Bravo Halila!! 🎉
Ja samo pratim - Tiny, sretan rodjendanko 🍷
Prijavljujem recenziju Aventovog kuhalo/miksera - prvo kuhanje tek i obozavam ga! Batat za 15 minuta savrseno skuhan, zvonilo mi dok sam se igrala s djetetom. Samo izmiksala i dala malcu pire. Prefino je ispalo! Ostalo malo za navecer pa cu ubaciti rizine pahuljice i mlijeko, valjda ce i to htjeti...
Uglavnom, s karticom u Baby Centru danas me ispalo 800 umjesto uobicajenih 1000kn. Tko se dvoumio nek sad kupuje jer sam po njuskalu vidjala za 500-700 da se prodaju polovni 😉
Kamikaze kako lijepo sjedite
Tiny sretan rockas ti zelim!!! Jesi probala dat kupovnu kasicu? Od kolegice mala nece domace pa nece, sve moraju kupovat...
Mi smo koma. Ne sjecam se koji je to bio zadnji dan da sam spavala, jel utorak il pon. A ne znam ni koji je danas dan. On ni nije tak jako bolestan ko ja al je cendrav vise od mene. I nis ne spava.... nadam se barem 3 sata da cu nocas spavat.
Tiny moja Sretan rođendan
Halila super ste,malecka ocito aktivna,bravo! Teški i dugački ste ko mi..
Curama sretan rodjendan!!
Avent kuhalo blender kupljen prije mjesec dana , 700 i nešto kn...čeka 😊
Voce se kuha i povrće.... a banana?
Kamikaze da nije batat težak za navečer?
Moja beba se i dalje ceska po uhu kad jede, kad je gladna i kad treba zaspati....raskvarila se nokticem. Jednom rukom držim dojku da ne začepi nosic a drugom joj čuvam uhane....
Ja kuham jos krusku i jabuku jer ne znam kak da joj to dam a da nije smiksano a bananu struzem zlicom i normalno jede. Al ona je posebna vrsta sve jede. Danas je pun tanjuruc juhe unutra meso mrkva celer i korabicu smiksanu pojela meni je onak li la fino al ona tamani. Za vikend kuham i ja buter tikvu a vjerujem da ce i to jest. Kupila sam batat al ja pojma nemam o njemu ja se nadam da je isti ko krumpir pa cu ga tak i napravit?
Fiziolosku sam potrošila Audrey ,ali vidiš s tim bih mogla. Kupila sam neku kremu za lice i uzela sam i za zubno meso,jer mi već 5 dana cendra, ali onako za pop...,da više sam i ja za Popovaču definitivno! To je živi užas, a popodne mi danas spavala samo 2x20 min. .definitivno istražuje dokle može sa mnom..a vristanje sto sam prije i poslije kupanja dobila,nisam dugo! Odbila jesti do pola 10h..a kupanje je bilo u pola 8..dva sata nas zezala,da bi na kraju popila,podignula, spustila sam je u krevetić i zaspala.
Ivchi definitivno sam za onu našu rupu,a mislim da i ti. Jel idemo?
Bananu ne treba skuhati,kao ni avokado se ne skuha,ostalo voće se može. A kontam da batat isto kuhas ko krumpir.
Audrey, pojma nemam jel mu tesko za veceru, evo ga spava, nije se bunio. Sta je batat tezak?? 😖
Za rucak je jeo cisti i bas mu nista nije smetalo, a ostalo je nesto malo, vise je bilo pahuljica i mlijeka i sve je smazao! Ak se ne buni, necu dramiti...
Ivchi, bas mi zao kak te primilo!! 😕 A mali je musko, normalno da cendra vise, svi muski cendraju 😉
A ja ovog svog isla spustiti kak je pedica rekla, na guzu pa na bok, kao vjezba za sjedenje. On se primio za pod i ne da se, sjedio tak par minuta 😂
Jutro mamice!
Hvala na cestitkama 😘
Vidim da sve ne spavamo,pa sta je to u zraku???
Moja isto vec dva dana, zaspi normalno u 7 al krene plac i budenje u 11,pa oko 2,3 pa opet plac u 5 i do 6 dok se mi ne ustanemo nemam pojma jel spava uopce. Jutros smo ju nasli na trbuhu i ganja naljepnicu medvjeda na kindacu 😂😂
Place puno po noci, ne znam jel su to zubi ili sta. Trazi jest pa pojede nes bezveze, tek toliko da pojede, onda se mazi i ostavim je budnu u kindacu.
Da nije onaj skok sa 6mj??? 😱
Ivchi mislis da nisam probala s kupovnim kasicama? Znam da su te finije puno nego domaci mix,pa ja bi ih pojela kak su fine! Al nece.
Mislim da kod nje nije problem u novim okusima vec u tom novom nacinu hranjenja. I da ona ne kuzi sta ja hocu od nje s tom zlicom!
Vise ni ne radim tak da joj samo jednom na dan nudim, nudim joj prije svakog hranjenja u nadi da sad bude htjela al nis... 😠
Ja isto nisam batat nikad radila,pojma nemam jel se isto kao i krumpir sprema 😂😂
Kriszta to joj je sigurno od tolikog slinjenja! I frendica kaze da je njen mali cijeli opristavio oko usna zbog sline. Ne vjerujem da je reakcija na neku namirnicu.
Brisi stalno da bude suho,ali necim mekanim, da grubo jos vise ne iziritira.
Bepanthen krema nije losa za to. Mozda da probas i s malo baby pudera proci oko toga.
Ribice male, kak ih ti zubici zeznu, a bas smo inali lijepi miran period 😍
Sortiraj odgovore
Najstariji