Tiny lijepo se zabavite, nisam ni sumnjala da ce vam put proc super, to je dobrica :))
Mamasita ajme... pa to je grozno. Ja obozavam zivotinje ali imam respekta prema psima i mrzim neodgovorne vlasnike, ako ja svog maltezera ne pustam s lajne ne svacam zasto neko pusta svoje pse. Prvo zbog njih samih jer nikad ne znas kad ce potrcat za mackom pod auto. Sve ce bit ok, a i nadam se da se nece bojat pasa sad nadalje, kako ti izgleda?
Kriszta, pa to je super. Ovca znaci sluzi svrsi. Moj spava uvijek na istom mjestu, ja sam ga namherno naucila da je to mjesto za spavanje, noc ionako razlikuje po mraku je moje misljenje.
Halila godino, i meni ce zadnji. :) I moj spava kratko po danu, posto sad oce dudu s dudom ga nekad uspijem dobit da jos odspava... a s cicom to mogu uvijek samo mi se neda.mozda mozes napravit malo cajeka ili mlijekeca pa uvalit nakon pol sata kad se pocne budit?
Ninach kako cice? Ja jos mucim muku. Nista ti taj daktarin ne pomaze meni, a isto je ko rojazol mi rekla dr. Otkad sa sodom mazem mrvicu je bolje.
Mamasita, nadam se da je malac bolje. Mene su psi ko malu 2 puta ugrizli, jednom lutalica pa sam dobila i pikice protiv bjesnoce - i dalje ih obozavam!
A valjda samo moj spava pricvrljen onda uz mene po noci?! Po danu u kinderbetu spava, a noc kraj mene, cim se budi sisa i jedino tako nastavi, cak ni tako uvijek. Opet smo cekali zoru skupa....
Cure nadam se da ce vam sise biti bolje, ako ne zicajte antibiotsku kremu. Nije mi bio soor, vec blister, ali bradavica vec upaljena pa ako je i vama to trebalo bi pomoci.
Tiny, uzivajte!
Ivchi, ma mali je dobar skoz, uopce ne prica o nemilom dogadaju, a i bili smo u cirkusu dan poslije, gdje je bilo i pasa i cak jedan dosao blizu njega (jer su bili u prvom redu), a on nije ni trepnuo. Znaci, sve 5. I mene kao malu ugrizao pas od rodice. Ona me digla na ruke a on od ljubomore mene uhvatio za nogu! Al ni ja se poslije nisam nesto posebno bojala. Uglavnom, sve je do vlasnika kako ga odgoje, to je moje misljenje.
Kamikazee, ma nisi jedina, i moja je kraj mene...u biti, u svom je kreveticu al kako su nam kreveti spojeni, kraj mene je....i po noci joj kad se probudi dam dudu i stavim svoju ruku u njenu i nastavimo spavat....meni paše.....
Mislim da sam ja jedina tu koja je pobjegla od nje i spava u drugoj sobi od nje 😂😁
Znam da sam naletila na dosta clanaka gdje pise da je dobro da spavaju s nama u krevetu, ali tako smo svi samo ne naspavani.
Muz se kao tornado krece po krevetu i nema pojam o ikome kraj sebe pa me strah da ju ne pokupi.
A meni pak s njom u sobi cujem svako cmoktanje i ne mogu spavat.
A njoj mozda hrkanje smeta 😂
I sad tu na moru... gospodica spava u jednoj sobi na bracnom krevetu dok svekrva i ja u drugoj sobi svaka na svom malom kreveticu gdje je madrac star i osjetis svaki feder 😅😆
Brzinsko pitanje. Danas dajem kasicu i jedva jedvice joj uguram 7-8 zlica (ona inace smaze cijelu kasicu za cas) jer place, cendra i gura se i ajde skuzim da joj se spava i odustanem i uspavam ju. E sad pitanje glasi da li da joj dam ostatak kasice dok se probudi, skoro cijela je ostala ili se ovih 7-8 zlica racunaju kao obrok i da joj ne dajem vise. Zbunjena sam. Ajde brzo dok se ne probudi 😅😅
Pozdrav,
Ja sam mislila da je moje zlato tvrdo kakalo od blitve i krumpira 3 dana za redom. No to nije ništa jeo je kašicu od banane i corn flakes jedan dan, drugi bananu, krušku i rižine pahuljice (više kruške) danas je jadan plakao dok je kakao koliko mu je bilo tvrdo.
Zaključak ne jede bananu do daljnjega.
Sortiraj odgovore
Najstariji