Nemam dovoljno iskustva za te brze ruckove pa ide pocetnicki - otvori kasicu i ugrij 😂
Imam ih 10 spremnih, ali sretna sam sto jos nisam posegnula za njima 🎉🎉
Halila draga, sretan ti rodjendan 💋🍻
Halila sretan rockas!!
Trenutno imam od graco baby delight a ovu kaj namjeravam kupit ima u baby centru i podesiva je po velicinama. Ne znam tamo je bila unutra i igrala se a sad kad dode doma mozda bude druga prica a ak bude ja ne znam vise kaj da kupim...nema kaj nemam..
Ma kupite cure podlogu veliku mekanu za igranje i djecu na pod! Sve te njihaljke su super ali ometaju im razvoj i kretanje, a ni ne smiju dugo bit u njima....Ja svoju samo na pod....a i najsigurnija je tamo....ne moze past nigdje...
Mi zajedno uspijemo napravit ovaj, ne treba ti vise od 15 min: oguli krumpire, narezi na kockice, ledov oslic file na komadice rastavi i baci u lonac sa vegetom, lovorom i ruzmarinom. I vode nalij do vrha ribe i krumpira, malo maslinovog i stavi kuhat 30 min. Nas danasnji rucak ak uspijem i to posto smo oboje prehladjeni. Koma mi je i on i ja.
Je je imam i tu podlogu 10min bude na tom ah 10 sim 10 tam i ok. Ni ja bas nemam ideja za kuhanje a i ne znam kaj smije kaj ne tak da se drzim namirnica koje znam da smije
Ma nije mi problem duljina kuhanja. Sto se mene tice moze se kuhat i 3 sata....priprema,sjeckanje je problem jer mi trebaj dvije ruke,a mijesat mogu i s njom na rukama....al pecnica je zakon....stavim teletinu i nasjeckam krumpir,tikvice,pome,paprike,cesnjak i sve dobro zacinim i turnem u pec....pa nek se pece....ni mijesat ne treba. Najbolje.
AI Ivchi - odlicna ideja!
Nama te njihaljke, viperi samo skupljaju prasinu doma
Baby gym je i dalje najzanimljiviji, prije je lovila visece igracke dok je samo lezala, a sad otkako se stalno igra na trbuhu gleda svo sarenilo na podlozi, lovi deklaracije, cvijece i tak. Puzi u krug i ganja zvecke. A ono, prode sat vremena da se sama tak zabavlja i mogu radit sta hocu
Kasnije kad joj dopozdi me zove. Pa se onda nosimo i grebemo po zidovima, lovi slike po zidovima i sl.
Sad spava evo skoro pa 2h u komadu. Iynenadila me, ocekivala sam standardnih 30 minuta hehe
Ahahahahaah a ja misl'a 😂😂
Onda evo rucka od jucer: dinstati luk, slanine malo, malo vegete, dodati 2 tikvice na kockice, kopra, nakon par minuta dodati vode, kad prokuha ubaciti 2-3 sake smrznutog miksa za francusku, skuhati do kraja i voila, sareno varivo!
Mamasita mi isto imamo mekanu podlogu i najviše tamo voli biti, Vrti se na sve strane i to joj odgovaaara :) Ali pošto joj je "kratka" kupili smo još 2 komada,pa su sad spojene 3 kom i može di god hoće :) Prije je uvijek završila na parketi,sad više ne može.
Sjećam se da si uvijek govorila,da im dajemo slobodu,da mogu napredovat/vježbati i savjet ti je bio super. Ja sam prije toga stavljala nju u viper,pa niti se na bok nije okretala. Danas smo bili kod pedijatrice i pohvalila je ju koliko je napredna ( inače je škrta na riječima). Rekla sam joj da malena cudno se okreće sa stomaka na leđa i da li ju trebam ispravljati. Rekla je da nikako ispravljat,jer ona ima svojju metodu,a kad je vidjela da se okreće tako da digne guzu,pa na koljena i onda se prebaci na leđa,rekla mi je da je napredna,jer ona već želi puzati,a ona se taako od početka okreće. Jako je bila malena vesela i pričljiva ,Tako da slušajte mamasitu...u pravu je
Dobili smo cjepivo,nije malena ni zaplakala. Činilo mi se da hoće,malo je napravila neku "plačljivu facu",brzo sam zalijepila frescopad i digla je,pa se počela sestri smijati i to je bilo to. Došli smo kući i dala sam joj ćepić.
Sjećate se da sam rekla da joj je jedno oko bježala?! Pedijatrica je sad tek primjetila,ali kaže da jako malo,skoro neprimjetno. Ona tvrdi da se do godinu dana se to može ispraviti,ako neće,onda sa naočalama ćemo to riješiti. Malo sam se uplašila,ali valjda se to događa. Morat ću malo pogledati na netu.
Nasdva tako i Mia skroz,kašlje,zagrcne se od slina,mijenjamo slinčeke ( one duple) svakih sat vremena. Pedijatrica je pogledala zubno meso i rekla je,da će zubi uskoro. Još se i osula oko usana. Jedino što Miji nos ne curi.
Inače imamo 7 kg ravno i 67 cm. Prava curica. Kaže da je fino bucika,tako da se ne sekiram što ne pije puno mlijeka,jer lijepo napreduje. Samo da nastavljam kašicu praviti sa mlijekom.
I rekla mi je da mogu promijeniti raspored hranjenja,ako malena ujutro i dalje odbija mlijeko ( pojede od 25 do 50 ml) Tako da krećem sa voćem pa mlijeko pa povrće pa mlijeko pa žitarice.Ali ja ostajem po svom,jer mislim da se malena prejede preko noći,pa nije gladna ujutro. Kad budemo izbacili noćno hranjenje ( mislim ona bude odlučila da neće više) sigurna sam ,da će više mlijeka popiti.
Ninach jeste vi već bili na cijepljenju?
Tiny nemoj se sekirati oko hranjenja,kad tad mora početi jesti. Evo mali od legice,tek sa 7 mjeseci prihvatio dohranu. Odbijao je,pa su doktori savjetovali da ne forsira,da ne nudi i na kraju tek sa 7 mjeseci prihvatio.
Rekla sam oj da smo još na Novalcu 1,jer malena je teško ovo mlijeko prihvatila,mislim jedinicu,tako da ćemo još neko vrijeme ostati,rekla je da nije problem,kad mislimo da je spremna,da joj onda uzmemo dvojku.
Mi smo danas probali marelicu ( kupovnu,jer nažalost marelice ove god nije bilo tj puno slabije i nisam uspjela nabaviti) pola kašice + 70 ml mlijeka sa žitaricama. To daje otprilike 150 ml ,volimo i to :)
Zasad nam blitva nije baš nešto,ali pojede i to! Da,rekla je da prvo joj dam marelicu,pa poslije breskvu. Nisam pitala koji je razlog,ali eto...napravila tako!
I valjda je to to :)
Sortiraj odgovore
Najstariji