Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nasdva
    26. Rujan 2016. 08:33

Krista melem nije radio pa sam ja njemu kupila Bepanten mast to je za novorođenčad i to mu pomaže.
    Svi simptomi su prošli, a zuba nigdje 

TinyBabyToes
    26. Rujan 2016. 11:41

Izgleda da se i moja prehladila. Ili simptmi zuba, ne znam. Čujem da ima toga u nosu, špricnula s fiziološkm, izvlačila s nastavkom za usisivač, ali nema toga baš puno. I kašljuca nešto sitno.
    Sad ne znam jel baš kašljuca ili se igra?
    Ima tu neku novu foru da kašljuca pa se smije sama sebi.

Temp nema. Vidit ću kad će se razvijat to. Pratim :P

Poošto su nam noći opet postale koma, zaspala je u 8, pa prbudila da pojede, i dalje zaspala sve do sad...

mamasita4
    26. Rujan 2016. 12:51

Tiny sretnih pola godinice!

• Kriszta
    26. Rujan 2016. 13:09

Nasdva super ako je bepanthen pomogao,nama isto izgleda ta krema pomaže,ali stalno ju brišem,jer je mokra skroz. I sad je malo guza pocrvenila,pa sam odmah reagirala i namazala sa sudocremom.
    Čitala sam da zna tako,prvo se po licu osuje,kasnije pelenski osip. Načekat ćemo se zuba,kao mamasita do  mjeseca hahaha

Tiny eto za vikend smo "napravili "sobu za Miju i preselili je.Počela se svaki dan buditi u pola 6  ,kad inače mobitel(alarm) zvoni mužu i budila se kad je on hrkao.tako da sam se odlučila da ćemo joj sobicu namjestiti odmah pored spavaće . Naravno babyphone je cijelu noć uključen,jer se bojim da neću je čuti. Zasad se ne budi ujutro u pola 6,samo je jedini problem,što babyphone ne registrira manje zvukove,pa ne čujem kad traži dudu ( zna nekad tražiti preko noći).
    Kako se brzo navikla na uspavljivanje u krevetiću,tako će mislim i na ovo se brzo naviknut. Možda i prije mene. Ja se stalno budim i tražim je,pa odem preko kod nje da pogedam da li spava i dal je sve u redu. Više" ne spavam" ,nego prije dok je bila s nama :D

Inače i Mia stalno kašlje,kontam da puno puta glumi,jer joj je taj zvuk zanimljiv. Ma ova moja malena je mali klaunčić 
    Skužila je kako me može oraspoložiti,a isto tako kad se "posvađam"s njom,zna takvu facu složiti,da mi odmah bude krvio.
    Obožava pjevanje i glazbu,već pleše sa jednom rukom i pjeva hahahahaha
    A navečer kad joj pjevam uspavanku,muž umire od smijeha,jer malena "pjeva"sa mnom!

• Kriszta
    26. Rujan 2016. 13:13

Numlock isključen bio,htjela sam napisati:"načekat ćemo zuba, kao mamasita do 15-tog mjeseca" 

TinyBabyToes
    26. Rujan 2016. 13:14

Kriszta super za sobicu! Ma vidit ćeš, kasnije ćeš se priviknuti. I sad svako malo ulazim u sobu ju škicnut, prije spavaja obavezno bacim pogled, ali kasnije kad zaspim, nema me :P
    Baby phone nemam, ali soba do sobe, uz otvorena vrata sve se čuje.

E to baš moja radi, zanimljiv joj je zvuk kad kašljuca pa sad pojma nemam jel to radi namjerno ili je povezano s nosom.

• Kriszta
    26. Rujan 2016. 13:23

Tiny 6 mjeseci!!!!

A inače ti se divim. Ja bih već poludila,da moja tako dugo odbija kašicu. Bila sam luda,kad nije pila dovoljno mlijeka. Nemoj gubiti strpljenje,očito joj malo više treba da prihvati kašicu. Očito još nije spremna. Ne fizički,nego psihički. Znam da si sve živo probala vezano za to,ali probaj možda prvo dati mlijeko (malo manje nego što inače popije) i poslije nudi kašicu. Ili nrp ako jede svaka 3 sata,nudi joj sat i pol/sat i 45 min poslije mlijeka kašicu. Kad još nije nimalo gladna. Tako sam i ja svojoj ,jer je nestrpljiva,pa jednom kad sam nudila na knap,urlala da su čuli i susjedi (drugi dan su me pitala,šta joj je bilo). I tako dok se ne navikne i ne izbaci za jedan obrok mlijeko. 
    Mislim da nije do namirnica,nego jednostavno kašica je ne zanima!  Zasad!
    Držim fige,da uspiješ što prije!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.