Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    crna123
    19. Rujan 2016. 11:37

Je je fino sam proslavila!
    Moja sva sreca spava po noci nocas je od pol 10 do pol 5. Tikvicu sam skuhala normalno kak i nama kuham sam bez vrhnja samo juhu i pojede cjelu zdjelicu. Kad skuzim da ne kaka samo joj dam par zlica sljive i hop. Klasika je da je od 6 popodne nervozna onda taj period do spavanja umirem mada ima jedno kratko spavanje od pol sata. Ona i dalje spava svakih sat i pol po 45min nekad cak i nakon sat. U sub smo kuhali ajvar na selu i susjedi imaju svinje pocela je trcat po dvoristu a ona u plac valjda se prepala jadnicak.  Danas je u pol 8 cicala u pol 11 kasica i sad cemo vidjet kad ce ponovo trazit

Kamikazee
    19. Rujan 2016. 11:45

Uf Ninach, sretno sa svim obvezama!! 

Ivchi - hahahah tocno to! 

Hvala za savjete, sve ispribano 😂 I sisa i sisa u usta dok skacem po lopti i sustanje ko niagarini slapovi i suzdrzavanje od wca i kihanja i sve, ali kad mu je dosta dosta mu je. Hop na sve 4 i smije mi se, nekad osamari ako ga ne gledam i to je to. Preko dana spavao jednom 1 sat, jednom 2 sata, jos 3 sata nije spavao prije nocnog spavanca. Moja teorija da necu zadnji obrok kasicu? Sve sam odj*** i dala mu zitarice za veceru, samo da krmi. Nista, budili se doslovno svakih sat vremena najkasnije i budni od 4-6. Ako 2 noci zaredom samo sisa bez bdijenja ja sam na konju! Podocnjaci su mi do sisa, a sise do pupka pa si zamislite sliku!

mamasita4
    19. Rujan 2016. 14:41

Evo citam ivchi i kamikazee i smijem se od uha do uha....bas ste legende. Mi smo nocas bolje spavali,sto znaci da se i dalje okrenula ja ledja valjda sto puta al bi je ja vratila i ona bi nastavila spavat. Bilo je ok.
    Taman smo se vratili iz dr,bili na sistematskom i dobila je 6u1. Odnio ga vrag. Al eto....odgodila sam bar to prvo cjepivo do skoro 5og mjeseca. Uglavnom,bila je gladna dok smo dosli na red i naravno da je preplakala pregled,jos je ova moja detaljna i spora. I kaze da joj se cini da drzi malo glavu vise udesno,al da ne mora znacit nego da popratimo...pa je sad na promatranju haha. Eno je bas zaspala,nismo imali problema s usppavljivanjem,ovcica i bok.
    Sad moram viidt oce bit temperature,cepici su spremni....

TinyBabyToes
    20. Rujan 2016. 07:23

Dobro jutro!
    Vratile se dalmatinke doma 😁
    Vrijeme je bas bilo koma tako da smo samo gledale more. Prvi dan sam joj nogice umocila u vodu al se odmah rasplakala hahah
    Mogu reci da je bila odlicna, put je prosla spavajuci,igrajuci se, tuneli su joj bili nazanimljiviji dio puta 😂
    Jedino je sad na putu za zg, obavila kakanje kod jaske pa je do doma gundala hahaha
    Puno se setali,vozikali i nista se nije bunila. Cak je i prek dana spavala ko top po 3 sata u komadu. Noci malo vise budenja al uz svu tu silnu grmljavinu i ne cudim se 😱
    Nocas je u svom kreveticu spavala samo s budenjem u 3.

Dobro da je svekrva isla sa nama, ipak malo pomoci ne skodi. Kako ke mia s njom preko vikenda navikla se i na nji pa je lakse.
    Baka i dida stalno skacu oko nje, a ova cmizdri, nove face jbga 😁

Sve u svemu, super izlet od 3 dana, samo steta vremena.

TinyBabyToes
    20. Rujan 2016. 07:28

Curke citam o ovim nespavanjima, sve me jeza lovi sta me ceka 😱
    Ne znam kako cu to prezivit!

Kriszta eto ja jucer probala breskvu, ne znam ni sama vise sta bi joj dala da s odusevljenjem prihvati. Bila je gladna pa je pojela ok, al ipak nakon toga mlijeko s gustom docekala.

A ovo gusenje... ajme ja bi se prepala. Tog se najvise bojim,dobro si reagirala! 😱

Mamasita kako ste vi? Kak je noc prosla?

• Kriszta
    20. Rujan 2016. 10:17

Tiny drago mi je što ste uživali malo. Kakve god da jesu naše bebe,ali vole biti na svježem zraku. Već mi je muka,kad pomislim kako ćemo preko zime. Jučer nismo bili vani i već je meni to falilo. Stalno smo vani,ili u šetnji ili samo na terasi. Nadam se da će dugo lijepo vrrijeme.
    Mi sutra ubacujemo novu namirnicu ( voće),pa mislila sam breskvu ili šljivu,budem još vidjela. Tek poslije slijedi banana. Ali ću je kombinirati sa više voća i s mlijekom naravno!

Kamikazee hahahaha Barem nam podočnjaci prvi put u životu idu uz cipele!
    jeste vi počeli papati meso? Juhicu? Ubacila drugi obrok?

Ninach ja sinoć baš razmišljala..malena se probudila u pola 5 i skroz je bila budna,pričala. Inače bude komirana i samo traži papati. A sinoć je tamo meni pričala za vrijeme hranjenja i malo poslije. Inače zaspi dok jede,ali sinoć sam je morala uspavljivati 15-20 min (ništa) i danas ujutro jedva se ustala,a bila budna od pola 5 do pola 6. Kako ti uopće funkcioniraš???? Još ideš na faks!!!!

crna123
    20. Rujan 2016. 10:38

Mi juhu jedemo jede nasu s mesom sve zblendirano i sve smaze...njihaljka ide na prodaju kupujem od fidher price onaj jump e ak to nebu valjalo ja ne znam kaj bu..

TinyBabyToes
    20. Rujan 2016. 13:36

Mi se jos uvijek borimo a tim kasicama. Ne prelazimo od par zlica mjere. Sve bacam u smece kvragu!
    Cijeli dan pokusavam uvaljat breska-jabuka al nikak. Uzme 3 zlice i dalje neda.
    Kasnije joj dam mlijeko jer je vec i zbilja gladna to smaze sve.
    Ak nis drugo mucenje s kasicama joj bar apetit otvore 😂😂😂
    Ne vidim dan kad cemo doci do pravog klopanja i izrade kasica kakve vi radite.

Znam da ce jednog dana taj dan doci ali trenutno si ga ne mogu zamislit 😱

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.