Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kriszta
    21. Rujan 2016. 13:37

Mamasita što se kuhanja tiče ista situacija i kod mene. Imam 15-20 min i to je to. Ja sam jučer napravila salsu. Stavila rajčice skuhati na isprzenom češnjaku,dodala origana i bosiljka,sol,papar. Posebno pržila malo gljive i slanine. Skuhala tijesto i gotovo. Muž mi je rekao da ne treba ni mesa ( inače je mesožder) puno je ukusniji od bolognese ili slično. Isto tako slično znam napraviti kao Kamikazee . Na ulju poprzim malo luka/bijelog luka povrće (sve što imam) stavim zajedno dinstat+sok od rajčice ili vrhnje za kuhanjetim,začine,i na kraju ili njoke skuham ili rižu dodam uz.Najbrže.
    Želim već dugo ispeći pizzu,ali za to trebam muža,jer će ova moja početi cendrati kad budem tijesto pravila,sigurno!!!! 

mamasita4
    21. Rujan 2016. 14:10

Oooo pa ja vec dugo ne radim tijesto za pizzu...ili odem do pekare i zamolim 40dkg tijesta (uvijek im ostane za kruh)...ili uzmem gotovo (Lidl), samo ga odrolam i stavim na pleh....ma ajde molim te, ko bi još i to....

TinyBabyToes
    21. Rujan 2016. 14:11

Kriszta super ste narasli i baš je hrabro pikicu odradila! 

Ma ne sekiram se zbog kašica, samo me raspizdi :P
    Ali ako i nakon šta napuni 6mj ne krene jesti onda ću se zabrinut, ipak me strah da neće dobivati sve šta joj treba za njen uzrast..
    Danas sam probala dat i tu bananu, jer me svi moji napadaju da šta joj nisam ponudila bananu, da to sve bebe vole, pa eto... isto je. Par žličica i dalje odbija..
    Nešto ja krivo radim, samo ne znam šta.

Ma baš me razljutili moji, smiju se oni šta još uvijek pišem kad jede i spava. Kao" šta budem pisala i kad ko tinejđer ide van i do kad je vani." 

I da je postala razmažena. Pa narasla je, otkriva svijet oko sebe, meni je normalno da joj više nije zanimljivo samo ležat u baby gmyu i udarat igračke. Normalno mi da se buni kad joj je dosadno i hoće da ju nosam okolo da pipa zidove, zastore i gleda okolo. 
    Mene više moji izlude sa svojim komentarima nego šta inače svekrve rade 

TinyBabyToes
    21. Rujan 2016. 14:14

pih, dva put mi poslao 

Halila
    21. Rujan 2016. 16:46

Hvala vam, cure! ❤😘 Kod nas danas rođendan i pol! 😅

Kriszta, bravo za cijepljenje i veliku i naprednu curu! 😊
    I ja već neko vrijeme malenu na pod stavljam, juri okolo i super joj je. Počela se dizati na koljena i dlanove, mislim da će uskoro baš puzati, zasad još gmiže.
    Danas sam joj složila frutolino prvi puta i bila je oduševljena. Vidim da grisolino, keksolino i karamelino isto idu od 6 mjeseci. Jel koja od vas probala išta od toga dati ili niste sklone tim linojima? Ja ću joj slagati, jer vidim da joj je jako fino, al ne prečesto.
    Htjela sam vas pitati baš vezano uz kravlje mlijeko... sve ćete čekati godinu dana ili više ili netko možda misli ranije uvest? Istraživala sam nešto vezano uz to i nisam na čisto baš s tim. Vidjet ću što će mi pedijatrica reći. Sutra idemo na pregled.

Super su vam ove ideje za ručak! 👍

TinyBabyToes
    21. Rujan 2016. 17:24

Pa prije godine dana joj nisam mislila kravlje mlijeko davat.
    Do kad uopce jedemo mlijecne obroke, tj sisa i AD? Kad se to skroz izbacuje?
    Ja taj dio uopce nemam pojma, jer jos nismo ni s kasicama dosli do VI a kamoli TI.
    Dok mi uvedemo dva, tri kruta obroka cini mi se da ce proci cijela vjecnost, tako da kupovno mlijeko ce biti taman nakon godine dana. Al nisam ga ni tad mislila nudit.
    Meni u zelucu nije dobro kad ga popijem 😁

Halila bas je super curka, jos malo pa ce i propuzati 😜
    Imate danas pravu festu doma hehe

• Kriszta
    21. Rujan 2016. 18:47

Nisam ni ja mislila nikako joj dati prije godinu dana kravlje mlijeko. 
    Halila tvoja curka će jednog dana samo otpuzat hehe..slatkica !
    Tiny dvojku pije do 10.mj,a poslije trojka dokle god želiš! Neka djeca više vole AD,nego kravlje mlijeko. Tako je bratić morao kupovati AD dok malena nije napunila 2 godine,jer je odbijala piti kravlje mlijeko,pila je samo jedinicu!!!!!!

Ma tijesto za pizzu i ja kupujem,ali nije ni problem napraviti doma,nego kad krenem razvlačiti,pa složiti sve,musava do cipela,a mala taman onda cendra,viče...ali uvijek!!!!

Baš sam lijepo sve napisala na papir,šta želim pitati pedijatricu i na kraju ostavila papir doma. Tako da je nisam ništa pametno pitala. Htjela sam za sjedenje pitati,ali mislim da ionako ne bi ništa pametno rekla,a ova moja vježba sama,tako da nek me malena vodi

crna123
    22. Rujan 2016. 09:23

Hm i ja sam bila podjeljena pola kazu ne(vidim da vi ne namjeravate davat prije god. Dana) druga polovica a zasto ne?! Bas sam se tak malo raspitala okolo i tako ja jucer kupila svjeze mlijeko prokuhala razrjedila s vodom skuhala griz ona naravno pojela i voilaaa spavala cjelu noc. Ovo je bilo bolje od ikakvog go. Bila sam i ja za to da ne mislim davat al onda kad sam pitala pedijatricu a kaj joj moze bit jel moze umret ne e pa onda... ne znam ni ja pekla me malo savjest kad sam joj dala jer imam u glavi koda je to nesto lose  al sad sam ok :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.