Pozdrav curke!
Mi smo poceli odprije dva dana davat d3 kapi po preporuci pedijatrice, dajem 2 navečer a ujutro biogaiu 5kapi. E sad, primjetila sam da od tad odkad dajem se navecer nakon njih kakvih pola sata sat, pocne plakat grcit i tak dok ne zaspi odplaca valjda. Gladna nije jer joj dam svaki put i sve pobljucka natrag valjda vise ne stane. Ne znam jel od tih kapi il?
Crna-probaj joj dati u jutro kapi pa ces vidjeti da li pocinju grcici onda..inace se grcevi najcesce javljaju navecer tako dacne mora biti od kapi..a opet moze biti..
Oprala sam izdajalicu u masini 2 puta na brzom pranju i ono..mozda je malo manje zuta..ali nije ful nestalo..mozda sam trebala na program pranja lonaca 😃😃 jos cu probati s limunom i svakodnevno cu ju prati u masini pa cemo vidjeti 😊
Jel itko zamrzava mlijeko u one lansinoh vrecice? Ja sam pocela..ali u jednom podoju izdojim max 60 ml..a u vrecicu ide 130, glupo mi stalno poluprazne vrecice zamrzavat..nisu toliko jeftine.. jel tko zna da li se mogu izdojiti 2-3 put u periodu od 12 h i to cuvati u frizderu pa onda zamrznuti. Pretrazila sam internet no nigdje se ovako nesto ne spominje :/
Ninnach, mozes, ali mlijeko treba biti iste temperature kad ih mijesas.
Ja sam za cuvanje kupila one sterilne posudice za urin, tipa 2kn po posudici. Inace im je zapremina 120ml, a ja sam si bila sva vazna kad bih skupila 40ml 😂
Pa mozda mogu i tebi posluziti bar za privremeno cuvanje u hladnjaku dok ne skupis za punu vrecicu pa prelijes sve skupa.
I mislila sam ih kupiti, ali imam 2 Aventove posude za cuvanje (dobili na tecaju 😆) pa mi ne treba :)
I tako sam mislila napravit samo nisam znala da li mogu. Super. Sad cu punit do vrha :D
Joj, svasta ste napisale u zadnjih par stranica, vec sam zaboravila sto sam procitala...
Nama grcevi polako popustaju ili ce se opet vratiti, ne znam, mozda to kod nas traje u fazama.
Nama je nocno spavanje stvarno dobro, ali zadnjih par dana je preko dana nemoguc. Zaspe na 15-20 minuta. Ako odspava pola sata je super!! Inace je preko dana bas dobro spavao i znao je nekad cijelo dopodne spavati. Sad je koma. I uspavljivanje za noc zna potrajat ajme...
Koliko vam klinci mogu izdrzti preko dana u komadu budni? Mom je vec sat i pol-2h puno i vidim da je umoran, pokusam ga uspavati, inace je spavao, a sad brljavi...
Za vikend je spavao kod bake i djeda i bio je super, muz i ja smo bili u svatovima. Ovaj vikend idemo i u petak i u subotu pa ce dvije noci biti kod njih. Bas mi je nedostajao kad smo usli u sobu a njega nema u kreveticu :D
Muz i ja mozemo gdje hocemo, baka ga uvijek moze pricuvati, ali dobro, ja ne dojim pa je mozda s te strane drukcije... Ali moram priznati da ne idemo nikuda :D
Mi se jos mucimo s hranjenjem, jede oko 100 al uz muku ajme...
Netko je pitao za Perovicevu muckalicu, kupila ja, 20 kn dode, ali ne pomaze nama!
Evo nas,malena se prehladila,pa smo jucer proveli popodne u bolnici,teško diše,pogotovo preko noci. Danas jos moramo kod pedijatrice,cim se probudi, i ona tesko spava,pogotovo preko dana.
Htjela sam vas pitati,da li ste razmisljali,hocete li koristiti nekakvu zastitu za kozu i ako da,koju kremu?
Pupa nekad ni ne spava izmedu hranjenja..ili samo 15 min,najvise pola sata...danas prvi put zaspala oko pola 3,na rukama,ali kontam da ima traume još od jučer
Kristza-ako mislis na zastitu od sunca koristit cemo sigurno nekakvu kremu..ali jos nisam razmisljala koju..nisam ni vidjela ponudu..bas cu potraziti 😊
Sta su ti rekli u bolnici? Sta su joj dali od lijekova?
Sirota djevojcica..drzim fige da brzo prode ☺
Sortiraj odgovore
Najstariji