Kriszta super da je krenula lijepo spavati i preko dana, nadam se da je ušla u tu fazu, da nije do vremena jer i moja bolje krmi preko dana.
Ujutro prvo spavanje ima još uvijek od pol sata, drugo spavanje je od sat vremena i ono popodnevno 2-3 sata.
Evo je i sad spava od 1. Milina
Samo mi slabo mlijeka jede i dalje. Do navečer kad ode spavat u 7, ima svega tri mliječna obroka. A i to je jedva nagovorim da pojede. Borba bude kad vidi bocu!
Neki dan sam ju baš pustila da vidim kad će sama tražit jesti, pa već sam i zaboravila kako plače kad je gladna, kad ono prošlo 4 sata, prošlo 5 sati a ona niš ne traži!!
Ah, napravila bocu malo bi-nebi igre pa nakraju pojela.
Baš me zafrkava s tom hranom ;)
Nasdva - genijalno, hvala za recepte. Ja planiram nasu patronaznu posjetiti kad cu s malcem ici po kruh ovih dana, rekla je da joj dodjemo sa 6 mjeseci da nas vidi 😀 Ako bude ista korisno jos javim vam.
Sunshine hahaha, vidis onda da ce to doci na svoje za koji mjesec 😂
A ja padam s nogu! U nedjelju mi se vrtilo, ponedjeljak jedva malca previla, bjezi slika, manta se. Sad cekam nalaze krvi, ali vjerojatno iscpljenost.
Misllim da opet idu zubi jer je nocas sisao 22-2 (najkasnije svakih pola sata!!!), 2-4 bio budan, uvalila mu bocicu da bar malo kupim vremena, u 6:50 evo njega, on bi se igrao!! Muza zdrmala i ono: sin te treba! Muz ga sredio, nahranio, vratio mi ga uspavanog u krevet malo prije 9, donio mi kruh, peciva i otisao raditi. Mali i ja se probudili u pola 10, a muza nisam nikad voljela vise nego sad 😍
Ja sam se uvijek pitala sta ako npr sad ostanem bez mljeka? Dobro ne sad sad tipa sa 6 mj dal se kupuje ad i dokad? Ja sam kupila kukuruzne pahuljice s mrkvom bio organic od topfera. Ja stavim njih pola pola rizinih i s vodom i mjericu ad stavim. Kupila sam sve kaj se imalo kupit dosad od tip pahuljica i sve jede imam jos zaliha 2 kutije od 4 mj pa prelazimo na one finije od 6 mj
Kukuruzne pahuljice je corn flakes ja kupila u Konzumu od bio zone 375g 26 kn
Dobro jutro spavači!
Ako nju noćas nisu mučili zubi onda ne znam šta je. Vratila sam se noćas u one dane neprospavanih noći i jeza me ulovila
Plač u ponoć, znunam ju, pa ne može biti gladna, pa opet plač u 1, napravim bocu, neće. vriska još veća. Znunam ju, odem iz sobe, čujem ju opet, ne reagiram, valjda zadrijemala ona. I onda u 4 i eto sad opet u 5, pojela sve ali od spavaja ništa,
Temp nema, niti je bubina, tako da ne znam šta drugo može biti nego zubi. Krasno, baš sad bude ludila kad ju mislim na more vodit. Kak ću to preživit?
Mišek mali, a ne znam kak da joj pomognem. Nunam ju da zaspi dalje ali se odguruje od mene i vrpolji.
Crna sretan rođendan! puno prospavanih noći i smijeha od Kiare želim ;)
Nasdva eto istu noć imali.
Uzela sam je u 6 iz kindača, nunala, napokon se umirila i zaspala. Spavala dva ssata u komadu kak je bila premorena.
I sad kad se zbudila, idemo obavit jutranje prematanje i uređivanje kad vidim uho cijelo skoreno od krvi!
Nije sad da je kapalo ko blesavo, ali sam se pretrnula od straha!!!
Očito se ogrebala po noći po uhu al nisam vidjela u mraku. Sad ili se čohala jer ju zub boli ili ju je možda komarac upikao pa se čohala???
Obrisala sam sve s octeniseptom, ne vidim di se ogrebala, malu točkicu...
A prekjučer joj nokte rezala, kak je to uspjela napravit..
Ma uglavnom, užasna noć
Crna sretan ti sretan! Za mlijeko ne brini, najcesce se bez mlijeka ostaje sa 3-4 mj, sa 6 jos nisam cula... to je ionako vrijeme kad ti treba sve manje.
Ja kravlje mlijeko ne konzumiram i nece ni moj malac. Kalcij se moze dobit iz drugih izvora, dapace vrlo je diskutabilno dobiva li se ista iz mlijeka, odnosno apsorbira li se, ja vjerujem da ne, i ne poticem mljekarsku industriju.
Nasdva ovo je super, svaka cast...
Sunshine bas sam se nasmijala, a i imas slicni avatar :)))
Jao Kamikaze, nek ti neko pomogne ako moze, mene to mantanje brine, imam niski tlak pa mi se to desava bez da mi je ista, i uvijek me strah da cu imat njega u rukama... jos jedan razlog zasto ga ne nosati :)))
E procitajte predzadnji post na temi blizanci di zena objasnjava kak je uspjela s blizancima. Red i disciplina od pocetka... ja bas razmisljam kako ne znam kako bi s ovako potrebitim malcem da imam i drugoga, svaka cast Mamasiti i svima s vise djece, stvarno nije lako. Nekad mi se to cinilo kao nes ti, sad mi je sve jasno...
Sortiraj odgovore
Najstariji