Pozdrav curke!
Mi smo poceli odprije dva dana davat d3 kapi po preporuci pedijatrice, dajem 2 navečer a ujutro biogaiu 5kapi. E sad, primjetila sam da od tad odkad dajem se navecer nakon njih kakvih pola sata sat, pocne plakat grcit i tak dok ne zaspi odplaca valjda. Gladna nije jer joj dam svaki put i sve pobljucka natrag valjda vise ne stane. Ne znam jel od tih kapi il?

Crna-probaj joj dati u jutro kapi pa ces vidjeti da li pocinju grcici onda..inace se grcevi najcesce javljaju navecer tako dacne mora biti od kapi..a opet moze biti..
Oprala sam izdajalicu u masini 2 puta na brzom pranju i ono..mozda je malo manje zuta..ali nije ful nestalo..mozda sam trebala na program pranja lonaca 😃😃 jos cu probati s limunom i svakodnevno cu ju prati u masini pa cemo vidjeti 😊
Jel itko zamrzava mlijeko u one lansinoh vrecice? Ja sam pocela..ali u jednom podoju izdojim max 60 ml..a u vrecicu ide 130, glupo mi stalno poluprazne vrecice zamrzavat..nisu toliko jeftine.. jel tko zna da li se mogu izdojiti 2-3 put u periodu od 12 h i to cuvati u frizderu pa onda zamrznuti. Pretrazila sam internet no nigdje se ovako nesto ne spominje :/

Ninnach, mozes, ali mlijeko treba biti iste temperature kad ih mijesas.
Ja sam za cuvanje kupila one sterilne posudice za urin, tipa 2kn po posudici. Inace im je zapremina 120ml, a ja sam si bila sva vazna kad bih skupila 40ml 😂
Pa mozda mogu i tebi posluziti bar za privremeno cuvanje u hladnjaku dok ne skupis za punu vrecicu pa prelijes sve skupa.

I mislila sam ih kupiti, ali imam 2 Aventove posude za cuvanje (dobili na tecaju 😆) pa mi ne treba :)
I tako sam mislila napravit samo nisam znala da li mogu. Super. Sad cu punit do vrha :D

Joj, svasta ste napisale u zadnjih par stranica, vec sam zaboravila sto sam procitala...
Nama grcevi polako popustaju ili ce se opet vratiti, ne znam, mozda to kod nas traje u fazama.
Nama je nocno spavanje stvarno dobro, ali zadnjih par dana je preko dana nemoguc. Zaspe na 15-20 minuta. Ako odspava pola sata je super!! Inace je preko dana bas dobro spavao i znao je nekad cijelo dopodne spavati. Sad je koma. I uspavljivanje za noc zna potrajat ajme...
Koliko vam klinci mogu izdrzti preko dana u komadu budni? Mom je vec sat i pol-2h puno i vidim da je umoran, pokusam ga uspavati, inace je spavao, a sad brljavi...
Za vikend je spavao kod bake i djeda i bio je super, muz i ja smo bili u svatovima. Ovaj vikend idemo i u petak i u subotu pa ce dvije noci biti kod njih. Bas mi je nedostajao kad smo usli u sobu a njega nema u kreveticu :D
Muz i ja mozemo gdje hocemo, baka ga uvijek moze pricuvati, ali dobro, ja ne dojim pa je mozda s te strane drukcije... Ali moram priznati da ne idemo nikuda :D
Mi se jos mucimo s hranjenjem, jede oko 100 al uz muku ajme...
Netko je pitao za Perovicevu muckalicu, kupila ja, 20 kn dode, ali ne pomaze nama!

Evo nas,malena se prehladila,pa smo jucer proveli popodne u bolnici,teško diše,pogotovo preko noci. Danas jos moramo kod pedijatrice,cim se probudi, i ona tesko spava,pogotovo preko dana.
Htjela sam vas pitati,da li ste razmisljali,hocete li koristiti nekakvu zastitu za kozu i ako da,koju kremu?
Evo nas,malena se prehladila,pa smo jucer proveli popodne u bolnici,teško diše,pogotovo preko noci. Danas jos moramo kod pedijatrice,cim se probudi, i ona tesko spava,pogotovo preko dana.
Htjela sam vas pitati,da li ste razmisljali,hocete li koristiti nekakvu zastitu za kozu i ako da,koju kremu?
Mišica mala javi šta kaže pedijatrica. Držimo fige da brzo ozdravi!
Ako pitaš za zaštitu od sunca nisam ni ja još gledala ni proučavala pa ne znam...

Pupa nekad ni ne spava izmedu hranjenja..ili samo 15 min,najvise pola sata...danas prvi put zaspala oko pola 3,na rukama,ali kontam da ima traume još od jučer

Kristza-ako mislis na zastitu od sunca koristit cemo sigurno nekakvu kremu..ali jos nisam razmisljala koju..nisam ni vidjela ponudu..bas cu potraziti 😊

Sta su ti rekli u bolnici? Sta su joj dali od lijekova?
Sirota djevojcica..drzim fige da brzo prode ☺

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji