!
Ja joj kekse skuham u mlijeku tu ima glutena ljepo se rastope u kasu i to ju dugo drzi. Ostale neznam sta ima sta ne a jerujem da sam joj u necem vec dala
Kriszta i ja, kao i Crna dajem kekse na mlijeku i neko voće sa žitaricama, sadrže gluten i ok je, bez reakcije i fino joj je.
Jučer sam joj prvi puta dala kašicu s kravljim mlijekom, razrijedila sam s vodom i ok je prošlo. Bila je sita 4 sata. Nekako mi se ne da komplicirati, idem po svom feelingu i dam joj i ono što još navodno ne bi trebala. Ja sam vam staromodna mama. 😂 Jučer je i ribu prvi put probala i to joj je isto fino bilo.
Malo zeza sa spavanjem u zadnje vrijeme.. Lijepo ona po noći odspava, al kad se probudi imamo muke s uspavljivanjem. Zaspi na sisi i čim ju spustim u kinderbet, probudi se i počne plakat. I tako 5-6 puta dok konačno ne zaspi.
Halila i ja sam ko i ti i ja dajem po filingu i moja je oko 4 sata sita od tak neceg
Drage moje klokanice :)))
Evo i mene malo, imam tjedan i pol stanku na faxu pa stignem nesto i napisati :)
Citam da imate problem s prehladama-isto kao i kod nas, nos curka i onako lagano povisena temp. Ne poduzimam bas nista. Vec polako prolazi, a za sljez sam i ja cula da je najbolji i najucinkovitiji za kasalj od svega :)
Tiny-stvarno sam ocekivala da ce tvoja postati prava mala papalica do sada, ali ocito bojkotira, a gle..mora poceti papati kad tad :P
Ivchi-dobro si me nasmijala s ovom opaskom za muza :P da utjesim, moj radi kako koji dan, ali cca od 5 u jutro do 9 navecer. Radi za sebe i sad mu je sezona i skoro se i ne vidimo u zadnje vrijeme :P
Mi u petak krecemo s drugim obrokom. Jeeej :) dajte savjet s cim poceti :)
Totalno sam podvojenog misljenja za kravlje mlijeko. U jednu ruku mislim kako je kravlje mlijeko ipak prirodnije nego ad. A opet s druge strane ad ima savrsen omjer vitamina i nutrijenta tocno odreden za bebu. Voljela bih joj raditi rizolino/keksolino itd s mlijekom, ali ne znam kojim. Izdajanja mi je vec pun kufer. 2 puta dnevno sam se u wcu faksa morala izdajati i bas me to iscrpilo pa mi se neda vise svakodnevno izdajati za kasice..koja su vasa misljenja?
Pozdrav,
Mi smo počeli s drugim krutim obrokom prvi nam onaj oko 11 a drugi pokušavamo dokučit što nam više paše oko 15 ili 18 h. Jučer probao piletinu sjeckanu na mrvice nakon nekoliko žlica mu se zagrcnulo i više nije htio zinut nakraju dobio mljeko. Danas opet zagrcnulo se na drugoj žlici ista priča. Mislim da će meso pričekat.
Nama je prvi obrok mlječno-žitno-voćna , drugi povrće.
Što se tiče kravljeg mljeka moja 2 nećaka (od njih 8) su imala alergijsku reakciju na kravlje mljeko. Tako da se meni uopće s tim ne žuri, prije ću mu uvest mlječne proizvode nego mljeko. Ja sad kašice radim s ad. Još ni na dvojku nismo prešli skroz onaj obrok oko 8-9 mu dam ad 2 jer jako malo pojede (budući da jede oko 5-6), tako da izdrži do kašice i 10:30. Tako uspije odspavat prije kašice.
Lovro još uvijek ide spavat po danu svakih sat i pol, ako je budan duže postane nervozan i jedva ga uspavam.
Ninachh, mi smo na tri obroka i to skoro svaki dan drugačije. Mijenjam jutarnji i večernji prema raspoloženju. Ako je ujutro voće, navečer su žitarice i obratno. Jedino je ručak uvijek povrće i po novom meso ili riba.
Što se tiče kravljeg mlijeka, kod nas nitko u familiji nije bio alergičan pa nekako nisam imala strah od toga (iako znam da to nije garancija). Ni ja ne bi zamijenila ad s kravljim, baš zbog vitamina i željeza, ali ubacujem ga lagano jer mi je brže i jednostavnije za napravit npr grisolino s kravljim nego s ad-om. Reakcije nema tako da ću nastavit tako. Jednostavno se ne volim strogo držat svega što pročitam, više volim radit po svom. 😂
Slazem se s tobom i moja ak prode sat i pol je koma. Mada je danas od 1-3 spavala na meni i naravno kad sam ju spustila gotovo... mi ujutro imamo oko pol 12 voce popodne kao rucak povrce kaj skuham tam oko 5 i navecer gris il kekse il frutek neki il tak nes na bocu. Ni kod nas nije bilo reakcija na mljeko tak da je i meni jednostavnije i nastavljam s tim. Ad sam samo kutinu potrosila jer sam dobila pa aj da ne propadne. Wau svaka cast za toliko izdajanja i po faxu :))
Sortiraj odgovore
Najstariji