Moj je jeo u 11 80 ml i sad je u pola 2 trazio i pojeo ravno 70!
Nekad trazi nakon sat i pol a nekad valjda moze 4 sata izgurat sa 70. To sad govorim za ovaj tjedan... Prosli je znao pojesti po 120 i traziti za jedva dva sata jos!!! Ma tko ce ga znati. Dam mu kad trazi... Nadam se da je samo faza... Cula sam i ja to za osjetljivost na promjene vremena i to. Mom je promjena vremena vrlo cesto onda :D
Eto vidis, svako zlo za neko dobro, zahvali sebi sto nisi htjela da ti se vide bradavice :D
Joj Kriszta, sad si me zabrinula odma. Imam i ja fibroadenom koji bi trebala operirati i sad si baš mislim da je možda trudnoća utjecala pa možda i kod mene došlo do kakve promjene. Morat ću na kontrolu i ja.
Eto, ipak neko dobro iz te upale izašlo za tebe.
Što se tiče nošenja... sad kad ima grčeve, nije me briga, nosim ju koliko god treba kad vidim da joj pomaže. Radije tako nego da ju ostavim u krevetiću npr pa da vrišti. Jučer sam ju stavila navečer budnu u krevetić i otišla na wc, pa kao, kad se vratim budem ju nahranila pa spavanje. I vratim se ja, a ona spava. I spavala mi je do 5 ujutro u komadu. Predobro. To se baš rijetko dogodi da se sama uspava. Očito ju je izmorilo silno vrištanje cijeli dan.
Halila slažem se oko nošenja, sad sam se pomirila s tim da će grčevi biti i ne mogu ih spriječiti, ako joj pomaže nosanje, šta joj naravno pomaže, onda ćemo se nositi. Sve samo da ne plače. Ubili su me oni dani cijelodnevnog plakanja i ne sramim se priznat al prošlo mi je kroz glavu šta mi je ovo trebalo! Onda mi pak dođe žao pa plačem kak si to uopće mogu zamislit i tako u krug, sad su se i hormoni valjda smirili i nisam više tolika paničarka pa je lakše.
Ja se ne zamaram koliko pojede, pošto izdajam isto pratim koliko je ml popila svaki put, i mislila sam da će što je starija više jesti al ona pojede jednom 100ml pa 60ml čak 40ml a ponekad jede po 10ml i skužila sam da spava isto nakon toga. Kad je pojela 100ml ja si mislim sad će ona odspavat bar 3 sata, kad vraga ni pola sata evo nje opet bi jela. Jučer u ponoć je pojela 60ml i spavala je do 6 ujutro! Patronažna je bila u petak vagala nas dobila je točno kilu u ovih mjesec dana i kaže da je to taman! Tako da valjda onda dobro radim
Pozdrav cure! Kako ste? Čitam vas redovito,ali nikako da nesto napisem. Vidim da sve imamo iste problemcice s bebicama :-D
Moja cura sad ima mjesec dana i iskljucivo dojimo. I naravno,muce nas kolike gotovo svako poslijepodne. Za to joj dajem biogaia kapi, prema preporuci patronazne sestre (mislim da su joj pomogle jer mi se cini da grcevi ipak krace traju) i nosamo ju na rukama dok joj traju "napadi".
Meni su u rodilistu rekli da nema sanse da uspijem s dojenjem zbog uvucenih bradavica, ali uspjele smo sa sesiricima i bas sam sretna zbog toga, ali bradavice boleee...
Po noci uglavnom curka dobro spava, odspava po tri-cetiri sata u komadu,ali po danu bas i ne spava,valjda se boji da joj nesto ne promakne :-D
U setnje bas slabo idemo, vrijeme kod nas je katastrofa i to mi je bas zao jer sam cijelo vrijeme u kuci pa zbog toga malo pizdim :-D
Pitanje za cure koje djecu nose u maramama,kakve marame imate? ja sam na poklon dobila onu maramu s ringovima, ali je jos ne koristim, nekako mi se bebica cini jos premala za to...
E da,i za grceve jos i koristimo neku plisanu igracku punjenu tresnjinim kosticama,to se zagrije u mikrovalnoj i stavi bebici na trbuscic. Imam osjecaj da ju i to malo umiri.
Sortiraj odgovore
Najstariji