Meni je pedijatrica rekla da sva djeca dobivaju taj D vitamin jer najčešće svi deformiteti kostiju nastaju do godine dana pa ga daju da bi se to spriječilo. Sad ga tri dana nisam davala, al ona svejedno ima grčeve tako da kod nas to nije uzrok.
S obzirom da sunca nema kako spada vec danima ja bih radije da ima grceve ako treba i 2 mjeseca. Ne daj Boze da ima nekakvih problema kasnije pa da lupam glavom i pitam se je li uzrok bio to sto nisam dala vitamin 😕
Ali ja sam i strogo lezala 2 mjeseca na pocetku trudnoce pa 2 i pol mjeseca na kraju. Sve sto sam imala netko prehoda i bude sve ok. Samo ja si ne bih oprostila da se nesto dogodilo bebi pa idem ono - napravit cu sve sto mogu, ostalo je izvan moje moci 🙂
Mozda pitati doktora za drugi d3 ili dati odvojeno kapi, ne odjednom? Bubam, nemam pojma 😂
A ja bih htjela prijaviti da se mom malcu stolica prorijedila s 3 puta dnevno na jednom dnevno i prekjucer kad se to dogodilo doslo je do vrata!!!! 😂 I ne pretjerujem!!! Morali smo ga kupati iste sekunde, posteljinu je zaprljao, robu sam namakala 😂😂😂 sva sreca pa mi nije to po noci napravio jer bismo se oboje valjali u govnima dok ne bih skuzila hahahhh
Ma da, nije ni meni opcija ne davati joj to. Baš da sam primjetila da od tog ima grčeve, pitala bi doktoricu da nam možda da neke druge, u krajnjem slučaju, nekako bi se izborile s tim grčevima. Radije to nego da joj se nešto desi pa da se grizem poslje.
Tiny, pila sam taj čaj i nije imala grčeve, a sad bi ga trebala ponovo kupiti, možda stvarno pomogne. S hranom sam pazila, izbacila iz prehrane hrpu namirnica, ali nema efekta, tako da joj nije od hrane moje. Mislim da se ona naguta zraka kad jede pa ju to muči.
Joj cure, ja sutra idem ginekologu i baš se nekako grozim pregleda Samo da to prođe i da bude sve ok.
E da, Kamikazee, hahaha... vjerujem ti da je bilo veselo stvarno dobro da nije bilo po noći, ne mogu zamislit kakvo bi to buđenje bilo hahaha.
Moja cura isto sad ima rijeđe kroz dan stolicu, al onda napuni pelenu pošteno i najčešće ju moram cijelu presvlačit i prati jer joj ode po leđima.
Heloooo cure moje,
tmuran dan,malena i ja smo u krevetu ostale do 11h ;)
Što se D vitamina tiče,moja imala grčeve,pa u dogovoru sa pedićem smo prestali na par dana,u to vrijeme sam počela sa enterokind kapi,pa kao dok ne počnu djelovati i onda poslije kao nastavim sa D kapi i to.Miožda su malo pomogle enterokind kapi,ali ono što sam primijetila da kad joj dajem d kapi ujutro,manje se grči poslije.
A D vitamin je jako bitan za kosti,fontanele pogotovo,pije se 1 god,nekad i malo duže.
Dobro nam došla Majo :)
Malamimi čestitam,prekrasna slika,rasplakala si me,predivni su!!!!!
Mi smo s njom jednom krenuli u grad i morali smo kuci a da smo jedva stigli,jer princeza vrištala,trazila svoje cice prije vremena :) A da odem s mužem negdje,to ni pomislit ne mogu još neko vrijeme...to sam prihvatila,rano je još..ona to ne bi dopustila hahahah
Moj isto tako cudno nekad dise pa hropce i stalno ga podsjecam da dise (kao da me razumijem kad ponavljam: disi bebo, disi!!). Pogotovo dok jede. Prestane disati, a vuce sisu/bicicu pa se zagrcne kad pocne disati 😂
Sad vec kuzim kad ce to napraviti pa cupam sisu van da mu svo mlijeko iscuri pa bude sav musav ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji