Nemam vremena sve komrntirati, ali moram komentirati ovo za sol-nikad vecu glupost u zivotu nisam cula. Jod dobivamo preko sve hrane i za odrasle ljude govore da im sol nije potreba vec navika i da ju treba izbjegavati. Sol i secer djetetu uvesti sto kasnije (2-3 godine) Bas sam se iznenadila za taj savjet 😨😨 a sve ostalo je vise manje super savjeti..
Mamasita drz se..bas mi te zao. I njega naravno. A mi se s jednim zalimo :P
Crna sretan rođendan!!
Prijavljuje se za misli tlak, zna biti 60/40 😂
Uvijek me je strah, i sama sam imala psa , staforda ali nikad banka nije bio nego na povodcu (osim u dvorištu) a umiljat bio do bola.
Kako vi cijedite vodu bebacima? Ja kupovala u dm-u pa preveliko pakiranje a plastična boca....mislila kupiti onaj bokal za pročišćavanje ali ne znam rješavala li on kamenac? Do tad prokuhavam i procijedim na najsitnije cjedilo....
Mamasita mogu misliti kako ste se uplašili. Drago mi je da je mali dobro.A to što je gazda pobjegla,no comment!
Tiny kako ide papanje,šta ste danas fino jeli?
Mi smo sad kod jabuke-kruške.
Crna i kakava je bila proslava? Mlada si još...ja sam već žena u godinama,koja ne slavi rođendane hahahahahahahah
Kamikazee pazi na sebe. Sve mi je poznato. Trebamo biti malo pametnije i tražiti pomoć.
Mi smo kupili neki dan ovčicu. A priča je takva da nemamo za krevetić ništa,što bi Miju moglo uspavati ( vrtuljak,glazbena kutija..itd.) i pričamo sa bakama da bi to kupili,jer krećemo sa uspavljivanjem u krevetiću i kontamo da će biti svega. One su se ponudile,da će platiti i kad smo počeli tražiti i vidjela sam koliko je to sve skupo,odlučili smo se za ovčicu .
Da se razumijemo,znala sam da bebi od 6 mjeseci ovčica više ne može pomoć u stilu,stavi , uključi i beba spava,ali sam htjela da ima nesšto u/na krevetiću,što je smiruje.
Tako da smo krenuli u akciju i 3.dan nema uspavljivanje na rukama navečer(zasad). Skraćuje se vrijeme pomalo svakim danom,zasad zadovoljna,plakanja uopće nije bilo,samo bi se igrala. Kad uspijemo to riješiti ,onda ćemo tako i preko dana. To sam vas htjela pitati,da li vaše bebe spavaju na istom mjestu i preko dana i preko noći?
Moja preko dana spava na krevetu u dnevnom,a preko noći u krevetiću u spavaćoj,pa polako mislim i preko dana je staviti na spavanje u krevetić.
Mali je ok sad, dobio je danas malo fibrice 37,2, al skroz je ok. Reakcija na cjepivo sigurno. Jbm cjepiva.
Kriszta, moja bi prije inace po danu spavala svugdje, al ima mjesec ipo je stavljam u sobu u krevetic i otada puno bolje spava dan. Ispocetka sam mislila da je bolje po danu da je u dnevnom a po noci u krevetu, kao zato da pocne razlikovat dan i noc. Al otkad dobro spava noc, onda je i po danu tamo stavljam i sve 5.
Iako, sinoc mi je napravila šou...ne znam zašto...STavim je na trbuh, neće, okreće se na leđa. Al kad se okrene na leđa, neće ni to, plač, vriska. Ja je vratim na trbuh, ma nema šanse....ma nikako....inače idemo spavat oko 9, 9ipo, a sinoć je zaspala u 11.15. Šta da vam kažem, ne znam zašto. I noćas se vrtila, al bi ju vratila na trbuh pa je bio mir. Iako pred jutro sam skontala da možda hoće na bok spavat....Al toliko me sinoć naživcirala da sam je pitala: šta ti kćeri hoćeš? Letit? Sinoć čak ni ovčica nije pomagala....prvi put.
Mamasita pa zato sam i ja preko dana ostavila da spava uz tv u dnevnoj,da nauči razlikovati dan i noć. I to je tako i ostalo,a sad mislim da je već vrijeme početi skroz u krevetiću spavati. Nisam htjela sve odjednom,zato sam se prvo odlučila da se navečer navikne na uspavljivanje u krevetiću,pa kad to riješimo ,onda ćemo i preko dana tako!
Pun je mjesec . Moja onda jako nemirno spava. Možda zbog toga bila nemirna. Ne može uvijek ovčica pomoć. Bitno da 99% uspijeva.
Kriszta, moja od početka spava u kinderbetu i po danu i po noći, malo kad je spavala u boravku ili kolicima po danu. Htjela sam ju naviknut na kinderbet kao mjesto za spavanje i nismo imali problema, iako preporučuju da se stavlja samo po noći u kinderbet kad je tako mala beba, al ja nisam htjela tako.
U zadnje vrijeme zeza s dnevnim spavanjem, tri puta po 20 minuta i onda cendra non stop i ja sam već luda. Nisam ni imala volje javljat se, baš me izmorila.
Evo jučer i danas ima napokon dulje dnevno spavanje, oko 1,5 - 2 sata. Nek tako ostane!
Ovu noć se probudila u 4 i bila budna do 5, visila na sisi manje više.
Osim toga... Već dva dana boravak pretvaram u igraonicu. Dosadilo mi pazit ju stalno da ne padne s kauča, puže/gmiže non stop, stavim joj deku na tepih, igračke i jurca okolo cijeli dan i super je. No svejedno ju ne mogu ostavit samu ni dvije minute jer se pokušava popet na stolić 😥
Osim toga, od danas smo uvele i treći obrok. Sad oko 9 dobije neko voće, oko 14 će bit povrće i oko 19 žitarice. Između toga i nakon kupanja, mlijeko.
Mamasita, ovo je strašno. Drago mi je da je sve ipak dobro prošlo! A za vlasnicu psa nemam riječi...
Nasdva, hvala za informacije od patronažne. Čudi me ovo za sol, al ok. Očito svi skupa nisu ni oko čega suglasni. Zato i imamo sto različitih informacija za svaku sitnicu. I bravo za naprednog Lovru! 😊
Crna nadam se da si lijepo proslavila rođendan! 😊 25 je lijepa brojka! Meni će sad zadnji u ovom desetljeću 😩
Tražila prekjučer filtere pa nisam mogla naći 😫
Moja beba preko dana spava na našem krevetu a navečer isto zaspe na našem i kad je prvo hranjenje papa i onda je prebacim u njen. Mislila sam je navečer staviti odmah u njen krevetić ali počeli su je zubici mučiti pa joj ovako bude lakše.
Jutreko!
Saljemo slane pozdrave 😜
Audrey ili ti filteri za kavu ili papirnati rucnici, ja kroz njih iscjedim i super je voda kroz to.
Prek dana spava u kolicima gdje god. A po noci je uvijek u kindacu.
Kriszta ne pitaj za klopu i dalje borbu vodimo. Jucer niamo jeli kasicu jer amo na putu bili. Danas cu probat s breskvom
Strah me hvalit ju, uvijek bude kosmar nakon pohvale, ali moram reci da je put prosla savrseno! 😁 Krenuli,popapala, zaspala kad je bila budna "pricala" i igrala se u AS-u. Jedno stajanje na putu za pelenu i mami kavu, zaspala opet i taman na naplatnima budenje. Ma savrseno tempiranje, da sam htjela bolje nebi mogla 😁
A dolje kad je dosla, ja mislila da ce plakati kad vidi baku i dedu posto sad ima tu fazu, kad ono ona skvici i vristi od smijeha, svima u ruke, igra skrivaca, ma ono..pokazala im sve sta za u par minuta 😍
Noc je isto lijepo spavala uz jedno budenje.
Sad odosmo u setnji, napokon kisa stala. Idemo samo gledat more, od kupanja nista 😓
Sortiraj odgovore
Najstariji