Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kriszta
    27. Rujan 2016. 15:08

Tiny ja se sjećam,da je sestra stavljala nećaka prije,i da su jastuk stavili iza,da popune stolicu 
    Sve ovisi kolika je tvoja mala,a i hranilica.
    A bubica mala,zaštopan nos,baš mi je žao. Samo se sjetim,kako je meni/nama kad ne mogu/možemo disati kroz nos. A tek spavanje,ništ ne spavam. Kako se onda tek mala bebica muči.
    Mi smo isto bili kupili to za nos,ali nama je fiziološka bila bolja,mada kod nas nije bila prehlada u pitanju.
    Da što prije ozdravi 

Nasdva kakva je to putna hranilica? 
    Duda...samo za uspavljivanje,ali moja zna nekad preko noći tražiti. Ne uvijek..valjda kad se probudi,pa ne može odmah zaspati.

U Lidl ću obavezno otići,sviđaju mi se bež vestice i cipelice 

nasdva
    27. Rujan 2016. 16:00

Kristza to je ona koja se kači ili pričvrsti za stol. Daj si ubaci u google hranilice za stol.
    Naša nije chicco iako mi se ta jako sviđa i imaju 2 modela jedan je 500 kn a drugi 300 i nešto.
    Mi smo preko njuškala našli u Denis dućanu na veleprodaji izložbeni primjerak za 80 kn. Nema stege da se može pričvrstit za stol nego se samo stavi i naš debel pa malo visi. Lovri ne smeta pa... 
    Nije mi se davalo 300 i nešto kn, a već imam hranilicu koju je dobio na poklon za krštenje.

Kamikazee
    27. Rujan 2016. 16:02

Pretpostavljam da je sinomarin jaci od obicne fizioloske, ali kazem, nama ne pomaze. To je sve ok za razrijediti smrkljice za cupat ih van i kad sam ga inhalirala koristila sam sinomarin isto, ali ne pomaze. Operil mislim da je ipak preagresivan pa sam zato samo par kapi operila na 2,5 ml sinomarina da ga pojacam i to nam je upalilo. 

Idemo kod pedijatrice da ga poslusa jer normalno sad i kaslje siroce dosta pa za svaki slucaj. Cudom, kad zaspi kao da mu se rascisti nosic, samo ne moze na trbuhu spavati jer mu se zastopa i to ga probudi.

A doktrorirala sam ukapavanje i usisavanje! Idem bez osjecaja jer bih inace plakala skupa s njim koliko vristi. Nakon toga ga izljubim tako da mislim da vece traume ima od silnih pusa 😂

ivchi87
    27. Rujan 2016. 17:33

Nama isto nos opet koma. Bio dobar dan dva i opet nazad. Kapam mu samo fiziolosku i danas navecer cu slijez. Kod mene vristanje kad ide fizioloska, cuje se na kilometre. 

Nasdva genijalno... pa kak se tog nisam sjetila, moj je stalno usran. 

Ja sam jos ukocena, jedva se krecem. Placem doslovce. Ak se nastavi ici cu na inekciju. 

Dajem mu svaki dan malo banane, dok ja jedem, onako cisto na prst. Tak smaze to, oce mi i prst pojest. Jedva cekam jos dva i pol tjedna, a kad vidim kak se Tiny muci onda me i strah...

TinyBabyToes
    27. Rujan 2016. 17:47

Ova je skoro cijeli dan prespavala, nije raspolozena za nis. Kasica je bila zadnja kap hahahaha
    Spavala od 9 do 11 pa zaspala u 2 zbudila u 3 pojela, ja mislila da je to to a ona sva umorna zaspala opet do 5.
    Previse mi je to? 😱
    A kapanje i usisavanje nosa ide uz krokodilske suze da je to horor. Sta si suajedi misle 😁
    Plac ori susjedstvom. Nekim cudom sam oguglala na to tak da ne placem s njom. Valjda jer znan da se mora da joj bude bolje 😵

Kamikazee
    27. Rujan 2016. 17:59

Dobro da smo otisli, bronhiolitis. 

Neka 2 lijeka dobili, rekla je da super sto imamo inhalator. I ono sto je rekla je da je najbitnije nocno inhaliranje i ciscenje prije spavanja pa eto, prije spavanja dobro izmucite bebace s usisavacima, kapima i cime vec ne... Petak kontrola.

mamasita4
    27. Rujan 2016. 18:08

Joj vidim muku mucite s nosicima...i to svi! A ne znam,nama je pomagao taj sljez...on sve to rastopi...pa vidite s tim...a vristanje je klasika,ne znam ko ne vristi...
    Ivchi,nista mi ne govori,i ja jedva cekam da krenemo sa zlicom! Par dana joj poslije mlijeka dam dislovno na vrh zlice malo rizolina...ma nestrpljiva sam bas haha

ivchi87
    27. Rujan 2016. 21:47

Isla sam guglat bronhiolitis i naidjem na onog Richtera kaj na cybermedu odgovara, ja se tak uvijek njemu nasmijem: 

Urbazol je neki kortikosteroid. Dijete ima bronhiolitis, i to se kod bronhiolitis često daje, ali nije baš sigurno da i jako pomaže. No, i ja to često dam. S terapijom traje 7 dana, bez terapije tjedan dana. Važno je da pije dosta tekućine. Ako dijete nema neki rizični faktor iz najranije dobi, npr. da je imalo nisku porođajnu težinu, ili da je bilo na kisiku ili respiratoru nakon poroda, onda bronhiolitis najčešće prolazi bez većih komplikacija.

No i ja to cesto dam :DDD 

Kamikaze a jesi isla samo zbog nosa ili puno kaslje? Moj tu i tam kasljucne kad mu se skupi slajma, ne znam jel bi isla...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.