Jutro!
Noć je bila katastrofa! Bili smo budni svi
Zvala sam jučer pedicu sam da pitam za zaštopan nos pa mi rekla da uzmem Sinomari baby, ajd uzeli mi to nakapali i očistili prije spavanja. U 9 plač, dođem do nje, njoj nos zaštopan skroz! Pa joj se smiri, damo jesti, pa gunđala do 11, pa smo ubili oko do 1, opet plač. Uspavljivanje do skoro 3. U 5 opet i evo sad tek zaspala...
Valjda sve u kompletu, skok, zub, nos...... strava!
Kriszta a da kak sam se sjetila... od muke ježeve, pokušavam sve :P
Pokušavat ću tako i dalje pa možda je i do toga. I to šta kažeš si u pravu. Prvo dijete, nemam pojma o ničemu pa se držim pročitanog iz knjiga umjesto da nju čitam ;)
Nasdva e tu šta ide na stol su nam svekrići nabavili! Jel mogu i ja nju stavljat u to, pošto ona samostalno ne sjedi? Ili s tom još moram pričekat?
I dam joj zanimaciju kad smo za stolom, dam Ikein katalog i onda trga stranice dok jede.
Mora bijes negdje ispucat hahahhaha
Žlicu odmah baci na pod :P
Mislim da sam jedina ovdje kaj nije nis citala i sve po svom isla hehe. Ja imam za nos obican aqua maris i s tim joj spricam teta u ljekarni mi je rekla da je razlika izmedu tog i baby aqua taj da baby ima manje rupe gore i vise kosta eto ti ga na...i ja razmisljam o hranilici jer mi se neda vise ju posjedat na krevet il u ljulju i tak hranit. Moram se malo informirat di ima najbolje. I moja je nocas gundala kroz san il kaj ja znam skoro cijelu noc nis nisam mogla spavat sam gledam kaj joj je. Kak vi s dudom? Moja ima samo za uspavljivanje kroz dan i kad zaspi ju izbaci navecer ju uopce nema
Nama je nos jos koma, jucer sam luuuuuda bila!!! Od 8-13 spavao 3 minute doslovno, nisam stigla jest jer je staaaalno cendrao!
Ja sam u pola doze sinomarin uvukla 3-4 kapljice operil za djecu jer su sve te fizioloske hipotonicne da ne kazem za koju stvar!!!! To sam mu nakapala nakon ciscenja nosica pred spavanje samo jer manje stete je od par kapi toga nego da ne spava siroce!! A preko dana sam u inhalator nakapala fiziolosku i bisolex.
Strah me ovo reci aliiii.... On meni odspava 6-8 sati po noci uz svega 2-3 kratka sisanja. Nadam se da ce tako ostati i nakon prehlade 🎉
Kamikazee šta ne valja baš Sinomarin? Jel mi onda svejedno dal da joj špricam s filiziološkom ili tim?
Hmm, mislim da čak imam operil doma! To pred spavanje ukapaš?
Noćas je baš bila koma zbog nosa. Čistila ujutro s usisivačem, joooj rastopila sam se jadničku splašenom
Upalim usisivač, posjednem je u krilo, a ona meni obgrlila ruku i nabila glavu na mene. Prepala se usisivača pa da je utješim heheh
Prije je bezveze mahala rukama i glavom da joj ne uspijem nakapat d3 i sl, al jučer i danas baš svijesno hvata i čupa mi iz ruku bočice sam da ne kapam ništa
I jučer si je dala prvu pravu pusu u ogledalo. Napučila usne i pusa.Smijeh. Drugu pusu se je zveknula s nosom pa je bio plač hahahahha
Pozdrav
Tiny neznam Lovro sam sjedi tak probaj ništa joj neće bit na pola sata tak ti i u krilu sjedi
Naletila dam na zanimljiv članak i dam ovo znala prije nekoliko mjeseci
http://www.index.hr/mame/clanak/znate-li-cemu-sluze-prosirenja-na-ramenima-na-bebinim-bodijima/921720.aspx
I nama je nosić opet zaštopan ali ja imam čistu fiziološku u spreju koji se može punit.
2 Dana je bio ok počeli spavat na ravnom i sad opet. Nos, cendranje
Ako imate hrabrosti probat ovako moja šogorica čisti nosićecsvojim klincima: legne ih na svoje noge glava na koljena, uzme dvije šprice od 15-20ml pune fiziološke i onda u jednu nosnicu stišće fiziološku i paralelno s tim usisava drugu, i to ponovi na drugoj nosnici. Ja mu to nemogu radit jer meni smeta kad mi uđe voda u nos, njeni klinci su se na to navikli i nesmeta im.
Od četvrtka lidl akcija bio pamuk sve bež i super plave cipelice od prave kože koje Lovro mora imat jer jednostavno nemožemo bez njih
http://www.lidl.hr/hr/2635.htm?id=804
Sortiraj odgovore
Najstariji