Iz uha nije krv, baš je unutra ušku ogrebala. Vidim da ima dvije pikice kak se ogrebala. Zvat pedicu ne treba ili? Normalno se pponaša, smijala se kad se probudila, a dok sam joj uho čistila nije se ništa bunila, znači da ju valjda ne buba?
Ivchi divim se roditeljima s blizancima, znamo muž i ja komentirati šta bi tek da imamo blizance, pa krepali bi
Al da se to desi mislim da bi se nakraju sama sebe iznenadila kako bi i to preživila hahahahha
Curke hvala bas ste me iznenadile! Idem pospremat curke mi danas dolaze pa da bar malo proslavim kad nejde drukcije posto imam tek 25 :) pusek svima
Tiny i moja sebi to napravi...ja se probudim jedno jutro a ono krv po plahti....ja se sledila....i poslije vidim da si je uho zagrebala...ne brini, to oni u snu se češkaju i ogrebu....
Crna - sretno! Nećeš više nikad imat toliko - proslavi dobro!!!!
Sretan rodjendan Crna i hvala Kriszta sto si nas sve podsjetila 🍸
Meni isto inace jako nizak tlak, ali sad je uredan. Danas sam s tatom dogovorila da mi dodje par dana pomoci jer muz ide na put, svekrva sa strganom rukom jadna nista ne moze pa se lose sad osjeca jer mi ne moze pomoci i tak 😂
Uglavnom, nakon pola godine sam si priznala da nisam Superman i da mi nekad treba pomoc. Tako da debelo koristite sve koga mozete, ne cekajte da dodjete u moj zombie mode 😏
Nama isto idu zubici (gornji) jer on opet provodi noci nasisavajuci se i bdijenjem po 2 sata svaku noc, a budjenje oko 6, kao kad su isli i donji. I bas nekako cudno namjesta jezik i usne, vidim da 'opipava' celjust. Plus plac iz cista mira kod uspavljivanja, izvijanja...
Jos samo 18 zubi, jos samo 18 zubi...
Opa ima dosta niskotlakasica. I ja jedna od njih. Gornji mi bude 86....donji 56....na dobar dan dodemo i do 90 hahahaha. Iako moram priznat ovo ljeto me nije mucilo. HB.
Ova moja me satare nocas! Dakle ona spava iskljucivo na trbuhu...i sad je otkrila okretanje s trbuha na ledja i naravno kad se probudi po noci (inace zaspe dalje) pokusava se okrenut i okrene se naravno i naravno da ne spava dalje jer je na ledjima. Ajoj auf. Ako je nisam jedno 50 puta nocas okrenula natrag na trbuh........I da - danas cijeli dan nervoza, nedajboze stavit je kraj igracaka i okrenut joj ledja. ODMA plac.
A sina sinoc ugrizao pas na djecjem igralistu ispred zgrade...Slucajnost cista, oni se igrali i trcali, pas pomislio da ide na njega i scapio ga malo po rebrima...nije strasno al svejedno isli primit tetanus sad. I jos vlasnica sinoc pobjegla kad je to vidjela, i danas je cijelo jutro trazili po kvartu....A Split nije mali grad i ovaj kvart di smo mi ima gomilu stanovnika i pasa....i napokon oko 14h nademo psa! HB da je cijepljen protiv bjesnoce inace bi mali morao primit 5 doza tih cjepiva!
Eto, nista od spavanja kod mene proteklu noc. Odjavljujem se
Kamikazee drzi se! Odmori kad god stignes!
Znam i sana sam takva da svima govorim da mogu sama, bas me zanima kad ce me presavinut 🤕
Mamasita jel ok maleni danas? Jel se uplasio? Bitno da je proslo ok, da niste morali jos i na pikice
vidim ima nas niskotlakasa tu. Isto se vucaram tu oko 90. Kod doktorice jednom mjeri ona 80/50 samo me pogleda blijedo: pita jel si ti ziva? 😁😅
Je, ok je, nista ga ne boli, samo mu je dr dala Di-Te-Per i Polio cjepivo jer ga ionako nije primio s 3g, a morala mu svakako dat tetanus, pa iskoristila priliku da ga uvali...hahaha. Neka joj.
Nisu velike rane, samo ga je zakacio....HB sve dobro.
Sortiraj odgovore
Najstariji