Ivchi- joooj bas te primilo! 😱
Ja svoju ne nanasam toliko al kicma me boli za poludit! Jutros sam se jedva ustala iz kreveta! I sad me boli da razmisljam o neofenu!
Ne mogu se sagnut. A nosam ju po 10min dok je uspavljujem svako dva sata. I tak me presjece. A nit kila ima strkljo jedan,kak cu tek kasnije.
A za muza mi zvuci poznato. Mene depresija neka sora, nemam volje ni razgovarati.
Na posao ide u 6 ujutro. Dode doma oko 4, popi kavu,pojede, vec je vrijeme za kupanje, dode 7 ja ju hranim i uspavam i to je to. Bas sam mu nrki dan rekla da nije lijepo od njega,da nista s njom ne radi. Ni ne igra se ni nis. Kao place mu. Pa ni ni cudo sta mu place kad je s njom od cijelog dana pola sata s njom.
Ali ovako hoce pomoci i ima volje. Ali vise zbog mene zeli pomoc nego zbog zelje da je s njom.
Vidim i da on vidi da nisam dobro, pa dode doma s cokoladom, drugi dan s ruzom i tak. Ili je napravio nes pa se iskupljuje a da ja ne znam😂😂😁
I da. Nocas je malena opet bila na spavanju kod svekrica. Dakle zaspala sam u 6 popodne i probudila se jutros oko 7.
Prespavala sam cijeli dan, toliko o tome kako se slomljeno osjecam 😱😵
Ah budite sretne i stim da je svaki dan tu. Moj dode samo za vikend...ne znam kak sad vase al moja i dalje svakih sat i pol spava po 45min. Postane nervozna ak nejde spat
Mom je krenula sezona pa uz posao putuje jos. U 8 mjeseci napravi oko 35 tisuca kilometara uz puno radno vrijeme pa si racunajte 😂 Tipa ode u cetvrtak ujutro na posao pa produzi na tekme za vikend. Otprilike muza imam 3 poslijepodneva tjedno (iza 18), nekad i subotom. A kad su turniri nema ga po tjedan dana uopce.
Kad je tu obavezno uspavljuje malca i radi sve sto moze da sto vise bude s njim. Zato i ja padam s nogu jer ne zelim da on ustaje po noci kad iduci dan treba nakon posla napraviti 800km 😕
Moj je involviran maksimalno jer radi dezurstva. Radi dan 12h,pa sljedeci dan radi noc 12h i onda je dva dana slobodan...klasicna dezurstva (ko medicinske sestre). Tako da zapravo osjetim da ga nema samo svaki 4.dan kad radi po danu...al mi imamo dvoje pa se on uglavnom zabavi sa starijim,a meni opet mala ostaje...al dobro. Ja zadovoljna.
Ma sve gledam taj avent,sa malim sam kuha u teći i miksala sa stapnim...a ovo na paru i bez prenosenja hrane mi zvuci super. Mislim da cu narucit to od familije za krstenje....nek se udruze i gotovo. Ionako ce mi kupovat gluparije koje mi ne trebaju....
Kaikazee hranilica je super! Moze i poslije dugo sluziti...
Ja imam chicco polly 3u1 i super mi je. Sad je jos u lezecem,a kad krenemo sa kasicama cemo u polulezeci...i naravno kad sjedne cemo dignut skroz. Necu govorit da je plave boje,naravno jer je naslijedia od brace haha. Al njoj ne smeta,a ni meni...
Bome,ja se ne smijem buniti na muza, koliko vasi izbivaju iz kuce 😱
Drago mi je da moj napokon ima "gospodsko radno vrijeme" od 7-3 vikend neradan i da vise vremena provodimo skupa.
Samo sta eto nema mi sta previse pomagati, po noci se ponekad ustane on ponekad ja. Ovisi kako je tko boljeg raspolozenja 😆
Mene je vise strah sto sam ja bezvoljna pa njega tjeram od sebe s takvim ponasanjem, a ne mogu reci da se ne trudi.
Valjda pms radi, proci ce i to
Kasica danas nula bodova... a dosla mi mama 😠😱
U baby centru, nisam nasla na njihovoj stranici pa sam nasla po imenu na sveznajucem guglu. Bila 799, jucer na popustu 15% pa je kostala 680.
Jedna peg perego je bila divna, ide ti puno nize naslon, Tiny, oko 1100kn je. Ali razlika u lovi je velika, a ovu mogu i poslije koristiti. Ova ima svega 3 nagiba, ali moj se malac dobro drzi u sjedenju, ne zna se skroz sam podici pa nije bed.
Uglavnom, ja ju sastavila s kovanicom od 5kn, na kraju nasla normalno original nastavak za vijke plasticne - sta da kazem, zensko se snaslo 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji