Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nasdva
    23. Rujan 2016. 09:07

Pozdrav,

Tiny sretan rođendan!

Kamikaze pravi mali frajer.

Mi isto imamo osip po obrazima sad više izgleda ko flek kad se spojilo, od hrane znam da nije jer nije jeo ništa novo. I ovo poznato mu neide, slabo jede. Mazala sam mu nekom hippovom hidratantnom kremicom, danas prvi put s melemom pa ćemo vidjet.

Batat nema škrob i otpušta šećer puno sporije nego krumpir zato se preporučuje dijabetičarima jer ne dolazi do naglog skoka šećera u krvi.

Mi spavamo na povišenom jer mu nos curi.
    Nadam se da je sve to od zubi i da će uskoro van.
    Rekla nam patronažna kad smo bili na grupi za dojenje da mu moram davat više tekućine jer mu treba s obzirom da jako slini, a neće ni malo stalno se svađamo oko toga.

• Audrey2016
    23. Rujan 2016. 11:58

Ja se spremam zalediti blitvu....znači operem listove i prokuhanom u kipućoj vodi 2-3 minute, operem hladnom vodom, Isusom i isjeckam i zaledim?

Mi već par dana spavamo ma ravnom ali pamtim ako ne daj Boze krene curiti nosić, onda ćemo povišeno. 
    Koje ste vkezbice radili bebama s cetri i po, pet mjeseci?

Kamikazee
    23. Rujan 2016. 13:17

Batat nam nije problem, ali prehladica je 😩😩 sinoc krenuo u plac kakav nisam cula od grceva, nos pun. Smirio se kad sam ga nosala, ali pola noci sam ga drzala povisenog u pozi za dojenje pa kad bi zakmecao bila sam na lopti u 10 sec. Malo kasnije sam si ga okrenula na prsa i pokrila nas pa je tako 2 sata spavao. Vesel je, ali vidim da mu puno vise snage treba za napraviti nesto.. Danas mi je dao bez pobune da mu i nos cistim, usisavac stoji ukopcan u struju i svako malo povucemo 😂

Idemo spavati i skupljati snagu za dalje...

• Audrey2016
    23. Rujan 2016. 13:34

A bem mu misa.... nemoj zaboraviti fiziološku kapniti u nos prije usisavača.

Hvala Kriszta!! Tako ću i ja sad....samo nemam puno za kockice....nisam se pripremila. Imala višnje i glupaca odledim za kolač, sad mi je kasno ponovno zamrznuti, ili prokuhati pa zamrznuti?

Maya30
    23. Rujan 2016. 14:16

Hej

Evo ja da malo pozdravim, moj sinek ke navrsio 5 mjeseci, jos smo na cici, uskoro cu i ja poceti s dohranom....super napreduje, sve je ok i sad cekam.

Vidim da imate problema sa spavanjem, cula sam vec to da hoce u 6 mjesecu tako biti, valjda je to zbog skoka. Sretno svima 

Maya

TinyBabyToes
    24. Rujan 2016. 08:10

Jutro!
    Pa sta svi bubini? 😔
    Drzim fige da brzo prode! Ovo vrijeme je koma, ne znam kak bi je obukla, kratko,dugo pa preavlacim pa navlacim i tak cijeli dan.

Ne znan sta je ovo kod moje zadnja tri dana, cijelu noc cendra. Nocas se u 2 probudila,pojela, ali budna skoz. Neda se uspavat!
    Onda se odgega u kindacu pa se nabi glavom u ogradu pa plac. Pa maknes, pa se okrene na trbuh, malo tako spava pa se probudi. Ma joj, cijelu noc smo budni.
    Donio mi prijatelj neke kapi za zubice pa cemo s tim probat mazati.
    Valjda su zubi?? Ne slini bas toliko kak vama.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.