Isto je i kod nas danas.. cendranje non stop, nije spavala cijeli dan uopće, kad bi i zaspala, nakon pet minuta se već probudila i traži jesti. Nadam se da noć bude mirna.
Ovo disanje isto.. nekad krene jako brzo disati, nekad najednom udahne onako glasno, ko npr kad bi se na filmu npr netko utapao pa kad izroni po zrak... (glup opis al to mi jedino pada na pamet) i svaki put i ja pretrnem pa ju kad zaspi svaki čas provjeravam jel diše.. valjda je to normalno sve. Kad jede isto se često zahlikne pa počne jako kašljat pa ja sva u panici opet... stalno neke brige i strahovi.
E cure moje zato je sinoc bilo spavanje od 8 navecer do 6 ujutro s jednim budjenjem za sisu nisam mogla vjerovati, cak sam se bila zabrinula sta mu je.
Kriszta mogu ti saznati cijenu, ali vjerujem da nije neka cifra. Dobijes toga negdje oko 1dl i mora ti stajat u frizideru. Reci muzu da se ta ljekarna nalazi kod glavnog trga, ako ce ici da ne trazi.
Pozdrav drage moje,
uspila sam konačno sve pročitati.. Mi smo uhvatile neki ritam, hranjenje svaka tri sata po danu, a noć prospava u komadu 8-9 sati.. Po danu spava uglavnom tijekom jutra. Kad je lijepo vrijeme odemo šetati a muž i ja stignemo i popiti kavu vani na zraku dok ona uživa u kolicima.
Predvečer je znaju uhvatiti grčevi, upalim joj anticollic sounds na youtube-u i masiram trbuščić pa joj bude bolje. Dajem joj i čaj od koromača, ali ga ne voli previše.
Dajem joj po dvije kapi vitamina D ( OLEOVIT ), nisam primijetila da su joj jači grčevi zbog tih kapi..
Inače dok je budna voli da je se drži na rukama i već se malo razmazila ..
Cure što ćete s cijepljenjem? Jeste li dobile uputnice za uzv kukića?
Pedijatar nam je rekao cijepljenje sad na idućem pregledu i to 6 u 1 , iskreno malo me strah tolike kemije...
https://lb1f.lilypie.com/toVvp2.png
I mi smo ovu noć odspavale 8 sati u komadu. Kad bi tako stalno bilo, bilo bi divno.
LillaRose, ja ću cijepiti dijete redovno, ne pada mi na pamet odbiti i riskirati. Smatram da je puno veći rizik ne cijepiti. Uzv kukova smo obavile prošli tjedan, dvije minute i gotovo.
Danas sam obavila ginekološki pregled, sve je u redu osim što mi se mjehur malo spustio pa ću morati kegelove vježbe raditi da ne bi kasnije bilo problema s inkontinencijom. I riječi ginekologa : tako dugo dok dojiš, ne treba ti kontracepcija jer dojenje funkcionira ko pilula zboh tih hormona ne dolazi do ovulacije. Kad dođe prva menstruacija tek onda se treba štititi. Eto... svejedno neću riskirati, radije kondom nego da se zalomi.
Mislim cijepiti bebu. :)
Imam jedno pitanje, u početku sam se dosta izdajala i nakon svakog izdajanja prala izdajalicu sa čistom vodom i spužvom i povremenu ju sterilizirala i sad je guma di prsa idu požutjela. Tek sad znam da sam ju trebala prati sa detrđentom, no tad sam mislila kako samo voda djeluje. Jel zna itko da li se to žutilo može icim oprati?:/
Obavile danas prvi pregled, pregledala ju sve ok, raste i kilaža i visina :D
Naručila nas je i za uzv kukova tek za mjesec dana. Cure koje ste bile na uzv jel se dugo čeka na red?
Za pupak je rekla da nije bilo potrebe palit opet da njoj dobro izgleda, dobile smo i mi Olevit kapi od sutra ću krenut s njima pa ćemo vidit hoće li joj biti ok ili će nas grčevi ulovit, za sad smo i dalje bez njih.
LillaRose ja ću cijepiti bebu također.
Halila drago mi je čut da je dobro prošao pregled. Kakve su kegelove vježbe? Jel ti gin. dao upute kakve ili sama moraš tražit? Bojim se da je i meni s mjehurom nešto jer nikako ne mogu držat. Samo ide....
Ninachh ako saznaš kako javi :D meni su proslijedili izdajalicu i isto mi je guma požutjela, prokuhavala sam i sve ništa nije otišlo. U dm-u sam kupila detrđent baš za pranje duda i bočica pa inače s tim operem izdajalicu nakon svake uporabe...
Helou :)
Mi danas cijeli dan u hodanju, a on od 1 spava, budio se 3x za hranu I evo I dalje spava, sve mi ga zao buditi :D
A imam osjecaj da ce noc biti vesela o.O
Ninach, ne znam, u bolnici na otpusnom napisali od 14. dana davati d3, I to prvi dan jedna kap, drugi dan dvije, treci tri, a cetvrti cetiri kapi I tako do godinu dana. Pa mi nikako nije kasno kako da dijete sa 18 dana da pije kapi kao I ono od nekoliko mjeseci, zao mi ga :S
Kikica-evo ne znam, bas mi malo neobicno da vec dajete d3, koliko ja znam uvijek se daju kad bebac napuni mjesec dana..valjda je u tvojoj bolnici drugacije :)
Sortiraj odgovore
Najstariji