Cure, ja sam izdajalicu posudila, guma je isto bila žuta, oprsla sam ju u perilici i izašlo je.
Tiny, obične Kegelove vježbe, nije mi doktor ništa posebno rekao jer za sada nemam problema s bježanjem.
Uzv kukova smo mi jako brzo bile gotove, al ne znam otkud si ti i u koju bolnicu ideš, mi smo to u Koprivnici obavljale.
Ma ninach rado bih ja od mjesec dana ih uvela, al bojim se da ne bi sta bilo :/
Ali eto kod vas od mjesec ide, pa mozda bih mogla od mjesec I ja, da se on malo ustabili
Sad smo imali horor scenu... navecer ga stomak uhvatio, I stalno trazi da jede a cicu nikako da uhvati, sav se trese, I ja mu dam u flasici izdojeno (frisko), I pojede oko 100 ml, I umirio se, razgleda... srexa drzala ga ja. Kad samo odjednom val (ko cunami), sve povrati...
Ne znam jel to za doktora ili je samo prejeo se :/
Halila- mozda je blesavo, ali na koji program si stavila? Za tanjure, lonce ili? :P odmah u jutro cu probati
Kikca-osobno mislim da je to prejedanje, i moja je znala povracati, jedno 2-3 dana je oko 2-3 put dnevno je povracala. Samo sam ju nakon jela drzala uspravno bar 20 minuta i prestalo je. A dobila sam komentare da mi sigurno mlijeko ne valja cim ona povraca 😡
Dobro jutro :)
Nastavlja se i dalje spavanje od 11 do 5 ujutro bez buđenja, bar se noću naspavamo
Halila, iz Zg-a, naručila nas je u Klaićevu
nemam perilicu
Kiki_ca Ninachh ti je dobro napisala, prejedanje. Još ako si ga nakon hranjenja odmah polegnula zna doći do bljuckanja. Najbolje malo nosit nakon jela da se slegne. Neka djeca više bljuckaju, neka manje. Moja baš i ne bljucka, jednom je bila izbacila iz sebe sve što je pojela al ja sam kriva polegnula je na prematalicu da ju presvučem kad ono leti sve :D
Ninachh ne znam kak bi uopće komentirala takav komentar hahhaha svašta ljudi bubnu i ostanu živi :D
Tiny-sto je najgore ja sam bila sva potresena i cak sam povjerovala da imam lose mlijeko. HB imam super seku koja me razuvjerila 😊
Ninachh, prala sam na "quick clean", 70 stupnjeva, al mislim da je tek s drugim pranjem žutilo nestalo. Ajd javi jel ti uspjelo.
Evo mi već više od tjedan dana lijepo spavamo po noći i nadam se da bude to tako ostalo. Po danu nekad spava dosta, nekad uopće ne, al po noći 2 buđenja, malo si popapa i spava dalje. Grčevi su nam se isto malo smirili. Još ju muči al ne toliko ko ovih par dana, a D3 sam vratila. Očito njoj ne smeta.
Jutro :)
Ma joj, zato me je I ptepalo jer uvijek ga podignem nakon jela, I dva puta je podrignuo I tako bljuc ogroman, preko noci je isto jeo, I sve povratio. Sacekat cu danas, ako bude isto odvest cu ga doktoru, nema mi druge
Nekad I ja pomislim da se prejeda, ali kad trazi, otvara usta, mase glavom, sta cu nego ga nahraniti :/
Mi smo od 6 budni, malo jedemo, malo vristimo... ali drzimo se nekako :zombi:
Zavidim spavanju u komadu :')
Eh da, I meni su na njegovo stalno trazenje hrane rekli da mi je mlijeko nekvalitetno pa da je zato stalno gladan. Ja mu napravim flasicu hrane (novalac), pojeo 10 ml I nije htio vise
Izbezume komentari covjeka :S
Jooooj kikica isto se i meni dogadalo..odmah se sjetim kako sam trcala u ljekarnu po vitamine i novalac jer su me uvjerili da je cura gladna i da zato bljuca i stalno place. Onda mi je pedijatrica rekla "pa mama djeca placu, moraju plakati, a dijete gladno nije jer dobiva na tezini" jos mi je naglasila da ne postoji nekvalitetno mlijeko i da bacim taj novalac (davala sam joj 3 dana u jutro i navecer po 20 ml) u smece.
Ja mislim da ti nije htio vise jer je sit, jednostavno ima fazu cendranja. Ak te tjesi moja se jos uvijek prejeda i onda narednih sat vremena bljuca po malo :)
Sortiraj odgovore
Najstariji