A jesam se raspisala. Uglavnom ispričavam se tip felerima kojih znam da ima.
Netko je pitao za dizanje nogica i sjedenje. To je vježba za sjedenje. Sve što beba radi ona je za to spremna u glavi i osjeća se sposobna za to. Ne treba ih forsirat niti ih sprečavati.
Moj Lovro ima 8,5 kg i dug je 68 cm.
I ona kaže jako napredan.
A sad odo jest ogladnila sam od silnog pisanja o hrani.
E da recepiti za 8-12 pišem kad tamo stignemo
Tražila sam hippove ali nestalo...bio&bio mi na blizu....
A imam samo šljive u frižideru i dvi kruskice i jabuku, što je iz našeg voćnjaka koji tek raste ....i sta sad? Da nadjem.neki opg pa uzmem, a bojim se da kruške,marelics i breskve više neću naći pa bi ostaju vocarne? Domaće, ali prskano...
Nasdva idem čitati 😘
Djevojke pozdrav,ne stignem pisat jer je curka nesto nervozna jucer i danas. Malo smo vristale kojoh sat vremena,spavala je sat vrrmrna pa grcevi i mm rijesio stvar pa malo na trbuh pa malo izmedu valjaka cvrsce sam je stisnula...al hos uvijek se izvija. :( sad opet zaspala na cici jer je premorena. Pa do kada?
A i sinoc nam stigli mladenci na dva,tri dana sta je mm bio na svadbi prosli vikend....
Jadni nenaspavani a ova kenjka cijelo jutro i spuste se oni na dorucak i pitaju jel se nama cini ili ona place cijelo jitro pa ne bas cijelo jutro....
Moram dojit u lavabo jer nije ni papala kak se spada od 10 evo mokar jastucic,grudnjak makca i tetra i jos tvrde
url=https://lilypie.com]
Jao jao hahahha ja sa ljetbica pisem ali vas pratim i nisam promijenila prozorcic
Bar cete se nasmijat hahahhahaha
url=https://lilypie.com]
Neka si se ti izjadala i nama sunshine....pusa.
Nasdva bome si se potrudila s receptima. Bravo bravo
Nasdva ajme, prst gore za trud!
Dobra ti je patronažna, stavrno se potrudila dati ti hrpu informacija!
Uh, sad to sve moram ići prepisivat, to ima bar pola sata posla, nadam se da će spavat toliko hahahah
Audrey probaj onda naći neki domaći, pitaš jel prskano (iako znam da neće reći ;)) onda samo dobro operi :/
Danas sam joj ponudila jabuku, prvo je uzela i napravila kiselu facu, malo se stesla od kiselosti hahahahha
Nadala se mrkvi valjda :D
Al se nakon toga nasmijala i krenula dalje. Nije pojela sve, ali pol tanjurića je. Ja zadovoljna.
Napokon je krenula jesti.
Izgleda da sam možda prerano počela ili joj je pak duže trebalo da se navikne na žlicu.
Danas ju stavim u kolica i idem zmutit AD a ona veselo otvara usta i čeka žlicu. Zaj.... dobila bocu, odmah u plač
Sunshine hahahahahahahahhaha.. Pa dobro,ako nas već pratiš,u redu je da si se javila :)
Moj mali ćuko,sve grize hvala cure.
Moja malena napokon ostavila iz sebe spavanja od 30 min,već duže vrijeme odspava normalno preko dana. Eto moj moto " kad-tad"
Nasdva svaka čast,detaljno napisano.
Hranjenje preko noćći,ne bih nikad izbacila jer jedino onda pojede poštenu količinu,nego sam pitala za navečer za mlijeko+pahuljice,jer slabo pije mlijeko,pa možda da je gušće,ali neću onda nikako eksperimentirati,koliko popije,popije.
Počela sam je prevariti sa hranom/mlijekom . Kad ujutro popije 30 ml ( u zadnje vrijeme) onda u 11h voćna kašica ide sa 100 ml mlijeka + pahuljice i sad vidim,da to dobro radim,tako i tvoja patronažna preporučuje. A ako i u 14h popije malo to bude do 50ml ( užas) onda u 16:30/17h dajem joj prvo 100 ml mlijeka na bočicu,pa kašicu od povrća ili pahuljice sa mlijekom samo. Moja malena pojede najmanje 150 ml (krute hrane),nekad trazi još,ali napravim samo još 20-30 ml.
Zanimalo me da li miksu povrće+pahuljice+ulje ( kupila sam repičino) smijem dodavati mlijeko i sad vidim da može kombinacija ulje+mlijeko. Odlično!
Znači mlijeko možemo dodavati onda uz voće i povrće isto.
Recepti su super. Za krumpir sam primjetila,da se muči sa kakicom,onda znači palenta umjesto toga?! Kukuruzne pahuljice nigdje ne nađem,samo krupice. Ako netko kupio,molim info gdje ih ima.
Jednu stvar obavezno moram promijeniti,da sporije jede. Ona dosta brzo jede i ako ne nudim žlicu s brzinom kojom ona želi,onda viče na mene Kao da je malo strpljivija nego na početku,ali tu još imamo posla. Super ti je patronažna,tako bi trebali svi ponovno posjetit bebe sa 4-6 mj kad krenu sa dohranom.
Lovro je super narastao,velika beba. Sigurno se oduševila,kad je vidjela koliko je narastao.
Joj da:Ovaj dio,kao ne hraniti u setnji/kolicima, sigurno je mislila ne stalno. Nekad će se dogoditi da za vrijeme hranjenja smo negdje dalje.
Da meso stavljati u kipuću vodu i povrće u zavrelu nisam znala. Onda ubuduće tako radim :)
Ma mislim šta ću prepisivati ručno, idem ja copy/paste kad meni sva slova s kvačicom pretvori u kineska slova
A niš, malo sam izvježbala pravopis dok sam prepravljala hahahha
Sortiraj odgovore
Najstariji